Topwinkel! Fijne klantenservice. We hadden met spoed een groot aantal geborduurde mutsen nodig, binnen 5 werkdagen geleverd.
Prima geholpen, via de chat en later mail! Kwaliteit product ook prima!
Fantastisch! De fullcolour emaille mokken zijn helemaal geworden zoals ik graag wilde. Sean heeft mij ontzettend goed geholpen en als extra service zelfs een drukproef gemaakt, zo kon ik meteen zien of de kleuren waren zoals ze zijn. Dit was in één keer in orde. Erg blij met deze mokken! Bedankt Sean!
Hele fijne service en zeer goed te bereiken! Zeker een aanrader!
Prima producten en snelle levering en ik kreeg een tip over een aanstaande prijsverhoging van een product. Top!
Geven goed advies, snelle levering.
Goede begeleiding met op juiste wijze aanleveren van mijn bestanden. Communicatie prima. Zeker voor herhaling vatbaar. Levering product zoals beloofd en afgesproken.
Duidelijk in levering. Komen afspraken na.
Ruime keuze en snel geleverd
Ik had een bestelling geplaatst en in de account stond al een ganse tijd verzonden maar ik had niks ontvangen. Mailtje gedaan en heel snel reactie en dat ze uitgezocht hadden waar iets fout was gelopen. De dag nadien bestelling netjes aangekregen. Top ik raad jullie alvast aan...
Goede service en leuke producten.
Erg blij met de producten van Topgiving en de service van Sean. Bij geen voorraad komt hij met een mooi alternatief voor ons. Soepele manier van bestellen en de levering is altijd mooi op tijd. Zo niet dan wordt daar over gecommuniceerd, wat ik erg belangrijk vind. Ga zo door :)
Prima contact en afhandeling
Super goede service, snelle levering, goede prijs/kwaliteit verhouding en mooie producten
Informatie opgevraagd en bestelling via mail geplaatst. Super behulpzaam en duidelijk. Ook betaling achteraf is mogelijk, gewoon top.
Al mijn vragen werden goed beantwoord en goede informatie verkregen. Offerte opgevraagd; opdracht gegeven en binnen 2 dagen geleverd.
Ron heeft ons geweldig geholpen, veel geduld
Goede ervaring. Na eerst een lichte drempel, was alles eigenlijk te regelen.
Prima hulp, service en kennis van zaken.
vlotte communicatie en correcte afspraken
Snelle levering en goeie kwaliteit.
topp top
Zeer goede ondersteuning qua design en vlotte reactie.