Alles is gegaan zoals afgesproken.
Snelle reactie, men denkt met je mee en de levering is geheel volgens afspraak! #aanrader
Ik ben goed geholpen, kreeg goed advies. De producten waren van goede kwaliteit en snel geleverd.
Vorig jaar hadden wij voor de kerstpakketten voor het eerst bij Topgiving besteld. We waren toen zo tevreden met het eindresultaat en de service. Dat we dit jaar ook weer bij topgiving gingen kijken voor de opties. De service was weer top, bedankt Sean! En het eindresultaat mag er ook weer zijn. Topgiving wordt denk wel een standaard leverancier van ons.
Snelle service en mederwerkers denken echt mee. Prettig contact.
Ik word altijd heel prettig geholpen, en vooral heel snel! Ik ben heel tevreden.
Men denkt mee en denkt in oplossingen ipv problemen
Ook deze keer weer met een vraag snel geholpen en ook al stond het product niet op de website. Ze konden het binnen een paar dagen leveren.
ivm met een beurs op zoek naar leuke weggevertjes. Voldoende assortiment en door snelle communicatie en afstemming keurig op tijd geleverd!
Zie boven
Bij de verschillende vragen die ik had, kreeg ik meteen antwoord. Ook kregen we het besteld heel snel aan.
Ron heeft mij weer fantastisch geholpen om een mooi cadeautje voor de leerlingen te maken. Geduldig, behulpzaam, uitleg. Dat extra stapje om je te helpen! Dank, dank, dank
Alles zoals afgesproken en geleverd binnen de afgesproken levertijd.
Geen loze beloften , denken mee , snel geleverd duidelijke communicatie
Amazing service, nice people and perfect advisory
Vriendelijk te woord gestaan, personeel is deskundig en denkt mee in oplossingen, product en levertijd helemaal zoals afgesproken. Dus erg tevreden!
Het was heel last minute dat ik nog een goodie nodig had voor een beurs. Bij Topgiving hebben ze mij meteen bijgestaan en gezegd wat mogelijk is, kort op de bal gespeeld, waardoor de levering zelfs nog ruim op tijd geleverd was! Een heel tevreden klant hier ;)
TOP snelheid ! Top Service Top producten enz enz
Prettig dat er goed en snel wordt mee gedacht over de mogelijkheden
Mijn contact bij jullie was Roel Tholen en hij is zeker het perfekte uithangbord voor jullie bedrijf! Hij volgt zijn dossier zeer goed op en zowel per mail als per telefoon was hij zeer goed bereikbaar . Heeft ook altijd zeer snel gereageerd, aangezien ik zeer gelimiteerd was in de tijd was dit zeer belangrijk voor ons! Dank je wel Roel, onze Doppers zijn tijdig aangekomen! Alle onderstaande beoordelingspunten zijn dan ook enkel gebaseerd op de ervaring met Roel.
Zoals altijd topservice en zeer snelle levering. Mens-Zeist Vastgoedonderhoud B.V. uit Zeist is heel blij met Topgiving.
Top kwaliteit van het product, goede en snelle service.
mooi gebak geleverd en mooi op tijd en super lekker
Altijd telefonisch contact, of er wordt teruggebeld of een reactie via de mail. Het fijne is dat er wordt meegedacht over eventuele andere opties en oplossingen. En wanneer je te laat bent met bestellen, wordt er altijd geprobeerd op tijd te leveren.
ik had geen ervaring met ontwerp voor blikomslag en het zag er om het blik zelf heel anders uit dan op mijn scherm tip: adviseer ontwerper om ontwerp even te printen en om het voorbeeldexemplaar te plakken vooraf verder heel tevreden over snelheid kwaliteit en service
Ursprüngliche Bewertung
foto en tekst op blik bleken veel te ruim opgezet, je keek er als het ware doorheen, ik had hier graag kritische feedback op gehad van mensen die dit vaker doen, in plaats van klakkeloze acceptatie