al een aantal keren besteld, snelle reactietijd, snelle service, vragen nooit te veel, snelle levering en klantgericht.
Vlotte en directe service. Van onderzoeksfase tot aankoop. Goed meegedacht. Blij met het resultaat.
Ik bestelde laattijdig mijn spullen maar Ron zorgde ervoor dat alles toch mooi op tijd geleverd werd!
Zeer goed, bestelproces tot levering.
Super geholpen, mooi eindresultaat
Prima levering, prima product!
Perfect, what you see is what you get. Aardige mensen. Ik kreeg precies de tassen die ik had besteld, keurig bedrukt. Enige minpuntje: ik kon niet inloggen in 'mijn omgeving'. Ach ja, who cares?
Vooral de communicatie via de medewerker (Ron) aan de telefoon was ontzettend prettig. Vriendelijk, goed advies en afspraken die werden nagekomen. De artikelen voldeden aan de verwachtingen met goeie prijs/kwaliteit verhouding (wel jammer dat er soms m.i. onnodig veel verpakkingsmateriaal werd gebruikt). Het was online met de grote hoeveelheid bevestigingsmailtjes, drukproeven, facturen etc. soms wat onoverzichtelijk maar dat was beetje inherent aan de bestelling.
Fijne samenwerking, verloopt soepel en mooi product!
Alle punten met een 10 beoordeeld! Valt verder niets aan toe te voegen. Op naar de volgende bestelling!
vooraf eerste info ingewonnen via de chat! goed geholpen hiermee, en snelle levering van het bestelde.
Zeer goed geholpen en ook goede opvolging van collega’s tijdens de vakantie van mijn contactpersoon
Super snelle reactie op beide bestelling. Snel en netjes geleverd! Goede communicatie.
Met een deadline in het vooruitzicht top meegedacht en producten perfect op tijd geleverd!
In zeer korte tijd een mooie, kwalitatief goede, tas met opdruk geleverd.
adequate en snelle afhandeling
Goed contact, snelle levering, artikel zag er keurig uit.
gewoon tevreden
De bestelling ging soepel, inclusief bedrukking van het product nog geen week levertijd.
zowel bij zakelijke als prive bestellingen goed contact en advies
Iets voor 17.00 werd ik toch nog snel heholpen met een speciaal verzoek, top
Alles ging vlot en correct. Ben zeer tevreden en zou iedereen Topgiving aanbevelen.
Topgiving is een fijne partij om mee samen te werken. Ze communiceren duidelijk en kunnen veel voor je betekenen.