Herhaling van opdracht 2 jaar geleden. Snel te bestellen, snel geleverd. En prijs nog hetzelfde!
Voor onze medewerkers hebben wij als vakantiepresentje een Dopper besteld met ons bedrijfslogo. Prima ervaring hiermee. Er werd snel gereageerd op de offerte-aanvraag en de levering was vlot. Het eindresultaat mag er ook zijn! Kortom zeker een aanrader!
Zoals altijd was alles weer perfect in orde en binnen de afgesproken termijn geleverd!
Alles oké prijs kwaliteit levertermijn toppie !!
Al meer dan 3 jaar vaste leverancier van allerhande promotie-geschenken. Slechts 1x een probleempje gehad maar dat werd keurig opgelost.
100 schaallinialen besteld en betaald. Achteraf krijgen we een factuur met de vraag of we nog bij willen betalen omdat de machine meer of minder producten per keer kan drukken waardoor er per ongeluk 6 stuks meer dan bedrukt. Dit stond in de offerte, mijn inziens mag dit duidelijker vermeld worden. We hebben het samen met Topgiving besproken en na uitleg is ons duidelijk dat zij hiervoor kiezen om altijd de juiste prijs te kunnen geven.
Ursprüngliche Bewertung
100 schaallinialen besteld en betaald. Achteraf krijgen we een factuur met de vraag of we nog bij willen betalen omdat ze de machine niet goed kunnen instellen waardoor er per ongeluk 6 stuks meer dan bedrukt. Uit coulance nemen ze die dan niet retour, maar of we ze wel even willen betalen. Heel vreemd dit. Op mijn mail reageren ze niet maar ze sturen wel een betalingsherinnering. Het zal ongetwijfeld in de kleine lettertjes hebben gestaan maar ik vind dit geen gang van zaken. Die 6 stuks maar uit eigen zak na betaald aangezien mijn werkgever er maar 100 nodig had.
Heel positief, reageren snel, denken mee, communiceren goed.
Zoals altijd weer enorm tevreden met Ron
We super goed en vriendelijk geholpen en ook erg meegedacht. Mijn bestelling was behoorlijk last minute en afwijkend van het aantal. Ondanks dat toch op tijd de presentjes binnen en hele blije collega's! Laat de zomer maar komen!
Inmiddels twee bestellingen geplaatst bij Topgiving. Goed geadviseerd door Roel en bestellingen snel ontvangen. Zeker aan te raden!
Ondanks veel wijzigingen een goede afhandeling en prettige begeleiding. Mooi eindproduct, klant zeer tevreden
Veel hulp gehad bij het doen van mijn bestelling, en zeer tevreden met het eindresultaat.
Even gebeld en daarna besteld. Dit was een kort lijntje en snelle reactie. Levertijd was ook kort. Dus erg tevreden. Kan nog niks zeggen over de kwaliteit. We hebben ze nog niet in gebruik genomen. Maar de bedrukking ziet er in ieder geval top uit.
Waar je om vraagt wordt snel en correct geleverd, en voor een belachelijk lage prijs. Als je relatiegeschenken nodig hebt moet je hier zijn!
Wij bestellen hier wel vaker waterflesjes voor in onze winkel. Je kunt, nadat je 1 keer heb besteld, heel makkelijk de order opnieuw bestellen omdat dit allemaal bij hun bekend is. Wanneer je vragen heb, zijn ze heel vriendelijk en correct aan de telefoon. De flesjes worden netjes beplakt en de zending wordt snel en secuur afgeleverd. Wij zullen zeker blijven bestellen!
Product zoals gewenst
Goede opvolging en snelle levering. Product zoals verwacht! Wij zijn tevreden.
Goede communicatie, leveren wat is afgesproken.
top! correct!
Ik bestel al sinds 2017 bedrukte tassen bij ze in de kleur grijs dus nu ook weer gedaan en herhaal bestelling ingetoetst , maar zwarte tas ontvangen Helaas eigen schuld zeggen ze omdat drukproef goedgekeurd is ,maar daar staat nergens dat de tas zwart i.p.v. grijs en op klein scherm op telefoon lastig kleurverschil te zien .... en heb voornamelijk naar de tekst gekeken ( het heet tenslotte drukproef) Maar puntje bij paaltje , eigen schuld dikke bult en laten gewoon niks meer van zich horen nadat ik het niet eens was met een korting van 10% Dit was de laatste bestelling want alsae zo met klanten om gaan kan ik ze ook wel bij een ander bestellen
Beste klant, We betreuren het dat u niet tevreden bent. Zoals wij u al hebben laten weten is een drukproef in onze branche een leidend document. Dit is een exacte weergave hoe het uiteindelijke product gaat worden. De drukproef is duidelijk een grijze tas. We hebben u ondanks de goedkeuring toch een tegemoetkoming geboden. Helaas wilt u hier niet mee akkoord gaan. Mocht u alsnog gebruik willen maken van de aangeboden oplossing dan horen wij dit natuurlijk graag.
Mijn contactpersoon Ron van Topgiving is altijd behulpzaam, vriendelijk en staat altijd voor je klaar. Hij denkt ook heel graag met je mee naar de beste optie, goud waard!
Super vriendelijke, behulpzame en snelle service, ontzettend bedankt
Ursprüngliche Bewertung
Super vriendelijke, behulpzame en snelle service, ontzettend bedankt
Hele goede ervaring met het bedrijf. Contact verloopt soepel en snel. Snelle levering.
Goed en vlot geholpen door Ron. Keurig op tijd bezorgd en goede kwaliteit voor een scherpe prijs.