Pluspunten
Snelle communicatie! Ga zo door!
VerbeterpuntenAl eerder heb ik aangegeven dat u moet aangeven in de instructies welk zaagblad in de decoupeerzaag gebruikt moet worden. Een klein opmerking slechts.
Pluspunten
Goede communicatie en erg behulpzaam.
Pluspunten
Hele snelle prima verzorgde levering, de drie pakketten werden keurig op de tweede verdieping bezorgd. Mijn balkon ziet er nu zeer verzorgd uit! Ben er blij mee!
VerbeterpuntenZou het echt niet weten, 't is al prima zoals het is.
Pluspunten
Er wordt meegedacht. Teveel kan worden terug gestuurd
VerbeterpuntenKeuze kleur bij bestellen monster
Pluspunten
Volledig afgehandeld volgens afspraak. Zeer tevreden.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
denken mee
Pluspunten
Goede service en prima uitleg over het product
Pluspunten
Ze doen wat ze beloven. Vriendelijk klanten-service. Ik heb mijn balkon bekleed en aan diverse andere bewoners laten zien en folder uitgeleend. Ik ben heel tevreden.
VerbeterpuntenZou ik op dit moment niet weten.
Pluspunten
Alles gegaan zoals afgesproken. Tegels volgens afspraak gisteren geleverd, vandaag gelegd. Nu afwachten maar hoe de tegels zich in de loop der jaren zullen houden (weersinvloeden).
Pluspunten
komen afspraken na
Verbeterpunten1. het is mogelijk om aan te geven hoe laat de tegels worden aangeleverd. heb ik helaas zelf uit moeten zoeken, waarbij ik van het kastje naar de muur werd gestuurd. vertel minimaal hoe een klant er achter kan komen. 2. ik had veel snijafval. is het niet mogelijk dit afval in te leveren en te recyclen?
Bezorging explicieter plannen. Nu was aangegeven tussen 8 en 18 uur maar de bezorging was na 20.30 uur
Pluspunten
Goede service, prima bedrijf
Verbeterpuntenmeer voor de bezorger; bezorgtijd tussen 09.00 en 18.00 uur is wel heel erg ruim.
Pluspunten
Goede service. Duidelijke informatie gekregen van vriendelijke medewerster. Tegels zijn vakkundig gelegd.
Pluspunten
Vriendelijkheid, snelle reactie en begrip m.b.t.de levertijd .
Pluspunten
Mooie duidelijke website met goede foto's van projecten zodat je een goed beeld kunt krijgen van de tegels. Het proefpakket bevestigde wat we op de foto's zagen van de projecten en we hebben dus direct tegels voor het hele balkon besteld. Deze waren binnen 2 dagen in huis en we hebben de tegels gewoon over de terrastegels gelegd. Zo makkelijk. De tegels klikken perfect in elkaar en het resultaat mag er zijn. Een echte aanrader om je balkon op te knappen.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten of tips. Gewoon goed geregeld allemaal. Ga zo door.
Pluspunten
Goede feedback bij vragen .
VerbeterpuntenVerzin ze maar.
Parellaan 30