valt tegen

Beste, Ik heb op 5 februari een fietsmandje gekocht voor mijn dochter bestelling 36833. Ik heb toen een reactie gekregen dat het niet op voorraad was en pas na 8 weken weer leverbaar was. Mandje zou besteld zijn bij leverancier. Ik ben hiermee akkoord gegaan ook mijn dochter wou hier op wachten omdat zit dit mandje mooi vond. Nu 19 april nog niks ontvangen. Dit is al ruim meer dan 10 weken wachten. Nu het lekker weer word wil mijn dochter en ik natuurlijk ons fietsmandje graag ontvangen. Helaas kreeg ik op de laatste mails geen antwoord. Ook telefoonnummer onder de mail werkte niet. Graag ontvangen we het mandje snel.

Fijne communicatie, levering op tijd en en mooie materialen.

Goede service.

Perfecr

Snelle levering...goed verpakt!!

Super snelle levering. Netjes verpakt. Zeer tevreden

Picobello.

Snelle levering. Stevig verpakt. Mooie manden.

Ik had een enorme bloempot besteld en ik ben echt zeer tevreden over de snelle service, en de bloempot was keurig verpakt voor het transport. Top geregeld

Product zoals omschreven

Levering was op tijd en zeer veel communicatie over de levering.

Super Service en duidelijke website

Fijne communicatie met de medewerkers via email. Zelfde dag nog antwoord Website is duidelijk wat er wel of niet op voorraad is. Gr Wim

niet tevreden

Goedemiddag, ik ben nu 3 maanden verder en mijn lectuurmand is nog niet binnen.....geef onderhand is duidelijkheid waar dit aan ligt. Ik vind het waardeloos. Gegroet Cobie Beks

Geen daden maar woorden

9 december manden besteld, regelmatig aan het lijntje gehouden. Nu na 4 maanden nog geen mand en geen reacties meer op onze mails. Oplichterij!? Binnen 1 dag reactie retour volgens internet. Ho maar! Telefonisch niet bereikbaar. Slechte zaak. Wij willen onze bestelling nu eindelijk annuleren en ons geld terug. Zaak voor Radar.

Bestellen ging erg gemakkelijk en Het Mandenhuys stuurde snel een bevestigingsmail. Communicatie via mail vond ik erg prettig; werd goed op de hoogte gehouden over de status van het pakketje. Pakket is goed aangekomen. Snelle verzending en levering.

Komt afspraken niet na

Sinds november aan het wachten op een mand. Ze beloven steeds voor x datum te leveren, nu wederom niks ontvangen. Ook geen update / communicatie dat de mand later komt. Uitermate slechte klantbeleving en service! Niks bestellen is mijn advies!

Snel geregeld!

Op de overzichtelijke website had ik zo mijn keuze gemaakt. De volgende dag had ik het al netjes verpakt binnen. Helemaal top!

Goede ervaring met het mandenhuys, 2 rotan fauteuils snel geleverd en exact volgens afbeelding.

Zeker aan te raden

Producten als omschreven

echte mooie spullen

2 mooie krukjes ontvangen. Erg blij mee.

Sneller geleverd dan verwacht

Heb een vuilnisbak bestelt deze zou 8 weken levertijd hebben maar is al naar 2 weken geleverd! De buitenkant is van gevlochten riet deze is zeer mooi alleen de binnenvuilnisbak is niet handig te openen omdat stukken van het gevlochten materiaal in de weg zit ze haden hier beter een vuilnisbak met een klap deksel voor kunnen gebruiken nu zit er een draaideksel op . Verder wel tevreden met de luxe uitstraling van de bak.

Snelle service prachtige kwaliteit

Snelle service prachtige kwaliteit

Mooie mand, snel geleverd!

Snelle levering en netjes verpakt. De wasmand was zeer mooi en voldoet aan alle verwachtingen.

Heel goed. Aan te bevelen!

Vlotte, correcte levering. Goede producten , goede prijzen.

Aangenaam verrast door het grote aanbod

Ik was op zoek naar rotan manden en kwam zo op de site van het Mandenhuys. Na veel zoeken en kiezen tssn diverse aanbieders was dit het beste aanbod. Ik was ook aangenaam verrast door het grote aanbod in diverse artikelen. Zeker een pluspunt was de vlugge levering en het snelle antwoord van de klantendienst. Super tevreden over mijn aankoop!

Ik vind de mand zo leuk dat ik er nog eentje heb besteld!Top! Ook hoe het afgeleverd is met keurig het tijdstip van bezorging

Mooie wasmand, mooie natuurlijk materiaal daarom ook niet heel zwart.

Snel en goed

Mooie producten, heel zorgvuldig verpakt en snel geleverd

Herfsttuin 31

3772 VJ Barneveld