Ik was op zoek naar kleine formaat gevlochten manden voor van die bodembedekkerachtige plantjes en nergens kon ik die manden in een klein formaat vinden behalve bij het Mandenhuys. De levering was snel en in werkelijkheid zagen de manden er net zo uit als op de foto! Super tevreden!
H Aminata Bedankt voor de review en veel plezier van uw manden. Met vriendelijke groeten Mel
Groot aanbod, snelle en correcte levering!
Mooie mand besteld voor de houtkachel. Levertijd moest helaas aangepast worden. Begrijpelijk en geen enkel probleem. Toch sneller geleverd dan verwacht top.
De geleverde mand is helemaal wat we verwacht werden en werd binnen de week geleverd. Wij zijn er blij mee!
Mijn tweede bestelling en alweer de volgende dag geleverd. Mooi materiaal. Zeer tevreden.
Goedemiddag Marion Bedankt voor uw review. Wat fijn dat alles naar tevredenheid loopt, en ondanks de drukte ook nog op tijd geleverd. Heel veel plezier ermee en voor nu een mooi weekend gewenst! Met vriendelijke groeten Mel.
Een zeer tevreden klant , snelle levering en een hele mooie wasmand.
Enige opmerking: het product was niet zo stevig verpakt waardoor lectuurbak wat verbogen was. Maar gelukkig konden wij die zelf rechtbuigen.
Goedemorgen Annemies, Bedankt voor je review. Wat vervelend om te lezen dat de lectuurbak enigszins verbogen was en tegelijkertijd ook erg prettig dat je dit zelf hebt kunnen rechtbuigen. Desondanks ons excuus hiervoor en bedankt voor de feedback wat betreft de verpakking. Veel plezier met je aankoop! Vriendelijke groet, Kim
In goede staat afgeleverd stoel veranda rotan en voetenbankje .
Goedemorgen, Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met de door jou bestelde stoel en voetenbankje. Veel plezier met je aankoop! Vriendelijke groet, Kim
Een vloerkleed besteld. Vrijwel direct bericht over het aangeven van een voorkeur mbt dag van levering. Bezorger was er al voor 8.00u, deurbel bleek kapot te zijn maar hij heeft me netjes twee keer gebeld! Vloerkleed (Puerto) is ontzettend mooi en precies zoals op de foto's/omschrijving.
zeer mooie bedwand thuis bezorgd gekregen was zeer goed verpakt
Goedemiddag Monique, Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met de door jou bestelde bedwand en de levering hiervan. Veel plezier ermee! Vriendelijke groet, Kim
De mand was in werkelijkheid nog mooier dan gedacht. Echt heel fraaie vormgeving. De levertijd was nogal lang.... maar al met al ben ik een blije klant!
Goedemiddag Marianne, Bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat je zo blij bent met de door jou bestelde mand. Veel plezier met je aankoop. Vriendelijke groet, Het Mandenhuys
Snelle reactie als je een mail stuurt… das fijn…
Goedemiddag Jolanda, Hartelijk dank voor je review. Fijn dat je deze ervaring met ons wilt delen! Met vriendelijke groet, Team Het Mandenhuys
Snelle reactie op mail, snelle levering
Goedemiddag Rian, Bedankt voor je review. Fijn dat je deze ervaring met ons wilt delen. Veel plezier met je nieuwe aankoop! Met vriendelijke groet, Team Het Mandenhuys
De enige vindbare manden in de afmetingen die ik nodig had.
Goedemiddag Ineke, Bedankt voor je review. Fijn dat je tevreden bent met ons aanbod! Wij wensen je veel plezier met de nieuwe manden. Met vriendelijke groet, Team Het Mandenhuys
Goed werkende webshop
Goedemorgen, Bedankt voor je review! Vriendelijke groet, Kim
het duurde langer dan normaal maar de communicatie was goed. de bestelling zat in een oversized doos, dit kan naar mijn mening wel wat milieu vriendelijker.
Goedemorgen, Bedankt voor je review en dat je jouw ervaring met ons wilt delen. Fijn dat je aangeeft tevreden te zijn met de communicatie. Bedankt voor de feedback wat betreft de verpakking. Veel plezier met je aankoop. Vriendelijke groet, Kim
Eerst nam ik contact via mail. Deze mail werd binnen het uur beantwoord. Bestelling werd is goed opvolg aar en werd zeer vlot geleverd. Mand voldoet aan de verwachtingen: beschrijving en kwaliteit. Onze hondjes vinden hun nieuwe mandje top!
