Reactie van het bedrijf
Helaas is het altijd maar afwachten welke samples er geleverd worden door de groothandels. Sommige groothandels leveren maar slechts een stuk of 5 samples met de bestelling waardoor de keus heel beperkt is. Van 1 groothandel ontvangen wij wel aardig wat samples maar het is maar net afwachten wat er geleverd wordt, en van sommige producten komen wij dan om in de samples en van andere producten wordt er zelden tot nooit een sample meegeleverd. De kans is groot dat, indien de klant zelf een keus uit samples kan maken, de samples naar keuze helemaal niet leverbaar zijn en dat er alsnog andere samples zullen moeten worden meegeleverd. Wellicht kunt u indien u een sample niet wilt deze weggeven aan iemand anders, en zit er ook een sample bij die u wel zelf kunt gebruiken. Steeds meer groothandels gaan ook langzaamaan over op betaalde samples, wellicht dat dat een optie zou kunnen worden, dan is er wel een (beperkte) keus maar dan kan de klant kiezen welke sample ze wil kopen. Hoewel het dan lastig voor ons is welke samples we moeten inkopen en welke en of de klant ze zal kopen.