Alles goed ontvangen. Breekbare spullen netjes ingepakt. Kwaliteit is in orde.

mooie mand

ik ben tevreden over de mand die jullie geleverd hebben. Fijn dat ie op tijd is bezorgd ondanks late leveringstijden ivm Corona-virus. ik heb de mand namelijk gevuld met kadootjes en wil hem als kraammand aanbieden voor mijn kleinkind dat een dezer dagen wordt geboren. na de kraamtijd mag hij als speelgoed mand dienst doen.

Hele mooie stevige manden in prachtige greywash kleur. Ben er superblij mee!

Snelle levering en leuke placemats!

Prachtige manden staan geweldig in mijn vensterbank!

Voor ik het wist werd het al geleverd. Super blij met mijn aankoop

Erg mooie stoel!

Ze staan heel leuk in de tuin en zitten goed, ben er erg blij mee. Ik moet nog wel een vachtje aanschaffen voor in de stoel.

Tevreden klant

Bij aflevering ontbrak een product Dit is keurig opgepakt en afgehandeld Goede service Voor herhaling vatbaar

Ben heel tevreden!!

Ben heel tevreden! Hij staat prachtig op m,n nw.zwarte 'oma'fiets!

Super mooie mand,snel geleverd! Top!

Mooie fietsmand,stevig en een prachtige kleur!

snelle levering en prima product

Prettige webshop en prima prijzen, snel geleverd

Top service!

Er was iets verkeerd met het geleverde product, maar gelukkig ontzettend vriendelijk te woord gestaan en ze hebben er alles aan gedaan om de levering alsnog goed na te komen en dat is 100% gelukt.

Hele mooie stevige mand

Mand staat erg leuk in ons landelijke interieur , deksel sluit mooi aan op de mand , erg blij met dit artikel, goede kwaliteit

Snelle levering, goede kwaliteit

Bestelling werd snel geleverd. Mand voldeed aan de verwachtingen.

Ben er blij mee

Is in werkelijkheid zeker net zo mooi als de paraplubak er op de site uitziet

Manden waren van bedenkelijke kwaliteit

We hebben twee lade manden besteld, en beide waren ze volledig getorst. Als je ze ergens opzette, dan kon je de tegenoverstaande hoeken nog 2 cm naar beneden duwen. Hebben ze teruggestuurd, en dat heeft ons bijna 17 euro gekost. Nog geen geld teruggezien voorlopig. Helemaal niet tevreden.

Zeer tevreden over mijn aankoop!

Super tevreden met mijn aankoop en ook over de snelle levering.Top!

Snelle levering. Kleur identiek aan de beschrijving. Mooi artikel.

De mand is prachtig van kleur en de kwaliteit is top. Ik ben heel blij dat ik dit adres heb gevonden want ik wil er graag nog wat bij bestellen.

Prachtige stoeltjes

De 2 rotan stoelen en bijzettafeltje zijn zeer mooi en de stoelen zitten goed. Alles was heel zorgvuldig ingepakt. We hadden alleen geen verzendbericht gehad en ineens stond de bezorger voor de deur met een paar dozen...Ook niet erg, was een leuke verrassing.

Klantvriendelijk en mooi product

Ik had een bestelling verkeerd gedaan. Hele klantvriendelijke medewerker die me heeft geholpen. De opbergmand is erg mooi! Wij gaan hem gebruiken als speelgoedmand.

Snelle levering en topsevice!

Heb mijn 2 rieten stoelen snel mogen ontvangen. Heel blij mee. Goede service en prettig telefooncontact gehad!

Gewoon goed geregeld, de bloemen staan prachtig in de 2 manden!

Twee artikelen besteld die goed ontvangen zijn, goed verpakt om heel thuis bezorgd te krijgen en levering ging vrij vlot.

bestellen via site

Hallo, Om de manden via de site bestellen en betalen dat gaat prima! Alleen een bericht wanneer geleverd wordt, laat wat op zich wachten. Wat er fout ging: ik bestel 2 van dezelfde manden, we krijgen ná een week, 1 mand, na deze levering meteen gebeld anders is de geloofwaardigheid ook weg. Mand 2 ontvangen we een week later maar deze was kleiner, schever, minder mooi dan eerste mand. Groetjes, Rademacher

Mooie mand voor mooie prijs

Een nieuwe houtmand voor bij de kachel.

Herfsttuin 31

3772 VJ Barneveld