Mijn ervaringen zijn altijd super goed!

Super goede service echt zo fijn. De pakketjes worden meteen/zsm gepost en en ontvang je mega snel! Ook word er snel gereageerd op vragen of berichtjes

Mooie sieraden en top service!

We hadden voor onze dochter haar verjaardag een mooi sieradenset besteld. Een snelle levering, mooi verpakt. Bij het afdoen van het ringetje, verboog deze qua vorm. Contact opgenomen waarna een nieuwe werd toegezonden. Top service!

Top service en super mooie armbanden

Ik heb een tijdje geleden twee armbanden besteld. Ik ben zeer tevreden met de armbanden, ze zagen er super mooi uit met teksten erin gegraveerd. De levering was heel snel en dat was perfect omdat ik het de dag erna nodig had. Na een tijdje had ik een klacht over één van de armbanden en deze klacht is gelijk opgepakt en het is direct opgelost door een medewerkster die mij hielp. Zij kwam met goede oplossingen en alternatieven. Het is super snel geregeld en er is hele fijne communicatie. Zeer vriendelijk en meedenkend met de klant. Ik ga hier zéker in de toekomst nog sieraden kopen met gravure. Zeer aan te raden aan anderen die iets zoeken voor als cadeau of verrassing!

Uitstekend!

Zeer tevreden ben ik met het contact met de klantenservice van Kaya sieraden. Er werd steeds snel gereageerd en ik kreeg de antwoorden die ik zocht. Het bestelde kettinkje is prachtig en ik ben er heel erg blij mee! Ik kan iedereen Kaya sieraden aanbevelen! Ik ga hier zeker vaker kopen.

Een heel mooi persoonlijk cadeautje, en een geweldige service. Zeker aan te raden!

zeer goede ervaring

Snel besteld en geleverd.

Geweldige service

Nadat ik een bedel verloren was van een vrienden armband en contact heb gezocht met de klantenservice , heb ik een hele nieuwe bedel opgestuurd gekregen en daar ben ik zo bijzonder blij mee voor mij een dikke 10

Geen min-punten te ontdekken, geweldige webshop

KAYA sieraden biedt een ruime keuze aan prachtige sieraden en de mogelijkheid je sieraad te laten graveren. Bij KAYA heb je het sieraad, gegraveerd en wel, meestal al binnen enkele dagen in huis en dan is het ook nog eens smaakvol verpakt in een mooi doosje. De klantenservice is bovendien super, de medewerkers zijn zeer behulpzaam en klantgericht. Ik raad iedereen aan die van mooie sieraden houdt met een 'personal touch' eens te gaan kijken op hun site!

Naar tevredenheid geleverd en ook goed geholpen na een op/aanmerking! Ik koop zeker vaker iets moois bij KAYA

Super!!!

Wat een service..echt geweldig. Oorbelletje van kleindochter was snel kapot. Heb binnen een dag een nieuw setje ontvangen. Kleindochter gelukkig ...wij blij.

Ziet er prachtig uit!

Alles oké, contact opgenomen omdat post erg laat was, onmiddellijk reactie, top!

Fantastische service, zeer goede kwaliteit, perfect gegraveerd, gewoon uniek.

Zocht een cadeautje voor aanstaande schoondochter. Vond het perfekte bedelarmbandje. Zelf samenstellen, er een persoonlijk armbandje van laten maken. Een hartje laten graveren wat zeer mooi was gedaan. Bestellen was vlot, dezelfde dag dat het besteld was, kreeg ik bericht dat het onderweg was. Alles in een week gedaan en bij mij in de brievenbus in Ierland. Zeer mooi verpakt in een doosje met strikje.

Uitstekende kwaliteit!

Prachtigr sieraden, mooi verpakt en snel geleverd!

Prachtige sieraden, snel geleverd

Ik had mijn bestellen de volgende dag al binnen, gegraveerd en al! Superfijn bedrijf en hele overzichtelijke website

opgelicht

Ik had voor mijn moeder een ketting besteld met 5 geboortesteentjes voor 139 euro! 3 steentjes lieten los, ik vroeg haar of zij 3 nieuwe steentjes wilde plaatsen, uiteraard betaalde ik de verzendkosten, de steentjes en het maken. Helaas dat was niet mogelijk, heel raar gezien ze beweert de sieraden zelf te maken. Wel mocht ik een nieuwe uitzoeken voor slechts 69,95. Dat heb ik toen maar gedaan. Ik kreeg een andere toegestuurd. Daar heb ik contact over op genomen, ja sorry de andere was er niet meer....Was er niet meer?? Ze maakte ze toch zelf. Het nou komt het ergste, ALLE SIERADEN DIE KAYA VERKOOP STAAN VOOR EEN PAAR EURO TE KOOP OP ALIE EXPRESS!!!!! Zo ook mijn ketting voor 10,95 ipv 139 euro!! De steentjes zijn los te bestellen maar daar hebben de heren achter Kaya natuurlijk helemaal geen zin in. Advies, zie je een mooi sieraad op Kaya, kijk op alie express. Als deze revieuw niet geplaatst word neem ik contact op met Radar!

Super mooi!

Echt prachtig gegraveerd en mooie kwaliteit! De detail in het slotje van de armband is echt fantastisch want zo verlies je hem niet. Heel blij mee!

Niet tevreden

Steen is erg klein bijna niet te zien

Heel Positief. Super tevreden

Mijn bestelling overtrof mijn verwachtingen. Was zo oo mooi gegraveerd. Super tevreden

In een woord super.

Mijn eerste bestelling niet ontvangen. Op verzoek van Kaya nog enkele dagen gewacht. Helaas nog steeds niets ontvangen. Donderdag gemeld dat het pakje er nog steeds niet was. Direct een mail ontvangen dat de bestelling opnieuw zou worden verzonden. En ja hoor. Vrijdag heb ik mijn bestelling ontvangen. Dank jullie wel. Ik kom zeker nog een keer terug.

In een woord geweldig!

Alles was de volgende dag in huis en is zeer mooi. Zal zeker nog een keer bestellen bedankt.

Wij zijn heel tevreden over de service

Ik had een armband besteld voor mijn moeder, met de namen van haar kleinkinderen in gegraveerd. Deze werd correct geleverd en mijn moeder vond hem prachtig. Helaas bleek er een probleempje met de sluiting (deze sprong steeds open). We hebben gemaild om dit probleem te melden, en we mochten de armband terugsturen voor herstelling. Zelfs de verzendingskosten werden vergoed. Intussen is het probleem verholpen en heeft mijn moeder dagelijks plezier van de armband.

Heel tevreden

Armbandje heel mooi gemaakt super goede service.

Ik was niet tevreden. Dit hebben ze direct opgelost

Het armbandje was precies met de bibberende hand gemaakt, totaal niet mooi. Ik heb dit laten weten via mail, de dag nadien had ik al een antwoord. Super goede service! 5 dagen later had ik een nieuw armbandje in mijn brievenbus. Deze was super mooi en goed gemaakt! Ik ben ze heel dankbaar.

Ik ben heel erg tevreden met mijn aankoop. Het was absoluut wat ik er van verwacht had. Bovendien was het mooi verpakt, een perfect cadootje. Een voltreffer!

Bosuilstraat 9

2333 VD Leiden