UITSTEKEND!

Alles verliep soepel, van bestelling, betaling en bezorging. En mijn bestelling (een zilveren kinderarmbandje met naam en bedeltje) overtrof mijn verwachting!

Ik had jullie een mail gestuurd dat ik de zwarte leren versie van de armband wou maar ik heb toch zilveren gekregen is helemaal niet erg ik vind deze ook mooi de kwaliteit van de armband is echt goed en zwaar Ik ben er blij mee ! Dankjulliewel voor de armband kan niet wachten om het te geven

Ik had een keuze uit een ruime sortering van armbanden

Er ging op de site iets mis kwa betaling. Contact opgenomen met de klantenservice. Alsnog betaling kunnen doen en product werd opgestuurd. Helaas was er maar 1 van de 2 items verzonden. Wederom contact opgenomen. Tweede item word ook verstuurd. Vriendelijke mensen en goede service waar ze nog meedenken!

Kleindochter blij, oma blij...zag er leuk uit, mooi gedaan....geen aanmerkingen....alleen een opmerking en dat heb ik via de mail gedaan

Kan niet wat bedenken wat niet goed is !

Snelle levering, mooi gegraveerd, niet duur Vriendelijk via de mail !

Prima service , goede prijs/ kwaliteit

Nadat de afronding van het betalen niet goed ging contact gezocht en door goede en vriendelijke communicatie was de bestelling toch snel geregeld en met 2 dagen een prachtig sierraad in huis! Helemaal naar wens en heel tevreden!

Hele mooie sieraden, en een super goede service!

Ik heb in juni een naamketting met geboortesteentje besteld. Deze was zeer mooi afgewerkt. Helaas ben ik vorige week het geboortesteentje verloren. Dus contact opgenomen en een hele fijne oplossing! Ze gaan een nieuwe ketting met hanger voor me maken en opsturen! Wat een super service zeg! Ik zou het al super hebben gevonden als ik 'm hanger zou opsturen en er een nieuw steentje op zou worden geplakt, maar dit is ja geweldig! Echt nogmaals van harte bedankt!!!

Geweldige service en mooi product

Ik had wat extra wensen, buiten de standaard letters en symbolen die op de website staan en ik werd heel snel en goed geholpen. Via de chat steeds direct contact, goede service en ik ben heel blij met het uiteindelijke resultaat..

Top kwaliteit en snelle levering

Dit is nu mijn 3de keer dat ik bij KAYA Sieraden heb besteld en ben zeer tevreden. Had 1 keer een vraag en kreeg super snel reactie. En alles is top geregeld, zeker een aanrader.

Hele goede en snelle service

Ik had een armband besteld toen hij binnen kwam was ik erg teleur gesteld. Er was iets mis gegaan met graveren. Ik had zelf niet goed opgelet met invullen op de site. Ik had een mail naar de klantenservice gestuurd en kreeg snel een mail terug met een goede oplossing. Mocht hem terug sturen en werd alsnog gegraveerd. Ik ben zeer tevreden met deze goede service.

Niet te vreden

Ik ben er helemaal niet blij mee ik wacht veelste lang voor mijn bestelling !

Wederom, zeer tevreden!!

Nu voor de derde keer, een sierraad besteld. En wederom super tevreden. Prijs/kwaliteit is prima in orde. Netjes verpakt, vlotte verzending. Kaya is echt een aanrader!

mooie bedels

Volgende dag al bezorgd.

Very satisfied with the necklace

I'm very happy with the necklace I have ordered. Really beautiful and delicated made, totally beyond my expectations. Will definitely buy again from your company.

Helemaal goed. Super.

Heb kettinkje gekocht met lettertjes,ben er zeer tevreden over ook over de service en snelle levering.top!

Ik vroeg om de cadeau-ketting voor de geboorte, en je vertelde me dat het binnen een dag zou aankomen, tot nu toe is er niets bij me opgekomen

Super service

Heel goed geholpen klacht super opgelost dat noem ik nog eens service een dikke 10 voor jullie.

Zeer klantvriendelijk bedrijf met mooie sieraden!

Ik had voor de geboorte van mijn kleinzoon voor mijn dochter een bedelarmbandje besteld met naamhartje en geboortesteentje. Na 3 maanden was het hartje eraf gegaan. Ik heb toen gebeld en kon het armbandje terug sturen en zij hebben het toen gratis hersteld, binnen 1 dag! Ik kreeg zelfs de verzendkosten met track en trace vergoed. Geweldige service!

lekker goedkoop

Hele vriendelijke mensen je pakket wordt snel bezorgd binnen 1-2 werkdagen en reageren 24/7 tevrede klant hier

Klantvriendelijk.

Ruime keuze. Mooi assortiment. Eenvoudig bestellen.

Ambachtelijk vakwerk van de hoogste kwaliteit

Goede wijn behoeft geen krans

Geweldige service!

Ik had een armbandje met gravure besteld. Het was niet helemaal in orde toen ik het ontving, maar de klantenservice heeft het probleem uitstekend opgelost. Uiteindelijk was het armbandje perfect en ik zou 100% zeker opnieuw bij KAYA bestellen! Super professioneel en klantgericht, mijn complimenten!

Ik had twee maanden geleden een slavenarmband gekocht, en opeens was de sluiting kapot toen mocht ik de armband opsturen voor reparatie. En hij was binnen een week weer gemaakt. Je krijgt ook dezelfde dag nog een reactie via de mail. De service is top en de kwaliteit ook

Heel blij weer met bestelling die heel snel geleverd is

Weer een nieuwe mooie armband besteld met de namen en geboortedata van de kleinkinderen. Snel geleverd en van mooie kwaliteit. Ik ben er weer heel blij mee.

Bosuilstraat 9

2333 VD Leiden