Verwerking van de bestelling snel en goed!

De website is overzichtelijk, de bestelling wordt snel verwerkt en de artikelen worden goed verpakt binnen een paar werkdagen bezorgd.

Correcte afhandeling

Gemakkelijk bestellen,voordelig en snel in huis.

Product was op tijd geleverd alleen provisorisch ingepakt in een krant.

Product was op tijd. Ik vind het alleen een beetje provisorisch dat de producten verzonden worden met een krant "De Telegraaf". Dit komt niet professioneel over.

Kapoot

Ik hebt vaak bij jullie kopen maar deze keer mij wasgeel in de zijn kant iets gebroken en niet handige élke keer als ik knippen alles de eruit die was geel

Al geruime tijd klant. In het algemeen verloopt de bestelling goed. Echter bij een levering meerder malen moeten mailen over de slechte en onduidelijke service. Hierop nog steeds geen antwoord gekregen, wat teleurstellend is. Het heeft mij wel weerhouden om eerder te bestellen

Altijd mijn favoriete producten op voorraad en snelle levering

Altijd mijn favoriete producten op voorraad en snelle levering

Novital geweldig merk

Ik miste alleen proefmonstertjes Een vindt ik super weinig Advies voor mij graag meer proefmonstertjes alleen van Nouvital

Super!!

Altijd snel bezorgd. Prima service.

Snelle levering, super service!

bestellen en ontvangen de volgende dag.

Fantastische levering en producten!

Zo blij dat ik jullie gevonden heb! De producten kende ik van mijn schoonheidsspecialiste, super dat ik die ook via jullie bestellen kan. En echt volgende dag in huis. Super!

Netjes en snel geleverd

Goede ervaring .Prima geregeld en bezorgd

Goede producten en snel geleverd

Mijn ervaring is goed, snelle levering en goede producten

Snelle levering van gewenste producten

De door mij gewenste nachtcrème was niet meer voorradig maar via de groothandel heeft beautyshoppers uiteindelijk toch de potjes kunnen bemachtigen en naar mij opgestuurd. Dank daarvoor!

Super tevreden.

Ben super tevreden over de snelle verzending. Prima service.

Altijd snel geleverd

Heel tevreden

Duidelijke site , de ene dag besteld en de volgend dag geleverd! Super en ook heel tevreden over de producten

Goed maar wel een minpuntje

Kleur bestelde pincet komt niet overeen met plaatje. Oranje besteld en paars gekregen

Heel goed!

Heel goed. Producten snel in huis.

Prima...

Goede service...

Snel geleverd, altijd op voorraad wat ik nodig heb

ik bestel al jaren, gaat altijd goed, snel, en er zitten altijd wel een paar monstertjes bij.

goede shop!

snelle, goede en ervaren levering!!

Ben erg tevreden.

Voor de tweede keer een bestelling gedaan bij beautyshoppers. Ben erg tevreden. Goede prijs, snelle levering en de 10% korting is ook leuk.

Keurig geleverd. Meestal al de volgende dag.

Goede spullen van mooie merken.

Rialaan 45

3233 BS Oostvoorne