Ik had perongelijk het verkeerde armbandje besteld (gegrafeerd), maar door de geweldige klantenservice heb ik een 2e kunnen bestellen voor een deel van prijs!
Bedankt voor je review! Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. We wensen je veel plezier met je armband!
Ik had een gepersonaliseerde armband wat ik helaas te groot heb besteld.. na contact kon ik tegen een klein bedrag een nieuwe krijgen.. we zijn erg tevreden over de service en de snelle handeling.. Bedank..!
Wat fijn om te lezen dat je erg tevreden bent over onze service en de snelle afhandeling. We wensen je veel draagplezier toe!
Armband besteld met gravure, blijkt de maat toch te groot. Contact opgenomen met de klantenservice en er werd een korting voorgesteld voor de nieuwe maat. Wel jammer dat je het gewoon niet kan retourneren.
Bedankt voor je review! Helaas mogen gepersonaliseerde sieraden niet geretourneerd worden, vandaar dat we deze oplossing hebben aangeboden. We wensen je veel plezier met je sieraad!
Ik had 2 zussen armbandjes gekocht. Ze zien er leuk uit, en mooi gegraveerd... maar ze zijn enorm gevoelig voor krassen! Wij hebben ze nog geen 3 maanden en de naam is al bijna onleesbaar. Daardoor oogt het goedkoop en ik vind ze de prijs niet waard.
In de zomer van 2022 een mooie armband besteld met gravure. Erg tevreden over het resultaat. Helaas ging de armband stuk in oktober en bij navraag naar een tip hoe deze het beste te repareren heb ik een nieuwe armband mogen ontvangen.
Bedankt voor je review! We zijn blij om te vernemen dat je erg tevreden bent over het resultaat van de armband met gravure. Veel draagplezier gewenst!
Helaas zit er een kleine uitschieter bij de gravering van de eerste letter en een duidelijk klein puntje, beide vallen op. Het armbandje vind ik wat goedkoper ogen dan ik had verwacht. Verder wel een leuk armbandje.
Mijn prachtige armbandje was bij de sluiting kapot gegaan, ik heb ze hier over gemaild en kon hem gelijk terug sturen zodat ze hem zouden maken. Super klantvriendelijk en een goede service!
Dank je wel voor je leuke review! Wij wensen je weer veel draagplezier met de armband toe.
Ik heb een armband en een ketting besteld bij Kaya sieraden. Beide super mooi. De armband was helaas te klein. Na contact opgenomen te hebben met Kaya sieraden heb ik een grotere maat armband ontvangen en de oude mocht ik retour afzender terug sturen. Wat een geweldige service!! Hier kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen. Ga zo door :)
Bedankt voor je review! Fijn dat je zo tevreden bent met de service! Wij wensen je veel plezier toe met de armband!
Na aanschaf 2 armbandjes was er helaas 1 kapot gegaan, gelukkig werd en snel/goed geholpen en is de zelfde dag van het melden een nieuwe opgestuurd
Wat fijn om te horen dat je blij ment met de snelle service en oplossing die je hebt gehad. Wij wensen je veel plezier met de armbanden!
In eerste instantie minder kwaliteit armband ontvangen, maar na een mail werd dit super opgepakt. Ik kreeg een passende oplossing en een nieuwe armband waar ik heel erg blij mee ben. Super snel in communicatie en oplossing aanbieden en versturen. Ik ben heel erg tevreden!
Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de service die je hebt gehad, toen je niet helemaal tevreden was over de kwaliteit van de armband. Wij wensen je veel plezier met de armband!
Mijn armband verloren door dat de sluiting niet goed functioneerde maar garantie was verlopen Toch een goede korting gekregen om een nieuwe te kunnen aanschaffen Kortom top service en heel snel antwoord op de mail
Bedankt voor je review! Fijn dat je zo tevreden bent met de service! Veel plezier met de armband gewenst!
Ik ben heel tevreden met de aankoop van mijn armband met vingerafdruk; op voorhand info gevraagd en niet lang moeten wachten op een antwoord. Heel vriendelijke klantendienst! Armbandje is prachtig, de vingerafdruk is heel duidelijk. Bedankt!
Dankjewel voor je recensie! Wat goed om te horen dat je zo tevreden bent over het product en over onze klantenservice. Veel plezier met je bestelling gewenst!
Goed bereikbaar, en snelle service! Netjes nieuw armbandje gekregen nadat de vorige niet helemaal mooi was geleverd. Super blij mee!
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat we dit samen hebben opgelost. Veel plezier met je Kaya-sieraad gewenst!
Hele lieve mensen met mailen en bellen. Ze denken gelijk met je mee in oplossingen en ze lossen het ook op. Ik zou hier altijd weer opnieuw kopen.
