Goede service en communicatie,leuke producten

Armbandje wat ik had besteld,was helaas te krap.Dit werd snel en kosteloos verholpen. Communicatie verliep snel en vriendelijk.

Mooi en snelle levering

Mooi en netjes gegraveerd en verpakt. En ook snel geleverd.

Hele mooie sieraden en een geweldige service.

Kiyoh is een bedrijf die de klanten begrijpt en mee denkt voor een oplossing. Ik had een armbandje voor mijn kleindochter besteld. Dit was precies pas maat en wilde het graag een maatje groter. Na kontakt te hebben gehad met Kiyoh kwamen hun met twee oplossingen. Daar heb ik gebruik van gemaakt, ik heb het armbandje een maat groter gekregen zodat mijn kleindochter er heel lang plezier van zal hebben. Dit is service eerste klas. Ik zeer tevreden en blij met het mooie armbandje.

Exact zoals afgebeeld. Goede kwaliteit. Prijs kwaliteitverhouding super. Snelle levering die je goed kan opvolgen. Leuke, mooie frisse collectie voor elke leeftijd. En superlief van jullie om een extra attentie re geven. Mijn dochter en ik kopen jaarlijks een matching armbandje, mijn dochter in goud, ikzelf in zilver en zolang KAYA deze kwaliteit aan deze prijzen blijft verkopen zullen wij deze jaarlijks hier bestellen. Supertevreden. Bedankt

Zeer goede service!

Bij een probleempje met de sluiting van een armband werd ik meteen geholpen. Er werd binnen de week een nieuwe armband opgestuurd. Het materiaal is van degelijke kwaliteit en ziet er mooi uit.

Geweldige snelle service

Wat een goede snelle leveringen alles is even mooi heb nu al twee x besteld en ik ga t nog veeeeel meer doen!! Een echte aanrader

Ik heb een armband en ketting voor mijn vrouw van zilver gekocht. Aangezien op de gravure op de armband een klein tekentje ontbrak heb ik hierover contact met de klantenservice opgemomen.Hun reactie was, dat ik de betreffende armband mocht houden en dat ze een goede naar mij zouden opsturen, geheel gratis. Wat een perfekte service. Het kan toch nog wel in deze tijd.

Zeer tevreden van de gewenste artikels Aanrader voor iedereen

Super service.

Had in december 2 zilveren slavenarmband met gravure besteld voor mijn dochter en mijzelf. Ik had maar 1 armband ontvangen. Na 1 mailtje kreeg ik gelijk een nieuwe armband. Dat is echt top service. Mijn dochter en ik zijn super blij. Dank je wel KAYA sieraden.

Super service

Bestelling gedaan en ging iets mis met de maatvoering maar de service achteraf is helemaal top Mijn complimenten aan het hele team

Mooie armband, goede snelle service

Mijn ervaring bij kaya sieraden is erg goed. Ik had een zilveren armband besteld en ik kreeg een gouden. ( foutje moet kunnen) Ik heb een mailtje gestuurd en een foto van mijn ontvangen product en binnen een week had ik de zilver kleurige armband binnen en de gouden mocht ik ook houden. Ik vind het een super goede en snelle service en ik ga hier zeker vaker bestellen!

Top service! Ondanks het feit dat ik het artikel heb geretourneerd, ben ik ontzettend tevreden over de klantenservice. Super snelle afhandeling, dit zelfs tijdens feestdagen. Goed bereikbaar en snel reactie. Webwinkels kunnen veel van jullie leren wat betreft service. Helemaal top ik raad jullie een ieder aan!!!

Mooi sieraad, snelle levering

Sneller geleverd dat aangegeven! Mooi verpakt, ketting is heel mooi! Helemaal blij

De ketting die ik binnen had gekregen was verkeerd gegraveerd, kan gebeuren De volgende dag stuurde ze mij al een nieuwe ketting op.

Iets besteld vervolgens geleverd in envelop zonder product

Iets besteld vervolgens geleverd in envelop zonder product

Zeer mooie armband

Fantastische service. Snelle levering. Erg mooie armband.

Snelle levering en mooi resultaat

Snelle levering en mooi resultaat

Super goede service. Snelle reactie en afhandelen! Top

helemaal top!

Mijn bestelling waren 3 armbandjes met een eigen ontwerp erop gegraveerd. Omdat het zo specifiek was, nam ik contact op met de klantenservice. Zij hebben mij enorm goed geholpen en zelfs een snelle reactie teruggegeven op kerst! Ook zijn ze meteen al opgestuurd. Ik ben heel erg benieuwd <3

Product niet geleverd, ze waren het vergeten

Ik had al 3 december een ring besteld voor mijn moeder als kerstkado. Een paar dagen later kreeg ik een mail dat ik door een storing een verzendbevestiging had gekregen maar die had ik niet gehad. Ondertussen maar is contact opgenomen omdat ik de ring tussen 18 en 21 dec zou krijgen, kreeg ik te horen dat een collega vergeten was de ring te bestellen bij hun partner en dat het nog 2 tot 2,5 week minimaal ging duren. Als compensatie kan ik een waardebon krijgen maar ik wil hier niet meer bestellen. Heel jammer had graag haar reactie willen zien als ze het kado kreeg.

Mooiii gegulde goude ketting

Echt waar, een mooie ketting zoals aangeven op de site. Had graag een foto willen plaatsen maar dat kan hier niet op kiyoh. Netjes op tijd geleverd voor de feestdagen. Bedankt! We zijn er super blij mee

Ben blij met de armbandjes alleen jammer dat de leren armband te klein is voor mannen

GE-WEL-DIG

inmiddels meerdere sieraden besteld en allemaal van topkwaliteit. Ik draag ze allemaal dagelijks (wat ook te zien is maar dat is logisch) maar verder super stevig. Verpakking is ook altijd super netjes en mooi. Ring die ik vorige maand besteld had is helaas kapot gegaan heb ze hier over gemaild en had binnen een dag een reactie terug en ze sturen een nieuwe terug. Top service en sieraden. Raad dit bedrijf aan iedereen aan!

Wat een toppers!

Ik had vorige week een bestelling gedaan, maar is nog steeds niet binnen. Ik had een bericht gestuurd en ze zeiden dan sturen we het vandaag gewoon opnieuw! Nog nooit meegemaakt wat een top service. Vandaar een dikke vette 10 verdiend.

Er word snel gereageerd en snel naar een oplossing gezocht

Bosuilstraat 9

2333 VD Leiden