Klantvriendelijk, behulpzaam, meedenkend, snel respons, duidelijke offerte en online proefdruk, mooi drukwerk, goed product, snelle levering.
Snelle en goede service, ook wijzigingen zijn correct en snel doorgevoerd. Kanttekening is wel dat niet elke opdruk er even mooi/hetzelfde erop zit. Maar gezien de scherpe prijs mag je dat ook niet verwachten. Volgende keer bestellen we weer!
Ik ben erg tevreden over de terugkoppeling van Topgiving. Altijd binnen enkele uren een reactie met een marktconforme prijs. Heel tevreen
Snelle levering en vriendelijk personeel
Met een klein budget, verwachten veel klanten toch de wereld. Ik was er ook zo een. Maar Topgiving kon leveren. Ik ben een blije klant.
De collega's van TopGiving zijn erg klantgericht. Ze helpen je op weg, geven goede informatie, werken snel.
TOP
Vlotte afhandeling en duidelijke communicatie... Een leverancier die de klant proactief informeert, een verademing!!
We hadden op een vrij korte termijn onze bestelling nodig. We namen contact op met Topgiving en daar gaf onze contactpersoon aan de bestelling persoonlijk op te volgen zodat we deze zeker binnen onze termijn konden geleverd krijgen.
Snelle levering en dat zonder vooraf te betalen
Ik werd goed en snel geholpen met mijn vraag. Zowel via e-mail als telefonisch was er altijd snel en vriendelijk contact. Eindresultaat is erg mooi geworden!
Snel contact en gelijk geregeld. Zeer snelle productie.
Goed contact gehad en aan alle wensen werd voldaan. Super service met een snelle levering.
Snel geleverd, goede service!
De service, bereikbaarheid én het product bij Topgiving is prima in orde. We hebben al meerdere bestellingen gedaan!
Fijn contact, meedenkend waarbij de kwaliteit en service in een hoog vaandel staan.
Blij met de snelle en vlotte verzending en aangename manier van ondersteuning.
Altijd een prettige ervaring om met Topgiving zaken te doen!
Ik wilde het logo van mijn rijschool laten drukken op een parkeerschijf. De full color print van Topgiving ziet er goed uit.
Zeer goed geholpen en een snelle levering
Snelle levering, meedenkend en aardig!
De bedrukking van deze qua omvang kleine order werd vlot en met goed meedenken zeer nauwkeurig uitgevoerd. Prima proeven en na akkoord (en uiteraard betaling vooaf) zeer vlot uitgeleverd. Klasse!
Wij hebben niks aan te merken op onze ervaring met Topgiving. Alle beloftes zijn nagekomen. Geen enkele vraag was hen te veel. We zijn dan ook zeer tevreden klanten.
Goede service, prettige communicatie, snelle levering. Volgende keer weer!