Pluspunten
Leuke site. Goede snelle levering. Ik ben happy met mijn Guess sneakers
VerbeterpuntenGeen
Hi Thea, bedankt voor deze review! Als jij happy bent, zijn wij dat ook. Groetjes, team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Alles was op tijd en goed verpakt. Goede bezorgservice met het pakketje traceren.
VerbeterpuntenIk heb nog niks meegemaakt wat verkeerd was aan mijn bestellingen. Dus geen tips.
Hi Pepijn! Fijn om te horen dat je eerste bestelling zo goed is verlopen. Hopelijk tot snel, happy shopping! Groetjes, team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Heel erg mooi verpakt! Heeft me een heel erg fijn gevoel gegeven! En de schoenen zijn heel netjes verzorgd.
Verbeterpunten/
Hi Carolien, bedankt voor het achterlaten van deze mooie review! Namens Winkelstraat.nl wens ik je nog veel plezier van de schoenen.
Pluspunten
Goede service, SUPPER!!
Verbeterpuntenik wil ze wel geven maar er zijn er geen.
Hi! Wat een SUPER review, bedankt hiervoor! Groetjes, team Winkelstraat.nl
Hi Manouk, bedankt voor deze 5 sterren! Groetjes, team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Groot aanbod, goede website, zeer snelle levering en gratis retour indien niet tevreden. Erg attent dat er een handgeschreven kaartje bij de bestelling zat - simpel maar geeft een goed gevoel! Zouden meer webwinkels moeten doen.
VerbeterpuntenEigenlijk geen. Prima zo!
Hi Johan, bedankt voor het achterlaten van de review! Hier worden wij helemaal happy van :) Groetjes, team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Tijdens het plaatsen van een bestelling goed geholpen door een medewerker. De kleding kwam snel binnen en ziet er super uit. Ben super tevreden met dit product en zou in de toekomst vaker kleding hier bestellen!
Hi Sven, wat een mooi compliment voor onze collega Danee! Erg fijn dat je zo tevreden bent over je bestelling. Wij zien je ook graag terug! Groetjes, team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Alles komt goed aan. Goed verpakt en snelle levering. Vind ook fijn om sms bericht binnen te krijgen waar het pakketje zich bevind!
VerbeterpuntenZie verder geen verbeterpunten voor jullie.
Hi Brent, bedankt voor deze mooie review! We zien je graag terug op onze site. Groetjes, team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Erg snel bezorgt.
VerbeterpuntenGeen, perfect!
Hi Matthijs, 5 sterren? WOW! Ontzettend bedankt voor deze review. Groetjes, team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Mooie merken. Snelle levering goed ingepakt verzonden. Een aanrader!
Goedemiddag, bedankt voor deze top review! Groetjes, team Winkelstraat.nl
Pluspunten
mooi en ruim aanbod, steeds zeer tevreden over aangekocht product ,goede service
Verbeterpuntenandere leverfirma, ups heeft nog geen enkele keer ons adres gevonden met tal van telefoons naar deze leveringsfirma om mijn levering te bekomen, voor ons is enkel een afhaalpunt in de buurt mogelijk en dit is wel een spijtige zaak
Beste Bruno, wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze site. We vinden het erg vervelend dat je deze ervaring hebt met UPS en gaat dit dan ook zeker met ze bespreken. Bedankt voor het achterlaten van je review, hopelijk tot snel! Groetjes, team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Goed bedrijf, snelle levering en top klantenservice!
VerbeterpuntenNiets op aan te merken
Hi Daan, wat een mooie woorden over Winkelstraat.nl, hier doen wij het voor! Groetjes, team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Bezorgdatum en tijd zoals beloofd
Hi Roel! Bedankt voor het achterlaten van deze review. Wij worden blij van deze 4 sterren! Hopelijk tot snel op Winkelstraat.nl
Bestelling gedaan, maar niet geleverd. We moeten daar zelf contact over opnemen. Dan krijg je te horen dat het artikel al verkocht is. Komt onbetrouwbaar over!
Hi! Wat ontzettend vervelend om te horen dat je deze ervaring hebt met Winkelstraat.nl. Dit is uiteraard niet onze bedoeling. Zou je jouw gegevens willen sturen naar [email protected] zodat we kunnen kijken waar het mis is gegaan? Onze excuses voor het ontstane ongemak! Groetjes, team Winkelstraat.nl
Pluspunten
VerbeterpuntenSlechte levering. Voor 00:00 besteld is morgen in huis. Gisteravond 23:00 besteld en zie ik vandaag staan dat mijn bestelling geannuleerd word. Gebeld, krijg ik te horen dat het maandag pas word verzonden. Erg teleurstellend!!!
