Fijn geholpen. Werden vriendelijk ontvangen met een kopje koffie. En de service is perfect
Prettig te woord gestaan en snel geleverd, retouren zijn geen probleem
Pluspunten
Netjes en correct
VerbeterpuntenJammer dat je als aannemer dezelfde prijs moet betalen als een particulier
ondanks dat U waarschijnlijk denkt dat het leggen maar op een manier kan zou een leg instructie toch aan te bevelen zijn. Zoveel moeite kan het niet wezen om een paar A viertjes bij te voegen.
Pluspunten
Snel en vakkundig bedrijf
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Ondanks wat misverstanden tussen leverancier, importeur en vervoerder is het allemaal goed gekomen. ook dankzij de snelle en correcte behandeling door IvoreeTrade.
Verbeterpuntenwellicht afstemming met importeur en vervoerder verbeteren (postcode beter noteren)
Pluspunten
Vriendelijkheid Monique en uitleg over tegels prima. Jammer dat magazijn de verkeerde bestelling bracht. Monique was attent en heeft het opgelost binnen twee dagen. Ook dat je overgebleven hele tegels terug kunt brengen is heel fijn.
VerbeterpuntenVoor het magazijn:goed lezen wat de order is. Vervelend als mensen eerst de verkeerde krijgen en leggen
Pluspunten
Vriendelijke en correcte behandeling Goed product Prima afhandeling
Pluspunten
-proeftegels aanvragen, erg belangrijk. -snel en op tijd geleverd -meedenken met de klant
Verbeterpunten-op maat zagen met decoupeerzaag werkt niet echt goed; door de warmte van het zaagje smelt het plastic, -afkorten met de ijzerzaag werkt een stuk beter.
Pluspunten
Snelle service, goed advies, vriendelijk, afspraken nakomen, geinteresseerd, echt prima
Pluspunten
Wij zijn zeer tevreden over de tegels, stoer om te zien en handig in gebruik. Ook tevreden over de super snelle levering dus TOP
Verbeterpuntenniets
Pluspunten
Super aardige mensen.
VerbeterpuntenIk heb geen verbeter punten alles netjes en snel geregeld.
Het leggen van de tegels door onderaannemers is schandelijk duur. Als ik alles wat ik weet bij elkaar leg kom ik op een uurprijs van 146 euro. Ook zat er verschil in de legprijs tussen de 1e (22,50) en de 2e (25) offerte
Pluspunten
Dit is een geweldig produkt om onze lelijke balkonvloer weg te werken. Eenvoudig te leggen. Kind doet de was. Met een decoupeerzaag eenvoudig op maat te zagen. Super blij met het resultaat.
VerbeterpuntenIk zou niet weten wat.
Pluspunten
Afgeleverd volgens afspraak
Pluspunten
Vriendelijk, komen afspraken na, behulpzaam, en zo kan ik nog wel even doorgaan. Heel erg mooi en makkelijk zelf de terrastegels te leggen.
VerbeterpuntenMeer reclame maken.
Pluspunten
uitstekend
Parellaan 30
2132 WS Hoofddorp