Had een armband besteld en was ook verzonden, maar niet bij mij aangekomen. Heb er een melding van gemaakt en toen hebben zij het weer opgelost en een nieuwe opgestuurd. Een dag later bezorgd bij mij. Heel netjes opgelost . BEDANKT
Wat fijn om te horen dat je blij bent met de service die je hebt gehad, toen je pakketje niet was aangekomen op de verwachte levertijd. Wij wensen je veel plezier met het dragen van de armband!
Vlotte levering
Wat fijn om te horen dat je bestelling snel in de brievenbus lag!
Ik had voor mijn beide dochters een verrassingspakket gekozen. Ze waren heel erg blij met de sieraden! Ik heb bij de opmerkingen wel wat dingen genoemd waar ze van houden. Daar is rekening mee gehouden. Top!
Wat fijn om te horen dat he dochters blij zijn met de sieraden uit het verassingspakket. Wij wensen je dochters veel plezier met het dragen van de sieraden!
Hele fijne service leveren jullie. Mijn dochter had een bedeltje besteld maar helaas bij de postorder bedrijf kwijt geraakt. Na mailcontact meteen al de volgende dag kosteloos een nieuw bedeltje binnen gekregen. Echt wat een top service! Heel erg bedankt!
Wat fijn om te horen dat je blij bent met de service die je hebt gehad. Ook als een bestelling niet aankomt, kijken wij inderdaad altijd naar een passende oplossing!
Nog mooier in het echt! Heel erg blij!
Wat fijn om te horen dat je het sieraad zo mooi vindt. Wij wensen je veel draag plezier met het sieraad!
Ik had een ketting besteld, deze is helaas kwijt geraakt bij de post. Ik heb contact gezocht met Kaya sierraden, super vriendelijke service en snel antwoord! Ze hebben zonder enig probleem een nieuwe opgestuurd deze is gelukkig wel binnen gekomen.
Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service. Wij wensen je veel plezier met het dragen van de ketting!
Heb al verschillende bestellingen gedaan bij Kaya sieraden. Speciale wensen kan je aanpassen ... alles kan, plus krijg je ook nog een tip wat eventueel mooier of leuker het cadeau maakt. Zeer enthousiaste bedankjes ontvangen van mijn vriendinnen, die de Kaya sieraden van mij cadeau hebben gehad. Eveneens is de luxe verpakking met strik schitterend. Nog een plus punt ... wordt snel geleverd. "Kaya sieraden" is echt een AANRADER om een leuk cadeau aan je moeder, dochter, kleindochter, vriendin etc te geven.
Wat fijn om te horen dat je zo'n fijne ervaring hebt gehad, wanneer je een sieraad bij ons bestelde. En leuk om te horen dat, dat heeft geleid tot het plaatsen van een nieuwe bestelling!
Ik had een armband besteld in maat 21, de persoon die m kreeg was er erg blij mee. Maar was helaas te groot toen we m gingen opmeten was die 23 cm ipv 21. Ondanks dat die gepersonaliseerd en gegraveerd was kregen we toch een nieuwe. Erg netjes!
Wat fijn om te horen dat je blij bent met de oplossing waarmee wij zijn gekomen!
De armband is precies zoals ik bedoelde! Keurig!!! Ben er erg blij mee..
Wat fijn om te horen dat je blij bent met de armband. Wij wensen je veel draag plezier met de armband!
Ik was opzoek naar een artikel dat niet op de site stond, ik heb de klantenservice hierover gecontact en die hebben me direct heel goed geholpen!
Wat fijn dat je tevreden bent met onze service! Veel plezier gewenst met je sieraad!
Bestellen gaat heel makkelijk en de bestelling is probleemloos verlopen. Bij tussentijdse vragen heb ik gemaild en de reacties zijn snel en deskundig beantwoord. Persoonlijk hecht ik veel waarde aan service na de koop. Die geeft aan hoe belangrijk de klanten zijn voor het bedrijf. Bij Kaya is heel duidelijk dat klanten op nummer 1 staan. De service die Kaya biedt, is niet in woorden te beschrijven. Dat siert Kaya. Menig bedrijf kan hier een voorbeeld aan nemen.
Wat fijn dat je zo'n fijne ervaring hebt gehad bij het plaatsen van je bestelling en ook na afloop.
Mooie armband en ringen! Snelle verzending en mooi verpakt. Heel blij mee!!
Wat fijn dat je blij bent met de sieraden en dat je de sieraden snel hebt ontvangen. Wij wensen je veel draag plezier!
Super mooie armband precies zoals omschrijving. Snelle levering en super goede persoonlijke service. de persoonlijke bedels nog veel mooier. En prijs kwaliteit zijn echt perfect. Echt super blij met mijn armband.
Wat fijn om horen dat je blij bent met de armband. Wij wensen je veel plezier met het dragen van de armband!
