Duidelijkere communicatie over wanneer een pakket bij een afleverpunt (PRIMERA in dit geval) is afgeleverd en dat ik het pakket kan komen halen. Een mailtje van Beautyshoppers of Post.nl is omtrent dit gegeven niet verstuurd. Door dat ik toevallig bij PRIMERA was en informeerde bleek mijn pakketje daar al een week te liggen. Beetje slordige gang van zaken.
Elke klant ontvangt een verzendbevestiging met daarin de track & trace code zodat de klant zélf kan nagaan wanneer het pakket bij de afhaalpunt is afgeleverd en dus opgehaald kan worden. In de regel wordt een dag ná verzending het pakket gewoon afgeleverd op dit punt.
Pluspunten
Duidelijk beschreven...snelle levering
Pluspunten
Communicatie was goed, bestelling was zoek snelle interactie
Pluspunten
snelle levering! in een vorige beoordeling had ik aangegeven dat ik het jammer vond dat er geen proefmonsters meer werden gegeven. Mooi dat ze daar gehoor aan hebben gegeven. De laatste paar keer zaten er weer proefjes bij. ik vind het altijd leuk om iets nieuws uit te proberen. positief dus!!
Pluspunten
voorlopig geen
Verbeterpuntene-mails beantwoorden
Pluspunten
Snel en betrouwbaar
Pluspunten
Snelle communicatie
Pluspunten
Prima snel en goed product
Verbeterpuntennon
Pluspunten
Pluspunten
ik koop altijd bij mijn schoonheidsspecialiste dr ecksteijn producten, nu was ze een langere tijd op vakantie en mijn dochter zat nu zonder pasta.op zich niet erg maar als puber en erg tevreden over de pasta te zijn ben ik op zoek gegaan waar ik het kon kopen.
Pluspunten
Supersnelle levering. TOP!