Uitstekend geholpen met goed advies.
Al diverse bestellingen hier gedaan en altijd zeer tevreden! Een bedrijf waar de klant zich echt nog koning voelt!
Goede en prettige contact
Pluspunten
Denley zorgt voor haar klanten en levert topkwaliteit in producten en service. Denley is daarom ook onze preferred supplier geworden.
Pluspunten
Wederom prima service geleverd door Denley! Artikelen waren snel binnen, prima kwaliteit en voor een goede prijs.
Pluspunten
Wederom prima kwaliteit geleverd voor een aantrekkelijke prijs. Professionele houding van de medewerkers!
Pluspunten
Een super bedrijf die zijn afspraken na komt ga zo door
Pluspunten
Prima communicatie, de hele bestelprocedure is super. Vriendelijke medewerkers.
Pluspunten
groot aanbod van spullen personeel is prettig om mee samen te werken Borduringen zijn mooi en volgens verwachting
Verbeterpuntenkwaliteit van de gekozen kleding valt wat tegen na 4 weken...gaat pluizen. Is meer een tip voor de leverancier.
Pluspunten
Snelle levering en vakkundig uitgevoerd meedenken met de klant kortom heel tevreden
Pluspunten
Meedenken met de klant Luistert heel goed naar de wensen van de klant Probleemoplossend gericht Goede Communicatie
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
- Heldere communicatie met korte lijnen. - Snelle levering, tegen een goede prijs en goede kwaliteit.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Persoonlijk, servicegericht en een goede invulling van onze wensen.
Pluspunten
Snel antwoord, meedenken in productkeuze en zéér snelle levering. Wij zijn al jaren tevreden klanten bij Denley Europe.
VerbeterpuntenNog niet alle prijzen staan op de website, maar ondertussen vernomen dat dit intern al opgepakt is.
Pluspunten
Nadat we prettig ontvangen waren op het bedrijf kregen we meerdere opties en keuzemogelijkheden. Prettig dat op deze manier de mogelijkheid bestaat om het product van te voren uit te testen/zelf te beoordelen. Het product werd ontzettend snel geleverd en was van prima kwaliteit. Bedankt!
Verbeterpunten-
Pluspunten
zéér betrouwbaar op vlak van levertijd!
De hoefseweg 1
5512CH Vessem