Ik heb op 7/3/22 een ketting besteld met mijn 3 kindjes hun naam met een paar bedels bij. Ik had schrik dat de namen niet goed op de kettingen konden. Toch maar de poging gewaagd. Deze ketting was een verjaardagscadeau voor mij. 2 dagen na de mail dat het verzonden wqs uiteindelijk toe gekregen. Zat in een mooi doosje. De ketting zag er schitterend uit juist wat ik wilde. Ik hoop dat deze ketting jaren nog mee gaat. Maar vooral voor de goede service geef ik jullie een dikke duim. Bedankt alvast
Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de service. Wij wensen je veel plezier met het dragen van de ketting!
Had een armband besteld die door de post nooit is geleverd. Na contact met Kaya werd er zonder problemen een nieuwe opgestuurd! De armband is écht héél mooi. Had in het verleden ook al eens iets besteld. Óók tot volle tevredenheid!! Dus zowel artikelen als klantvriendelijkeheid zéér goed!!
Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de sieraden en onze klantenservice!
Voor de 30ste verjaardag van mijn zusje zocht ik een mooi sieraad. Een prachtig, persoonlijk cadeau ( zilveren armband met geboortebloem en - steen ) zochten we vervolgens samen uit. De dag erna geleverd, superfijn door de brievenbus, mooi verpakt, goede kwaliteit, het product zag er netjes / verzorgd en helemaal naar verwachting uit! Mijn zusje is er heel erg blij mee! Topservice, dank je wel!
Wat leuk om te horen dat je zo'n fijne ervaring hebt gehad met het bestellen van een sieraad bij ons. Wij wensen je zus veel plezier met het dragen van de ketting!
Ik had een ketting besteld, helaas de verkeerde gekregen. Gemaild en echt heel snel reactie gekregen. Verkeerde ketting kosteloos terug gestuurd en heel snel de juiste nog binnen gekregen. Echt top hoe jullie dit opgelost hebben. Ik ga mijn moeder heel blij maken met de ketting nu kan ze haar kleinkinderen altijd bij zich dragen.
Bedankt voor je leuke reactie. Wat fijn om te horen dat je zo snel bent geholpen. Wij wensen je veel plezier met het geven van het sieraad aan je moeder!
Toen mijn sieraad er anders uitzag dan wat ik ervan verwacht had heb ik contact gezocht via Whatsapp. Foto gemaakt van het artikel en het probleem uitgelegd. Binnen een paar minuten kreeg ik reactie met daarin het voorstel om het opnieuw te laten maken. Nog geen twee dagen later had ik mijn sieraad weer binnen waar ik meer dan tevreden mee ben!!
Wat fijn om te horen dat het contact met onze klantenservice prettig was en je nu een sieraad hebt, waarmee je volledig tevreden bent!
Prachtige armbandjes mogen ontvangen van KAYA sieraden! Bij 1 armbandje was de gravure iets anders dan ik graag wilde! superfijn te woord gestaan en onmiddellijk werd er voor mij een nieuwe armband met gravure gemaakt,kosteloos! Ik zal jullie dan ook zeker aanbevelen
We zijn blij om te horen dat je samen met onze klantenservice eruit bent gekomen en nu erg tevreden bent met de armbandjes!
Ik had een bestelling gedaan die een cadeau was en gevraagd of deze zonder factuur en met een kaartje verzonden kon worden. Wauw, wat er binnen kwam overtrof al mijn verwachtingen. Het zag er zo leuk uit, met een handgeschreven boodschap, echt mega bijzonder. Enorm bedankt!
Wat fijn om te horen dat de bestelling je verwachtingen overtrof! We wensen je veel plezier met het cadeau geven!
Prachtig kwaliteit.. De klant service ging snel behandeld. Je voelt het echt dat ( klant is de koning) omdat ik zo behandeld werd. Bedankt voor allerbeste service
Wat fijn om te horen dat je een fijne ervaring hebt gehad met onze klanten service!
Ik heb al 2 keer een sieraad van Kaya mogen ontvangen en ze zijn heel mooi.Geweldig werk, goede kwaliteit, top service en zo prachtig. Die armbanden blijven met mijn tot einde van mijn leven! Wat ook zo mooi is dat ze zo persoonlijk gemaakt zijn. Heel erg bedankt Kaya team ik ben echt zo blij mee!
Wat fijn dat je steeds tevreden bent over de service en de kwaliteit van de sieraden!
Valt me tegen vind het erg iel tegen over de foto
Wij vinden het erg jammer om te horen dat het sieraad tegenvalt! Door de korte naam wordt de naambedel uiteraard ook kort. Hierdoor kan het formaat van de ketting iets afwijken van de voorbeelden die op onze website staan.
Fijn bedrijf met mooie sieraden. Prima kwaliteit. Al meerdere keren iets gekocht en steeds zeer tevreden. Snelle verzending en prima klantenservice. Vriendelijk dank.
Wat fijn dat je steeds weer tevreden bent met onze sieraden, dat is fijn om te horen!
Mijn bestelde ring is de eerste keer niet aangekomen. Na contact met Kaya is opnieuw de ring verzonden. Contact opnemen met Kaya was simpel en de verleende service uitstekend.
Fijn dat je tevreden bent met de verleende service!