Topgiving geeft Topservice! Erg blij met de site, contact met de medewerker, snelle levertijd en altijd bereikbaar voor ene vraag!
We hebben voor ons 5 jarig jubileum sleutelhangers met logo besteld. We werden door Luuk goed op de hoogte gehouden en de levering was op tijd. Zelfs toen er een kleine onvolkomenheid in de afdruk zat, zijn we er met elkaar uitgekomen. Van de week zijn de sleutelhangers opnieuw geleverd en kunnen wij ze uitdelen aan onze relaties. Heel blij mee.
Goed contact, leuk ontwerp, en het resultaat is nog mooier.
Goed, ruim assortiment, behulpzaam, meedenkend en snelle levering !
We hadden het genoegen om met Luuk samen te mogen werken om onze bestelling tot een goed einde te brengen. Vanaf het eerste gesprek voelden we dat onze noden gehoord werden en dat Luuk echt meedacht over de beste opties voor onze bestelling. Een heel fijne ervaring, zeker voor herhaling vatbaar!
Goed product, snel geleverd!!
Mijn contact is met één collega van het bedrijf Topgiving. Hierdoor hoef je niet alles opnieuw uit te leggen en helpt hij je bij elke stap. Reactie op vragen of emails is altijd zeer snel en hij probeert altijd mee te denken in onze situatie. Werkelijk waar zeer tevreden!
Heel vriendelijk en toegankelijk team, snelle reactie en top service.
Ik had met spoed relatiegeschenken nodig en ondanks dat de vracht uit Hongarije moest komen, volgende dag al geleverd. Kwaliteit van de relatiegeschenken was goed (niet top, maar dat mocht ik ook niet verwachten qua prijs per product)
vlotte en correcte levering van onze Dopper flessen
service is goed, contact is uitstekend. Ron denkt graag en goed mee in de (aan)vragen die wij plaatsen en stellen.
We hebben 475 fleecedekens met hoes bij Topgiving besteld voor onze medewerkers. We zijn erg goed geholpen door Roel Tholen. Hij reageerde snel op onze vragen en dacht mee. De fleecedekens zijn heel mooi geworden. Het logo is geborduurd en dat geeft een mooi en stevig resultaat. De levering was 1 dag voor de afgesproken datum, wat ons heel goed uitkwam.
Vanaf het begin tot aan het einde zijn we super goed geholpen door Topgiving. Communicatie verliep goed en er werd goed meegedacht.
Zeer tevreden over de responsieve service. De bestelling ging heel snel en vlot. We zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de goederen.
Ron was zeer behulpzaam en heel vriendelijk over de telefoon. Hij dacht goed met ons mee. Ook de bezorging was stipt op tijd. Niets anders dan lof.
Sean heeft erg zijn best gedaan en er was direct persoonlijk contact mogelijk.
Snelle levering en top service!
Servicegerichte medewerker. Fijn dat je als vaste klant aan één medewerker bent gekopplt. Snel schakelen en snelle service.
Ik heb het contact met Ron als positief ervaren. Alles was bespreekbaar, kon hem goed bereiken. Levering kwam netjes op tijd binnen, zelfs nog eerder dan we dachten helemaal top!
Van eerste aanvraag tot levering een goede communicatie
Er wordt heel goed meegedacht bij Topgiving en wordt altijd vriendelijk te woord gestaan.
zie boven
Zeer behulpzame medewerkers! Snelle communicatie en goede producten.
Snelle reactie op mail en vragen. Nemen ook zelf contact op om te vragen naar de status van offerte. Vriendelijke contactpersoon en levering conform afspraak. Kwaliteit van product/bedrukking is nog afwachten, met service zit het tot nu toe goed!
De bestelling is goed afgehandeld en binnen de afgesproken termijn afgeleverd. Wel jammer dat er om iedere sleutelhanger een plastic zakje zat, dit is onnodig.