Ketting met hartje, foto en gravure

Een ketting met hartje met gravure en foto voor onze kleindochter besteld. We zijn zeer tevreden met hoe het er uit ziet en zeker ook over de zeer snelle levering.

Zeer mooie sieraden en top service

Na de geboorte van mijn zoon heb ik een bedelarmband gekregen met zijn naam en geboortedatum. Deze was zo mooi en van goede kwaliteit dat ik de ketting variant heb besteld voor mijn schoonzus als kraamcadeau. Helaas kreeg ik het verkeerde sieraad in de bus. Maar na contact te hebben gezocht en heel snel en vriendelijk een reactie kreeg, heb ik al na twee werkdagen het juiste sieraad binnen gekregen. Top service! Het zijn zeer mooie sieraden die met zorg gemaakt zijn.

Goede communicatie en geleverd volgens afspraak.

Mooie armband met de namen van mijn 3 kleinkinderen en omdat ik ze niet zo heel vaak zie draag ik ze zo toch bij me.

Prachtig!

Bedel besteld met vingerafdruk en aan de achterkant n handgeschreven tekst van mijn net overleden moeder. Prachtig en binnen 2 dagen in huis! Het ringetje aan de bedel helaas nét iets te klein, dus daar ga ik n groter ringetje voor laten maken, zodat hij mooi bij de rest past. ❤️

Prachtige sieraden

Armband met 3 namen gekocht. Nog mooier dan verwacht. Liefdevol verpakt. Heeeel snelle levering.

Zeer snelle levering

Ik had een bedel besteld en deze was binnen 2 werkdagen al in huis.

Goede en snelle levering

Geweldige service!

Ik had de armbandenset "5 hartjes" gekocht voor de 50ste verjaardag van mijn moeder. Helaas vond ik na 3 weken 's ochtends mijn armbandje stuk in mn bed! Ik heb die middag een appje gestuurd naar de klantenservice, met mijn ordernummer en een foto. Na minder dan 1u kreeg ik al te horen dat ze zsm een nieuwe zouden opsturen! Dit was op vrijdag nét voor sluitingstijd. Maandag kreeg ik de mail dat het was verzonden en dinsdagochtend had ik 'm al!

Top service !

Ik had geboortesteen oorbelletjes besteld voor de verjaardag van mijn schoondochter. Ze waren super mooi, alleen bij èèn oorbel was de creool verbogen. Zo jammer ! Omdat ik het cadeau nodig had besloot ik het zo te laten, het viel niet echt op.. Echter bij gebruik sloten de oorbellen niet goed, wat ik zo vervelend vond ! Gemaild met Kaya, en als service stuurde ze mij nieuwe creolen op! Wat ontzettend lief! Dank je wel Eline voor deze top service!

Ik heb dé mooiste armband ooit voor mijn vriend besteld. Is prachtig binnengekomen, mooi gegraveerd. Kan niet wachten om het te geven.

Top firma

De communicatie is fantastisch, hier kunnen heel wat andere firma's nog wat van leren. De juweeltjes en sleutelhanger zijn heel mooi. Ik lees dat veel mensen niet tevreden zijn over de levertijd. Maar mensen a.u.b., geef de firma de kans om het te maken en op te sturen. U bent niet alleen, hoor...... Wat mij betreft, echt een ferm bedrijf. Doe zo verder en ik zal zeker nog bestellen.

Mooi en fijntjes

Ik was op zoek naar een mooie ronde graveerhanger die niet te groot is. Deze vintage disc is perfect uitgevallen, mooi gegraveerd en sierlijk randje wat het een vintage uitstraling geeft. Ook het bijpassende box kettinkje is fijntjes. Dank voor de service en snelle levering!

Supersnelle levering

De mooie armband had ik binnen 2 dagen en dat tijdens de kerstperiode.

Mooi en zeer snel geleverd

Stempelkussen besteld voor pootafdruk hond. Deze werd snel geleverd inclusief een kortingskaart voor het uiteindelijke product (wat de kosten van het stempelkussen compenseert). Pootafdruk maken ging nog niet zo makkelijk bij onze hond, maar toch maar het beste exemplaar geüpload, om te laten graveren op een bedeltje. Resultaat is een stuk mooier dan verwacht, ook weer zeer snel geleverd, erg tevreden!

