Alles goed ontvangen. Breekbare spullen netjes ingepakt. Kwaliteit is in orde.
Goedemorgen Tess, Hartelijk dank voor je beoordeling. Deze bestelling is reeds verzonden, maar zojuist zie ik in de track&trace gegevens dat dit pakket weer retour gaat komen. De reden is dat er tijdens het maken van de bestelling geen huisnummer is ingevuld. Deze ingevulde gegevens worden automatisch doorgelinkt naar Post.nl. Maar zonder huisnummer gaat Post.nl uw huis nooit vinden. Graag ontvangen wij per email dan ook graag de volledige adresgegevens. Met vriendelijke groet, Team Het Mandenhuys
Originele beoordeling
Ik heb 10 dagen geleden 3 items besteld bij het mandenhuys. Ik heb tot op heden niets mogen ontvangen. Ik heb ook geen bevestiging gekregen na betaling. Wel nu een mail om mijn ervaring te bewoorden. Ik heb reeds een mail gestuurd enkele dagen geleden naar de servicedienst.. ook hier heb ik geen respons op gekregen. Ik vraag mij af of mijn bestelling überhaupt zal aankomen.
ik ben tevreden over de mand die jullie geleverd hebben. Fijn dat ie op tijd is bezorgd ondanks late leveringstijden ivm Corona-virus. ik heb de mand namelijk gevuld met kadootjes en wil hem als kraammand aanbieden voor mijn kleinkind dat een dezer dagen wordt geboren. na de kraamtijd mag hij als speelgoed mand dienst doen.
Goedemiddag Miep, Hartelijk dank voor je positieve review! Wat leuk om te lezen dat de mand goed terecht komt! Wij wensen u nog veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Team Mandenhuys
Originele beoordeling
Hele mooie stevige manden in prachtige greywash kleur. Ben er superblij mee!
Goedemiddag Anna, Wat leuk om te lezen dat je tevreden bent met je aankoop! Wij wensen je nog veel plezier van de mand! Met vriendelijke groet, Team Mandenhuys
Snelle levering en leuke placemats!
Goedemiddag Kim, Hartelijk dank voor je positieve review, wij wensen je veel plezier met je aankoop! Met vriendelijke groet, Team Mandenhuys
Prachtige manden staan geweldig in mijn vensterbank!
Goedemiddag Sietske, Bedankt voor je positieve review, wat leuk om te lezen dat de manden goed staan in jouw interieur! We wensen je nog veel plezier van je aankoop! Met vriendelijke groet, Team Mandenhuys
Voor ik het wist werd het al geleverd. Super blij met mijn aankoop
Goedemiddag Fabiënne, Hartelijk dank voor je positieve review, wij wensen je veel plezier met je aankoop! Met vriendelijke groet, Team Mandenhuys
Ze staan heel leuk in de tuin en zitten goed, ben er erg blij mee. Ik moet nog wel een vachtje aanschaffen voor in de stoel.
Goedemiddag Paula, Wat leuk om te lezen dat je tevreden bent met de aanschaf van de stoel! Wij wensen je nog veel plezier van je aankoop! Met vriendelijke groet, Team Mandenhuys
Bij aflevering ontbrak een product Dit is keurig opgepakt en afgehandeld Goede service Voor herhaling vatbaar
Goedemorgen Erica, Wat vervelend dat u niet helemaal tevreden bent, hopelijk heeft u de tweede mand inmiddels netjes ontvangen en is het probleem opgelost. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Team Mandenhuys
Originele beoordeling
Heel wonderlijk Ik bestel twee hangmanden en ontvang er een Direct gemaild Nette reactie terug dat tweede mand onderweg is Nu vrijdag Hopelijk komt de mand vandaag....
Ben heel tevreden! Hij staat prachtig op m,n nw.zwarte 'oma'fiets!
Goedemiddag Wilma, Hartelijk dank voor je positieve reactie! Wij wensen je veel plezier van je aankoop! Wat zouden wij de volgende keer beter kunnen doen zodat wij een 10 ontvangen? Met vriendelijke groet, Team Mandenhuys
Mooie fietsmand,stevig en een prachtige kleur!
Goedemiddag Nicole, Hartelijk dank voor je positieve reactie, hopelijk heb je veel plezier van je fietsmand! Met vriendelijke groet, Team Mandenhuys
Prettige webshop en prima prijzen, snel geleverd
Goedemiddag Stef, Bedankt voor de positieve review, veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Team Mandenhuys
Er was iets verkeerd met het geleverde product, maar gelukkig ontzettend vriendelijk te woord gestaan en ze hebben er alles aan gedaan om de levering alsnog goed na te komen en dat is 100% gelukt.
