prachtige sieraden

een mooie zilveren ketting met maandstenen van mijn kinderen en kleinkind gemaakt door KAYA. bestel nu dan ook de bijpassende oorbellen en hoop dat deze net zo mooi worden als mijn ketting waar ik heel erg blij mee ben. grt.sonja

Ik heb hele goede ervaringen op deze website goede service en mooie producten !!!

Mijn ervaringen zijn zeer goed ben erg tevreden over de producten en de vriendelijke klantenservice .

Een AANRADER

Na een eerdere erg positieve ervaring nu opnieuw een bestelling geplaatst. Een slavenarmband voor onze moeder besteld. Echter de inscriptie was kleiner dan we verwacht hadden....... Hier via de mail contact over gehad. Na een zeer geringe bijbetaling een geheel nieuwe slavenarmband toegestuurd gekregen, met een mooie grotere inscriptie. Echt top!

Geweldige service!

Alles verloopt vlotjes en resultaat is iedere keer weer prachtig!

Prachtige sieraden en goede service!!

Sieraden zien eruit alsof het uit een juwelierszaak komt! Daarmaast worden ze ook prachtig ingepakt!! Kwaliteit en ook hele goede en snelle service!! Zeker aan te raden!

top service

hele fijne ervaring gehad,,ze maken tijd voor je vrij en zorgen dat de klant tevreden is!zeker tot een volgende keer

Beeldig.

Mooi armbandje keurig verzorgd en super snel bezorgd.Dank u wel.

Zeer goede service

Zeer goede service, heb nog NOOIT een beter service ervaren. Mooie sieraden voor een goede prijs.

Mooi kwaliteit top

Mijn eerste bestelling bij jullie Top ga zeker nog een keer bestellen !

Top service en snelle levering

Top service en mooi tastbaar mooi lederen armband met naam van de kinderen erin gegraveerd. Snelle service en via de chat is alles te regelen met Tanja. Daarom wilt u iets moois cadeau geven voor een bijzondere vader/opa voor vaderdag of een ander mooie gelegenheid dan zou ik zeggen massaal de bestellingen doen voor 21 juni. Dan heeft u echt iets waardevols om cadeau te geven.

Prachtige ketting!

Ik ben heel blij met deze aankoop. Het was voor een kadootje dus de verpakking was heel mooi dus daar hoef ik niets aan te doen en er zit een kaartje erbij waar je je eigen tekst kan schrijven. Snelle levering. In een woord...Top! Zeker een aanrader.

Super service

Mijn bestelling is heel snel geleverd en service is super!

Alles is helemaal naar wens en overleg verlopen. Echt een aanrader voor mooie persoonlijke sieraden!!

Woensdag besteld, zojuist ontvangen! Onwijs snel geleverd en een super mooie ketting!

Top.

Uitstekende service en vriendelijk behulpzaam aan de telefoon!!!!!

Prachtig armbandje en zo liefdevol verpakt!

Armbandje voor mijn aanstaande kleindochter gekocht. Heel mooi zilveren armbandje met hartje, in het echt nog mooier dan op de foto. En ook nog eens zo schattig verpakt. Dankjewel!

Een bestelling bij Kayak heeft ons positief verrast.

Wij bestelden voor een klein bedrag een sieraad van Kaya. Duidelijke site en bestelproces, goede prijs, veilig betaalsysteem en duidelijke voortgangsinformatie. Snel bezorgd en het product voldeed aan onze verwachting. Samen gevat: een dikke pluim voor jullie.

Uitstekende service

Een kinderbedelarmbandje besteld, deze was helaas te klein. Contact gehad met de klantenservice. Dit is snel opgepakt en opgelost. Heel blij mee!

Super vriendelijk en een super service

Heel vriendelijk en de service is top. Een dikke 10.

in eerste instantie top, na klacht niet meer...

2 goudkleurige kettinkjes ( en 2 armbanden) besteld maar helaas na garantie termijn verdween t goud van de kettinkjes en werd zilverachtig, erg jammer, gelukkig gebeurde dit niet bij de armbanden. Na klacht het aanbod een bestelling met 50% korting te doen maar dan in zilver , aangezien ik daar niks mee heb helaas geen oplossing. Kettinkjes gaan de prullenbak in.

Hele goede klantenservice

Ik had een ketting besteld voor een goede vriendin. Helaas is de ketting in het goud geleverd terwijl ik hem in het zilver besteld had. Contact opgenomen met de klantenservice, vriendin mag de gouden ketting houden en er wordt nog een zilveren opgestuurd. Echte top service!

Super mooi!

Naamketting besteld voor mijn dochter Renée. Heel mooi en in een mooie verpakking ontvangen.

Super service

Zeer goed en snel geholpen bij een probleem met een armbandje. Prettige communicatie.

Perfecte prijs kwaliteit verhouding

Ik was eerst huiverig met de bestelling. Een persoonlijk sieraad zo betaalbaar en zo mooi, mijn complimenten! Nu: als ik iemand een cadeau wil geven, dan weet ik waar ik moet zijn. Absoluut een aanrader!

Snelle Reactie..vlotte Afwikkeling..top

Armbandjes Zijn mooi...had ze gezien in de Libelle bij de win en bel actie..Maar helaas ik won niet..maar was er zo weg van..dus via de site besteld..kreeg ook nog een moederdaggeschenk erbij...nu blij dat ik ze heb...Het hele team BEDANKT

Bosuilstraat 9

2333 VD Leiden