Bedankt voor je leuke recensie! We zijn blij om te horen dat je zo te spreken bent over onze medewerkers. Veel plezier met je bestelling gewenst!
Zo snel geleverd en heel mooi geworden Mooier als dat ik verwacht had
Wat leuk om te horen dat het sieraad nog mooier is dan je had verwacht! Wij wensen je veel plezier toe met het sieraad.
Mooie sieraden, Geweldige service
Dank je wel voor je leuke review! Wij vinden het erg fijn om te horen dat je tevreden bent over de sieraden en de service.
Super snelle service en super mooi sieraad
Wat leuk om te horen dat je tevreden bent over de service en het sieraad. Wij wensen je veel plezier met het sieraad toe.
Onlangs een armband gekocht met geboortestenen gekocht. Helaas is er eentje uitgevallen. Na contact we hebben gezocht. Mocht ik het armbandje terug sturen en hebben ze een nieuwe steen erin gezet! Fijn dat ik zo goed geholpen ben! Zeker waard om bij jullie nog eens wat te bestellen!
Wat fijn om te horen dat je fijn geholpen bent toen er een steentje uit de armband was gevallen. Wij wensen je weer veel draag plezier toe!
Mijn slavenarmband eergisteren besteld en vandaag al in huis! Voordat ik bestelde heb ik uitvoerig contact gehad via de chat, zodat ik precies wist wat ik kon verwachten; heel prettig en goed geholpen. Bij het uitpakken van het brievenbuspakketje voelde het echt als een cadeautje voor mezelf:) Ook was ik blij dat er geen verzendkosten gerekend worden.
Wat een leuke review, bedankt hiervoor! Goed om te horen dat je prettig en goed geholpen bent. Wij wensen je veel draag plezier met het Kaya-sieraad toe!
Voor mijn man een mooie armband met naam besteld, helaas was er iets misgegaan met de inscriptie. Na een mail te hebben gestuurd kreeg ik een hele snelle reactie terug en is het correct, kosteloos en supersnel afgehandeld. Heel erg bedankt Kaya sieraden.
Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met de service die je hebt gehad, toen er iets mis ging met je bestelling. Wij proberen altijd tot een passende oplossing te komen, wanneer er iets mis is gegaan met een bestelling. Wij wensen je man veel plezier met het dragen van de armband!
Ik heb een gepersonaliseerde ring met drie namen besteld. Helaas ging er iets mis met deze bestelling. Ik ben goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken en er is goed met me meegedacht. Ik heb dus iets langer moeten wachten dan gedacht, maar ben enorm blij met t resultaat. Ook dat ik zomaar een kortingscode kreeg om t ongemak te verzachten heb ik heel erg gewaardeerd! Ik ben erg blij met m’n nieuwe sieraden en tot een volgende bestelling!
Wat fijn om te horen dat je blij bent met de ring, ondanks de vertraagde levering, door de service die je hierbij hebt gehad. Wij kijken in dit soort gevallen altijd graag mee naar een passende oplossing. Wij wensen je veel plezier met het dragen van de ring!
Baby armbandje met naam besteld die is super cute ingepakt. Overzichtelijke site Snelle verzending Ben er helemaal blij mee
Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze website, levering en het sieraad. Wij wensen je veel plezier met het sieraad!
Zowel in 2018 als nu sieraden met gravure besteld. In 2018 voor de belangrijkste dag van mijn zusje, afgelopen keer voor de belangrijkste dag voor mijn aanstaande en mezelf. Kaya sieraden werkt snel, mooi gegraveerd en voor een kleine prijs. Bij mijn volgende huwelijk zal ik weer voor kaya sieraden kiezen;)
Wat fijn om te horen dat onze sieraden zo goed bevallen. En wat leuk dat je bij ieder huwelijk bij ons terug komt voor een mooi persoonlijk cadeau. Wij wensen jullie allemaal veel plezier met het dragen van de sieraden!
Armband besteld met gravure. Binnen 2 werkdagen in huis, in cadeauverpakking. Super service, mooie kwaliteit en zeer mooie gravure. Een aanwinst. Complimenten voor jullie.
Wat leuk om te horen dat je zo blij bent met de armband en de service die je hebt gehad. Wij wensen je veel plezier met de armband!
Nu meerder keren bij Kaya sieraden gekocht en tot onze grote tevredenheid zijn deze makkelijk te bestellen, worden keurig netjes en snel geleverd tegen redelijke prijzen. Het graveren is gratis en worden keurig netjes op de juiste wijze en naar wens aangebracht. Kortom: van harte aanbevolen!!!
Wat fijn om te horen dat het gemakkelijk is om om bij ons een bestelling te plaatsen. Ook leuk om te horen dat je tevreden bent met over de sieraden en de service die wij geven. Wij wensen je veel plezier met de sieraden!