Goedemorgen Floor, Fijn om te lezen dat alles naar wens is opgelost, wij wensen u nog veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Team Mandenhuys
Mand staat erg leuk in ons landelijke interieur , deksel sluit mooi aan op de mand , erg blij met dit artikel, goede kwaliteit
Goedemorgen Linda, Wat leuk om te lezen dat u tevreden bent met uw bestelling, wij wensen u nog veel plezier van uw aankoop! Met vriendelijke groet, Team Mandenhuys
Bestelling werd snel geleverd. Mand voldeed aan de verwachtingen.
Goedemorgen Essy, Bedankt voor de positieve review, wij wensen u veel plezier van uw aankoop! Met vriendelijke groet, Team Mandenhuys
Is in werkelijkheid zeker net zo mooi als de paraplubak er op de site uitziet
Goedemorgen Jaap, Hartelijk dank voor deze positieve reactie, wij wensen u nog veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Team Mandenhuys
We hebben twee lade manden besteld, en beide waren ze volledig getorst. Als je ze ergens opzette, dan kon je de tegenoverstaande hoeken nog 2 cm naar beneden duwen. Hebben ze teruggestuurd, en dat heeft ons bijna 17 euro gekost. Nog geen geld teruggezien voorlopig. Helemaal niet tevreden.
Goedemorgen Eddy, Dank voor uw reactie. Wat vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent met uw aankoop. Graag verzoeken wij u om een mail te sturen naar [email protected], dan zullen wij er alles aan doen om tot een oplossing te komen. Met vriendelijke groet, Team Mandenhuys
Super tevreden met mijn aankoop en ook over de snelle levering.Top!
Goedemorgen Anouchka, Bedankt voor uw positieve review, wij wensen u veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Team Mandenhuys
De mand is prachtig van kleur en de kwaliteit is top. Ik ben heel blij dat ik dit adres heb gevonden want ik wil er graag nog wat bij bestellen.
Goedemorgen Marijke, Bedankt voor de positieve review, leuk om te lezen dat u zo tevreden bent. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Team Mandenhuys
De 2 rotan stoelen en bijzettafeltje zijn zeer mooi en de stoelen zitten goed. Alles was heel zorgvuldig ingepakt. We hadden alleen geen verzendbericht gehad en ineens stond de bezorger voor de deur met een paar dozen...Ook niet erg, was een leuke verrassing.
Goedemorgen Peter, Wat leuk om te lezen dat u tevreden bent. Wat betreft het verzendbericht, heeft u toevallig uw spam bekeken? Het kan voorkomen dat het verzendbericht in deze inbox terecht komt. Gelukkig is het deze keer goed gegaan, wij wensen u veel plezier van uw aankoop! Met vriendelijke groet, Team Mandenhuys
Ik had een bestelling verkeerd gedaan. Hele klantvriendelijke medewerker die me heeft geholpen. De opbergmand is erg mooi! Wij gaan hem gebruiken als speelgoedmand.
Goedemorgen Marijke, Wat fijn om te lezen dat u tevreden dat u tevreden bent. Wij wensen u veel plezier van uw opbergmand! Met vriendelijke groet, Team Mandenhuys
Heb mijn 2 rieten stoelen snel mogen ontvangen. Heel blij mee. Goede service en prettig telefooncontact gehad!
Goedemorgen Jacqueline, Wat fijn dat u blij bent met onze service. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Team Mandenhuys
Gewoon goed geregeld, de bloemen staan prachtig in de 2 manden!
Goedemorgen Lydia, Wat fijn dat u tevreden bent. Geniet van uw aankoop! Met vriendelijke groet, Team Mandenhuys
Twee artikelen besteld die goed ontvangen zijn, goed verpakt om heel thuis bezorgd te krijgen en levering ging vrij vlot.
Goedemorgen Lina, Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent. Bedankt voor deze positieve beoordeling en wij wensen u veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Team Mandenhuys
Hallo, Om de manden via de site bestellen en betalen dat gaat prima! Alleen een bericht wanneer geleverd wordt, laat wat op zich wachten. Wat er fout ging: ik bestel 2 van dezelfde manden, we krijgen ná een week, 1 mand, na deze levering meteen gebeld anders is de geloofwaardigheid ook weg. Mand 2 ontvangen we een week later maar deze was kleiner, schever, minder mooi dan eerste mand. Groetjes, Rademacher
Een nieuwe houtmand voor bij de kachel.
Goedemorgen Robert, Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent met de houtmand, wij wensen u veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Team Mandenhuys