Mooie armbanden met vingerafdruk waar vooraf gekeken werd of de vingerafdruk passend was. De armband was te klein en is netjes geruild tegen grotere maat (verzendkosten uiteraard voor mij). Top!!!

Fantastische service bij mooie producten

Doordat de gegraveerde armband toch net te strak zit voor mijn zoon, was hij erg teleurgesteld over zijn cadeau. Dankzij de fantastische service van Kaya heb ik voor mijn zoon een andere maat kunnen bestellen tegen een aantrekkelijke prijs.

GEWELDIG

Zo goed geholpen via de klantenservice en per mail, meegedacht. Echt super fijn. Een aanrader voor jouw kerstgeschenk. Marjan

Helemaal top

2 dagen geleden besteld en vandaag binnen gekregen. Super snel, wilde namelijk mijn armband gegraveerd hebben… super mooi en super goede kwaliteit. Ik ben hartstikke enthousiast!

Snelle levering en top service

Een hele snelle levering en top service. Het product is zoals beschreven in de omschrijving. Ben er echt heel erg blij mee! Zal het iedereen aanbevelen.

Uitstekende service

Leuk lief armbandje voor mijn kleinzoon. Misschien voor babycadeautjes een aangepaste verpakking bedenken?!

Mooie sierraden, goede service, mooi verpakt

Al vaak besteld bij Kaya. Mooi gegraveerd. Heel tevreden!

Netjes verzorgd

Netjes mail gekregen dat het onderweg is en netjes verpakt. Super

Top service! En leuke dingen

Ik had een armband (gegraveerd) besteld maar deze was te klein... Na snel contact via de chat met Tanja, kreeg ik een korting code om wat nieuws te bestellen, echt super aardig! Goede en snelle service! En de (te kleine) armband is prachtig dus ga er van uit dat dat ook zo zal zijn met mijn nieuwe bestelling

Jeeej!

Heel blij met mijn bestelling! Het armbandje die je gratis bij 40 euro kreeg, heb ik gekregen bij mijn bestelling van 33 euro! Zooo leuk!

Geweldig!

Nette service, vriendelijke mensen. Erg behulpzaam en prachtige producten!

Goed en snel geholpen

Ik heb als kerstcadeau de 3 generatie armbanden besteld. Ik kreeg heel vlot reactie per mail op de vragen die ik had. Helaas was de gravure niet helemaal goed gegaan, maar dit hebben ze heel vlot hersteld door dezelfde dag nog nieuwe armbanden toe te sturen. Heel fijn! Ik ben heel tevreden over mijn bestelling!

Vriendelijk en adequaat!

Was een foutje in de levering maar word direct rechtgezet en opnieuw verzonden! Voor de rest was alles naar wens en mooie sieraden. Goede service en altijd vriendelijk! Zeeeeeeeeer tevreden!

Goed telefonisch bereikbaar en snelle service

Goede service!

Bij de bestelling ging er in eerste instantie wat mis. Lag deels bij mij, deels bij de winkel. Dit werd heel snel recht getrokken. Product terugsturen en vervangend product ontvangen ging heel snel en vriendelijk.

Helemaal top

Nou wat had ik het snel binnen Was belooft voor de kerstdagen binnen en dat was zeker zelfs eerder Verpakking was ook super Zal iedereen zeggen bestel rustig hier wat ze zeggen krijg je ook Gr Wilma

Product is prima verzending kan beter

Product is als verwacht op feit na dat de kolibri hanger was verbogen door enveloppe verzending snavel en staart omgebogen door druk op de enveloppe. Verzending in hard plastic was beter geweest. Met deze kleine items is brievenbus verzending ook dan gewoon mogelijk. Joop poelman

TOP Service

Geweldige service, cadeautje heel mooi en fleurig ingepakt. Ben heel content met de snelle en correcte afhandeling door Klantenservice. Ik beveel een ieder KAYA sieraden aan!

Super service

Super vriendelijke klantenservice. Wanneer je een mail stuurt antwoorden ze steeds op de vraag. Ketting toegekomen in zeer mooie staat en mooi verpakt

Super goede service

Ketting voor mijn verjaardag besteld. Helaas na een wk niks binnen gekregen, dit via de mail aangegeven en kreeg gelijk een nieuwe toegestuurd! Super nette en snelle service. Erg blij met mijn mooie ketting !!!

Mooi Armbandje met hartjes met naam gegraveerd.

Snelle verzending en ook fijn dat je hulp kunt vragen via de chat. De armband met hartenbedeltjes zijn prachtig en mooi gegraveerd. Heel erg blij !

Bestelling niet ontvangen

Mijn bestelling zou de volgende dag geleverd worden, past door de brievenbus. Een week later, nog altijd niets ontvangen.

Mooi sieraad- heel blij mee!

Een mooi sieraad, mooi verpakt!

prima bedrijf

Retour zenden , geen probleem. Binnen twee dagen geld terug zonder retour kosten. Beste service. Hartelijk dank voor alles.

Super mooi

Mooi armbandje voor kleinkind.En super mooi halsketting met hartje en afdruk van mijn moeders vinger erop besteld.Ook snel geleverd.bedankt

Bosuilstraat 9

2333 VD Leiden