Hi Tiffany, Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je hondjes zo fijn gebruik maken van de mand! Veel plezier met je aankoop. Vriendelijke groet, Kim
Nadat ik besteld had,kreeg ik bijna direct een mail dat mijn artikelen nog in de container zaten en later geleverd werden. Het zou ongeveer een maand duren. Misschien handig om direct bij het bestellen de klant te informeren. Nu was de order al geplaatst. En aangezien het terrasstoelen zijn is een maand wachten wel lang.
Goedenavond Nico, Hartelijk dank voor je review. Helaas zijn de levertijden van sommige artikelen op het moment wat langer i.v.m. COVID-19. Wij doen er alles aan zo snel mogelijk bij elke klant te leveren. Wij wensen je veel plezier met de nieuwe aankoop! Met vriendelijke groet, Team Het Mandenhuys
3 leuke bloempotten besteld op poten, aan de hand van de revieuws een berichtje gedaan over de levering kreeg direct reactie en is ook gewoon helemaal niets mis met leveren.. Top service en snelle levering.
Goedenavond Annalies, Hartelijk dank voor uw review. Heel fijn dat u deze ervaring met ons wilt delen. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe aankoop. Met vriendelijke groet, Team Het Mandenhuys
Supergoede service! Prima kwaliteit voor een schappelijke prijs! Ik ben zeer tevreden
Goedenavond Dilly, Hartelijk dank voor uw review. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe aankoop en hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Team Het Mandenhuys
Prima product.
Goedenavond Ed, Hartelijk dank voor je review. Fijn dat je tevreden bent. Wij wensen je veel plezier met je nieuwe aankoop. Met vriendelijke groet, Team Het Mandenhuys
Heb online een fietsmand besteld en kon deze vrij snel zelf ophalen in Barneveld. Goeie service en prachtige artikelen!
Goedenavond Esmeé, Hartelijk dank voor je review. Fijn dat je tevreden bent met de service en ons aanbod. Wij wensen je veel plezier met de nieuwe aankoop! Met vriendelijke groet, Team Het Mandenhuys
Een hele mooie plantenbak besteld voor een goede prijs. Levering vlot
Goedemorgen Jurriaan, Bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de prijs-/kwaliteitsverhouding van het door jou bestelde product en de vlotte levering hiervan. Veel plezier met je aankoop! Vriendelijke groet, Kim
Op 27 mei jl.. heb ik een loungestoel besteld. Gelijk daarna ontving ik een e-mail dat de stoel pas over 4 a 6 weken leverbaar zou zijn. Dit stond overigens niet op de website vermeld. Na 6 weken nog niets vernomen te hebben, stuur ik een mail naar het 't Mandenhuys, waar vervolgens niet op gereageerd wordt. Wat ik persoonlijk een slechte zaak vind. Na wederom 2 weken niets vernomen te hebben, stuur ik vandaag nogmaals een e-mail om de status van de levering op te vragen. Ik hoop dan ook dat er een reactie komt en ik hopelijk deze zomer nog van de loungestoel kan genieten. Update: De volgende dag werd ik teruggebeld door de klantenservice. Ik kreeg een duidelijke uitleg over de bestelstatus en waarom een product op het moment dat je iets besteld niet leverbaar is. De afdeling ICT gaat na, waarom mails niet aankomen/niet beantwoord worden. Daarnaast kreeg ik het goede nieuws te horen dat de stoel, volgende week verzonden wordt.
Originele beoordeling
Als producten van Het Mandenhuys via Bol.com worden aangeboden en bij het bestellen via Bol.com bijna 26% meer voor de manden wordt berekend, is dat hoogst kwalijk. Als je daar vervolgens een vraag over stelt en van Het Mandenhuys de opmerking krijgt dat dit komt door de kosten van Bol.com + de opmerking ze kunnen geretourneerd worden, is dat ons inziens niet klantvriendelijk. Of je kiest ervoor om je producten aan te bieden via een populair platform of je doet dat niet maar dit prijsverschil is echt niet goed te praten. Daarnaast ontbraken de bevestigingsbandjes die bijgeleerd zouden worden. De manden zijn uiteindelijk bij een andere aanbieder besteld.