Uitstekend. Hartelijk bedankt!
Erg goed
Snelle en persoonlijke dienstverlening: de medewerkers denken echt met je mee en gaan samen met jou op zoek naar de best passende oplossing.
Klantvriendelijk, snelle levering en bedrukte item voldeed exact aan onze wensen. Wij zijn zeer tevreden!
Happy client!
Snel, scherp geprijsd en persoonlijk. Online groot assortiment en direct regelen
Snelle levering, vriendelijk personeel en goede service!
Erg tevreden met de bestelling bij Topgiving, snelle levertijd en duidelijke communicatie.
zeer netjes en correct geholpen en meegedacht. we hadden een opener met spoed nodig ivm uitvaart van mijn zoon. alles netjes op tijd en resultaat is ook prima.
had 1 dopper te weinig besteld met logo en naam en die hebben ze netjes zonder extra kosten nageleverd.
Goed product
Op het laatste moment een bestelling geplaatst van 2000 stuks bedrukte artikelen, maar helaas was partij net voor mijn neus verkocht. Men heeft elders het artikel gezocht EN gevonden en zelfs nog voor de afgesproken datum geleverd! Meer dan supertevreden dus met deze ongekende service!
prettige opvolging van onze vraag, snelle service.
Super fijne service, we zijn goed geholpen in het bestelproces en de bekers zijn mooi geworden, een aanrader dus!
Ron helpt ons altijd super met advies en afhandeling. Van liniaal tot petten. Vooral de mutsen zijn erg in trek bij onze mensen op de bouw. De producten zijn van prima kwaliteit en de bedrukking en of borduursel blijft ook lang mooi! Kortom echt aan te raden!!!
Fijne communicatie & erg snelle levering van onze mooie tassen. Enige minpuntje is misschien dat optie om digitaal/online te betalen ontbreekt.
Parfait pour la qualité et les délias de livraison
Example vielen tegen Transport liep verkeerd Alles correct opgelost
Ik heb vooral met Sean te maken gehad, van mij mag hij directeur van Topgiving worden: prettige contact aan de telefoon, doet duidelijk zijn uiterste best mij goed van dienst te zijn, houdt zich aan afspraken; heb het gevoel hem al jaren te kennen ook al is het pas maanden: kortom vertrouwd! De artikelen, voornamelijk kleding, is van goed kwaliteit; het enige wat Topgiving nog na zou moeten uitzoeken is of de materialen alleen maar door volwassenen handen zijn gegaan en of er geen giftige stoffen zijn gebruikt. Als dat oké is dan ken ik geen beter bedrijf met betere sullen dan Topgiving!! En worden mijn 4 kwaliteitssterren vijf sterren!
De service was erg goed. En uiteraard ook tevreden met het product!
Tevreden over de producten en service van Topgiving. Ze denken graag met je mee!
Erg prettig contact, ze denken goed mee en reageren snel. Daarbij ook nog eens een prima prijs/kwaliteitverhouding.
Vriendelijke medewerkers, prijs-kwaliteit uitstekende verhouding, goede service en snelle afhandeling.
Nette service, snel en klantvriendelijk/ 1 tip, check even of datgene wat er in de gondeldoosjes gaat ook daadwerkelijk door de brievenbus kan.
Fijne en goede communicatie