Heel goede ervaring met TopGiving!
Ruim 200 Bekers bedruk binnen een week geleverd top!
Ik ben bijzonder tevreden met de service en levering van Topgiving. Allereerst was mijn contactpersoon goed op de hoogte van de producten en de mogelijkheden. Zoals de verpakking van het product personaliseren dmv een sleeve. Deze is echt heel mooi geworden! Levering en communicatie waren uitstekend. Als het aan mij ligt, bestellen we hier voortaan alles.
Prima service, makkelijk schakelen en snelle levering
Een fijn contact, open communicatie en een mooi product. Dankjewel!
Goede materialen. Kleur toch wat lichter dan de digitale proefdruk.
Ik ben erg tevreden over de samenwerking met Topgiving, afspraken zijn nagekomen en fijne communicatie.
Hele fijne communicatie en directe schakel. Mooi product en vriendelijk personeel! Absolute aanrader!
Ursprüngliche Bewertung
Ik ben weer perfect geholpen. Topgiving denkt met je mee
De communicatie is altijd snel en tevredenstellend. De producten zijn zoals op de site vermeld staat en je krijgt duidelijk te zien wanneer een product geleverd gaat worden.
Ik vroeg een offerte, zat super snelnin mailbox. Persoonlijke opvolging via telefoon die zeer vriendelijk verliep zonder te pushen tot aankoop. Snelle levering van gratis sample. En snelle levering van bestelde producten die dan ook nog eens super tof zijn. Helemaal binnen de verwachtingen. TOP dus.
Goede service, mooi product
Wij hebben een fijne ervaring met Topgiving gehad en samen met hun mooie producten samen kunnen stellen. Fijne en snelle service!
in het begin vond ik het al raar dat ik moest betalen voordat ik ook maar iets kon insturen. Het nabellen voor het logo kon dat ik nog niet had ingestuurd vond ik wel heel netjes. maar de nabetaling vragen op een aantal dat jullie verkeerd op de site hebben staan omdat het anders niet in te stellen is vind ik heel raar. Of maak het aantal op de site anders of doe dit als goodwill erbij. Een naheffing vragen voor een product wat je zelf te veel hebt meegestuurd kon/kan ik niet waarderen.
Beste klant, Bedankt voor de feedback. In onze branche is het voor een aantal producten heel gebruikelijk dat er een meer- minderlevering kan plaatsvinden. Wij factureren daarom het exacte aantal dat wij uiteindelijk leveren. Daarom vermelden wij dit ook in onze offertes en alg. voorwaarden. Wij hebben u dit ook telefonisch proberen toe te lichten.
Goed en direct contact, snel geleverd, mooie kwaliteit bedrukking van de Dopper. Ondanks COVID een goede samenwerking en voorspoedige doorlooptijd van het traject.
Gedurende het gehele proces heb ik een fijne samenwerking ervaren. Snelle levering ook.
Snelle service, goede feedback, top kwaliteit
super vriendelijk, behulpzaam en snelle levering
n.v.t
Hij luisterde goed naar wat ik wilde, kon makkelijk praten en zorgde ervoor dat alles perfect verliep. Ook zeer tevreden over de geleverde producten!
Prima service fijn contact met Ron!
Zeer tevreden. Boven verwachting was de bestelling ook veel eerder binnen dan verwacht. Contact met Ron verliep ook spoedig. Hij denkt met je mee en geeft goed advies.
Snel geholpen en hele vriendelijke service!
Bestelling plaatsen was makkelijk. Fijn contact over bestelling en het aanleveren van logo. Snel geleverd, met per stuk mooi verpakt.