Goedemorgen Lyan, wat vervelend dat je pakketje zoveel vertraging heeft opgelopen. Dit is uiteraard niet onze intentie geweest en ook wij balen er enorm van! Mijn collega is al in contact met je en doet haar best om het goed met je te maken. We hope for the best! Groet, team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Er kwam een product aan bij ons
VerbeterpuntenProductkwaliteit, houding, communicatie, garantie, klantvriendelijkheid
Goedemorgen Michelle, wij hebben echt ons best gedaan om het tot een goed einde te laten komen. Super vervelend dat wij dit gevoel aan jou meegeven. Dat is uiteraard het laatste wat wij wilde! Wat wij bedoelen is dat de klacht alleen kan ontstaan als het op een bepaalde manier is gewassen. De klacht is dus niet ontstaan door een productie fout maar door eigen toedoen. Ik kan heel goed begrijpen dat je graag een andere oplossing wenst. Maar zoals eerder vermeld is dit helaas niet mogelijk. Het spijt me je geen beter bericht te kunnen brengen. Groet, Team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Het bestellen gaat vrij soepel
VerbeterpuntenZodra je iets besteld heb je het duidelijk niet de volgende dag. Reken daar niet op. Ook hadden ze mijn adres verkeerd doorgegeven aan ups waardoor ik dat zelf allemaal nog moest regelen. Ik had een jas besteld die 329€ kosten. 2 dagen later kosten die 319€. Alleen wilden ze mij niet de 10€ verschil geven. Waardoor ik de jas terug moet sturen en een nieuwe moet bestellen. Erg onhandig voor mij en voor hun. Ik zou hier dus geen zaken mee doen. Een week garantie op de prijs is voor de klant wel zo vriendelijk!
Goedemorgen Rozema! Vervelend dat het adres foutief is ingevoerd. Wij hebben na je melding dit gelijk met UPS opgepakt en het adres laten wijzigen. Helaas duurt zo een wijziging 1 werkdag. Dit is een proces die wij niet kunnen versnellen, hoe graag wij dat ook zouden willen. Ik hoop dat je alsnog heel veel plezier hebt van je bestelling en ik wens je een hele fijne dag! Groet, Team Winkelstraat.nl
Chat verbeteren je word in de maling genomen ipv geholpen te worden
Goedemorgen Oguzhan, vervelend dat je dit zo bij ons hebt ervaren. Wij doen altijd ons best om onze klanten zo goed mogelijk te helpen. Wij vinden het heel jammer om te vernemen dat jij dit op deze manier ervaart. Mochten wij nog iets voor je kunnen betekenen, kan je altijd contact met ons opnemen! Met vriendelijke groet, Team Winkelstraat.nl
Pluspunten
- erg sociaal - hebben geduld - mooie merken - mooie kortingen - spammen niet te veel op/in je mail - jong bedrijf , trekken dus meer jongeren aan
Goedemorgen Nabaa! Bedankt voor je mooie cijfer, Hopelijk zal deze in de toekomst nog hoger worden. Groet, Team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Geen positieve punten voor of over dit bedrijf.
VerbeterpuntenMensen hun geld terug geven bij fout van levering. Ene Laura op de mail
Goedemorgen Chaya, ik vind het echt super vervelend dat je ons een lage beoordeling geeft. Je item is in een andere staat binnengekomen dan dat er naar je is opgestuurd. Wij hebben ons uiterste best gedaan om tot een passende oplossing te komen met de boutique, helaas was dit niet de gewenste uitkomst. Weet dat wij echt ons best voor je hebben gedaan en staan graag voor je klaar indien we je nog ergens mee kunnen helpen! Groet, team Winkelstraat.nl
Wat een waardeloze gang van zaken. Ik plaats een bestelling, werk de volgende dag thuis om op het pakketje te wachten, maar er verschijnt niets. Als ik bel krijg ik een bandje dat het te druk is en wordt de verbinding verbroken. Dan maar chatten. Dan hoor ik dat het pakje vertraagd is, maar wat er aan de hand is of wanneer er dan wel geleverd wordt? Waarom kan niemand dit meteen na het bestellen melden? Er wordt beloofd maandag te mailen, maar er komt geen mail. Ik bel dus maar weer. Er wordt ook niet geleverd of iets gemeld van een status. Er wordt beloofd te bellen maar er wordt niet gebeld. Ik word er gek van. En dat voor een jas van bijna 500 euro die al betaald was! Uiteindelijk wordt er bijna een week na het bestellen geleverd. Wat een uiterst teleurstellende ervaring.
Hi Laura, vervelend dat het zo is misgelopen! Dit is uiteraard niet onze intentie geweest. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, kan je ons altijd een mailtje sturen! Groetjes, Team Winkelstraat.nl
Pluspunten
altijd een nette brief bij producten bijgevoegd veel keuze aan verschillende producten veel producten worden aangeboden die vaak niet op de site staan van eigen merk
Verbeterpuntenn.v.t.
Hi Jort! Fijn om te horen dat je zo tevreden over ons bent! Hier worden wij helemaal happy van. Groetjes, team Winkelstraat.nl
Pluspunten
Zeer tevreden!! Snelle levering, goede service, heel mooi en luxe ingepakt met een persoonlijk briefje! Ik bestel voortaan alleen nog hier!
Hi Sara, wat ontzettend leuk om te horen dat je zo enthousiast over ons bent! We zien je graag terug bij ons op de site. Groetjes, team Winkelstraat.nl