Pluspunten
De gehele levering is prima verlopen
VerbeterpuntenEr is een vergissing geweest omtrent een deel met de kleur maar die is prima opgelost
Pluspunten
super tevreden, levering geen 2 dagen maar 4 dagen, geen probleem. snel een eenvoudig te leggen, 10 minuten voor ons balkon van 2 bij 3, nog 5 tegels zagen maar dat was na het meten een fluitje van een cent met de decoupeerzaag.
Pluspunten
Heeft zeer uitgebreide informatie over hun artikelen op hun website. Zoekt snel en vriendelijk een probleem over een levering uit. Komt beloften na.
Pluspunten
snelle levering zat goed verpakt
Pluspunten
Het testoordeel spreekt voor zich
Verbeterpuntengeen verbeterpunten
Pluspunten
Pluspunten
Uiterts correct te woord gestaan,prima voor gelicht en het mooiste was we konden de tegels gelijk mee nemen. De vloer is inmiddels gelegd,en ieder die komt kijken is verbaast over de kwaliteit .
Pluspunten
Pluspunten
Goede uitleg en deskundig advied
Pluspunten
Prima. Snelle levering. Tegels voldoen aan verwachting.
VerbeterpuntenLeg / zaag instructie meeleveren met de tegels zou het nog beter maken. verder geen verbeterpunten
Pluspunten
Snelle levering binnen 2 dagen
geen
Pluspunten
Pluspunten
Prima bedrijf
Verbeterpuntenm.i. werkt dit bedrijf uitstekend
Pluspunten
Ik heb een bezoekje gebracht om de tegels te bekijken. Goede ontvangst en voorlichting. Het was leuk om als particulier dit bedrijf te bezoeken!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle levering van het proef pakket.
VerbeterpuntenPrijs van de tegels vrij duur.
Pluspunten
Hielden zich aan afspraken.
VerbeterpuntenEenvoudiger per tel.bereikbaar maken
Pluspunten
Goede informatie.. snelle levering
VerbeterpuntenBij bezoek aan het bedrijf, bleek onze onze afspraak niet te zijn genoteerd. Moet een verbeterpunt zijn denk ik.
Parellaan 30
2132 WS Hoofddorp