Ongelooflijk fijne en snelle verzending!

Hele leuke winkel. Net een armbandje laten personaliseren en binnen de paar uur was het al verzonden! Bedankt voor de altijd mooie stukken en kwaliteit!

zeer teleurgesteld

Ik ben zeer teleurgesteld in de service van Kayasieraden. Na een verkeerde bestelling te hebben ontvangen, heb ik contact opgenomen en werd mij beloofd dat er snel een vervangende bestelling zou worden verstuurd. Hoewel deze volgens het bedrijf op dinsdag verzonden zou zijn, is het nu vrijdag en heb ik nog steeds niks ontvangen. Het ergste is dat ik de ringen dinsdag nodig had, ik heb dat erbij gemeld, maar er is 0 extra moeite gedaan zodat ik het dinsdag kon ontvangen! Vind ik erg slecht, gezien zij een fout maken en ik daar de dupe van ben geworden. Ik kan dit bedrijf op basis van mijn ervaring helaas niet aanbevelen. Slechte service, traag in actie en weinig oog voor klanttevredenheid.

Snel en mooi!

Prachtig zilveren armbandje besteld voor onze kleindochter. Ik had in de opmerkingen gevraagd of het voor een bepaalde dag binnen kon zijn omdat het voor een heel bijzonder moment was. Zaterdagavond besteld en dinsdag bij de post! Netjes gegraveerd, dus helemaal blij. Dank daarvoor!

Sieraden aangevuld

Na de geboorte van mijn dochter al een armbandje met initiaal bedeltje gekocht en tijdens de zwangerschap van mijn zoon via WIJ een bedel mogen ontvangen waarbij ik een ketting heb aangeschaft. De armband heb ik nu aangevuld met een bedeltje met initiaal van mijn zoon en de ketting aangevuld met een grotere bedel met de volledige naam van mijn dochter en zoon. Snel geleverd en mooie kwaliteit. Ik douche altijd met beide om en ze verkleuren niet. Heel fijn dat ik op deze manier losse bedeltjes kan bijbestellen en niet een volledig nieuw sieraad hoef aan te schaffen.

Een prachtig armbandje voor mijn man besteld met naambedels van onze kids. Gravure is prachtig en binnen een dag de armband ontvangen. Ik bleek toch de verkeerde maat besteld te hebben. Het bandje kon makkelijk gewisseld worden voor de juiste maat, omdat de bedels eraf kunnen. Echt een fijne service!

Erg mooi en leuk verpakt

Erg blij met het prachtige armbandje dat ik voor mijn schoonzus heb besteld. Dikke aanrader!

Armband valt klein en slotje moeilijk te openen

Ik heb de grootste maat besteld voor onze dochter die 21 werd. Gelukkig maar, want de armband heeft weinig ruimte over. Zit vrij strak... Ook het slotje is moeilijk te openen. Maar het ziet er wel prachtig uit en mooi ingegraveerd.

Prachtige armband

Prachtige zilveren armband met 2 bedels met daarin de namen van mijn kleinkinderen + een hartje. Erg mooi gegraveerd, met mooie sierlijke letters. Daarnaast 2 geboortestenen die er ook heel mooi uit zien. Een prachtig cadeau voor mijn dochter!

Precies zoals ik wilde

Snelle levering en precies zoals ik gehoopt had! Handschrift gegraveerd precies zoals de foto. Heel erg bedankt!

Snel, mooi en goede kwaliteit

Fijne communicatie, mooi product en snelle levering

Armbandje met verkeerde naam geleverd

Ik had een armbandje besteld voor het pasgeboren dochtertje van mijn vriendin en direct naar haar laten sturen omdat ik in t buitenland woon. Blijkbaar was er een armbandje met de verkeerde naam geleverd. Ik heb toen direct contact opgenomen en daarna hebben ze een armbandje met de goede naam opgestuurd. Order slordig uitgevoerd maar gelukkig wel goed opgelost!

Bosuilstraat 9

2333 VD Leiden