Ik maakte online per ongeluk een verkeerde keuze, maar werd gelukkig opgebeld door een medewerker om dit te checken (en te corrigeren). Schitterend!
Binnen een paar dagen een grote bestelling Doppers bedrukt en geleverd. En goede nazorg .
Alles verliep heel professioneel, snel en een vlotte levering
fijne langdurende samenwerking
Had een oplage bedrukte doppers besteld. Keurig op tijd afgeleverd en kwaliteit was goed!
Had voor een personeelsuitje met spoed bedrukte tasjes nodig. Dit was geen probleem! Contact gehad en met een paar dagen waren de tasjes al in huis. Duidelijke communicatie, komen afspraken na en goede service.
Absolute aanrader
liever mail dan via links offete en vooebeeld is suggestie
Uitstekende service en je wordt tot in de puntjes geholpen.
Fijn geholpen zowel telefonisch als via de mail, product werd snel geleverd en zier er mooi uit
Het product is snel geleverd en precies wat ik had besteld. Ik ben er zeker blij mee. En kom zeker terug op de site.
Alles weer snel en van perfecte kwaliteit geleverd zoals afgesproken!!!
Snelle reactie gekregen per e-mail. Denkt mee met ons, komt met alternatieven en heeft snel geleverd.
Ik bestelde op redelijk korte termijn Dopper-flesjes en Ron heeft me fantastisch geholpen!
Voor onze 10000 stappenchalle´ge op school zocht ik goedkope, gebruiksvriendelijk stappentellers. Qua service, levering was alles prima! Enkel werkt het product niet naar behoren. Na een wandeling heeft de ene leerling 100 stappen afgelegd terwijl de andere er 3000 aflegt. Dat de stappenteller niet helemaal correct zou zijn had ik wel verwacht, maar dat de onderlinge verschillen zo groot waren vind ik bijzonder jammer!
Beste klant, Wat vervelend om te horen dat de kwaliteit van het product niet naar wens is. Uiteraard willen we hier graag met u over in contact komen, maar helaas kunnen wij u al een week telefonisch niet bereiken. Wij hebben u nogmaals een mail gestuurd met een terugbelverzoek. Hopelijk kunnen we samen tot een oplossing komen.
Fijn contact! Ben echt geholpen
Goede samenwerking voor het opstellen van de print. Helaas werd ik na afloop geconfronteerd met een aanvullende nota omdat er (ongevraagd) 80 stuks waren geleverd (ipv van 75). In de AV staat weliswaar dat dit mogelijk is maar het zou fijn zijn als dit bij de algemene beschrijving van de website staat. Wij hadden er nu geen rekening mee gehouden en de aanvullende nota viel als een koude douche op de deurmat.
Voor een offline campagne hadden wij vrij last minute goodies nodig voor onze klanten. We hadden een goodie op het oog die helaas niet meer leverbaar was, maar Topgiving bood een goede tweede optie aan. Daarnaast hebben ze er alles aan gedaan om de levering op tijd voor ons in orde te maken. Top service!
Ik heb een goede ervaring gehad met Topgiving. Je wordt goed op de hoogte gehouden en de levering is erg snel. Top!
Supergoede service, heel klantvriendelijk en mooi product geleverd.
Direct telefonisch contact met een medewerker die weet waar hij het over heeft. De bestelling werd snel geplaatst en later nog eens op mijn verzoek aangepast. Snelle levering men het ziet er perfect uit.
Goede service en goede producten, levering volgens afspraak.
Goed advies, meedenken in oplossingen, rekening houdend met deadlines, groot assortiment in prima producten waarmee ik onze opdrachtgevers weer heel blij kan maken. Top club!
Prima geholpen en mee gedacht
Service was erg goed. We hadden diverse digitale proefdrukken laten maken en dat ging zonder problemen. Nadat die zijn goedgekeurd hebben we in een week tijd snel de tassen ontvangen met een mooie logo.