Door Beautyshoppers werd -zoals gebruikelijk- snel en goed verpakt geleverd.

Onbereikbaar en nog wachtend op bestelling

Vorige week dinsdag een bestelling geplaatst van ruim 130 euro. Op woensdag stond de bestelling op verzonden, tot vandaag (week later) nog niets ontvangen, ook geen track&trace. Ook het contactformulier ingevuld voor een reactie, helaas niets ontvangen, terwijl er staat dat ze binnen 24h reageren ook in het weekend. Dus niet! Ik raadt daarom deze website niet aan om iets te kopen..

uitstekende sercive

duidelijke site en na bestelling snelle levering ! aanrader !!!

Prima Beautyshop

Al jaren klant dus dat spreekt voor zich.

prima levering.

Super snelle levering!

Mijn bestelling werd, hoewel het na 17 uur was, toch dezelde dag nog naar mij verzonden dus ik ontving het de volgende dag al. En ook nog met twee proef monstertjes. Dat noem ik nog eens uitstekende service!

Tot nu toe niet goed

8 oktober jl ontving ik het product ultrasun face anti-age spf30 tinted honey. Tot mijn spijt moest ik dit op 11 oktober retourneren omdat het pompje van het ‘flesje’ niet functioneerde waardoor er niets uitkwam. Ik heb het artikel dan ook teruggezonden met het verzoek mij een ander exemplaar toe te zenden. Tot nu toe heb ik nog niets gehoord of ontvangen. Het betreft ordernr. ORD25598.

Juiste bestelling snel gestuurd.

Overzichtelijke website duidelijk overzichtelijk welke producten je wil bestellen. Producten worden snel gestuurd.

Altijd goed

Snelle levering, duidelijke website en een groot assortiment. Wat ook fijn is dat wanneer het mogelijk is de bestelling als brievenbuspakketje wordt verstuurd!

Goed geregeld

Snelle Actie goed geregeld

Prachtige producten

Waar kan ik Dr.Eckstein schoonheidssalons vinden?

Goede snelle levering

Goed betrouwbaar

Volgens afspraak binnen En een goed ptoduct

Snel geleverd en goed verpakt.

Zeer tevreden!

super snelle levering

alles op voorraad en snelle levering

Prima webshop.

Duidelijke website en praktisch in gebruik.

Goede en snelle service

De enigste die mijn merk verkoop

Zeer snelle levering en producten altijd op voorraad

Overzichtelijke website met goede omschrijving van de producten, veel keuze in merken, snelle levering.

Prima service product snel in huis

Snelle service product snel in huis!

Makkelijke site, snelle levering, keurige communicatie per e-mail over bestelling, uitstekend

Goede website

Snelle levering.

Prima levering

Producten ken ik en de levering verloopt goed

Pakketje snel ontvangen met leuke proefmonsters erbij

Nette service

Rialaan 45