Zeer snelle reactie's op online aanvraag van offerte. Er word goed meegedacht, personalisatie mogelijkheden zijn zeer uitgebreid (eindeloos) en worden duidelijk en goed gecommuniceerd en afgesproken. Snelle reacties, en voor een dergelijk gepersonaliseerd product ook zeer snel geleverd (binnen een week)
Goede communicatie en snelle levering
Top service!!
Vanaf het moment dat Corona uitbrak en PBMs schaars werden ben ik in contact gekomen met Topgiving (Ron). Topgiving heeft ons als zorginstelling laten zien dat Topgiving een betrouwbare partner is wanneer het er echt op aankomt. Mede door de betrokken medewerkers Ron, Robbert en alle andere namen die met een R beginnen ;-) is de samenwerking tot heden altijd als zeer fijn ervaren.
Netjes alles volgens afspraak!
Wij zijn erg tevreden over Topgiving. Hun producten zijn van goede kwaliteit en digitale drukproeven staan gelijk aan het eindproduct. Wij hebben één vast contactpersoon, waarmee de communicatie altijd erg vlot en goed verloopt. Al met al, top service!
Planning liep hier niet zoals gewenst, kwamen er donderdags pas achter dat we de volgende dinsdag spullen moesten uitdelen. Met Ron gebeld, er was gelukkig in Nederland nog voorraad, hij heeft ook snel een drukkerij gevonden en keurig op tijd alles op de juiste plaats, helemaal geweldig!
Ik was op zoek naar drinkflessen met eigen bedrukking. Ben vriendelijk te woord gestaan en geholpen met ideeën. Levering was snel, dat was echt erg prettig. Wel jammer dat de print niet altijd in het midden van de fles zat. Wel als je naar de afstand dop en onderkant kijkt, maar bij een aantal zit de print over de breuklijn van de fles.
Fijn geholpen en geen verassingen. Alles is van te voren duidelijk gecommuniceerd en het resultaat is zoals beschreven. Bedankt!
Snelheid van reageren en de inhoud is echt goed. Ook de voorbeelden en het eindresultaat van de producten zijn dikke prima. Die laatste ster zou er zonder twijfel bijkomen als de website en customer journey (flow) van de bestel procedure wat verder wordt geoptimaliseerd.
Vriendelijk, servicegericht, snelle reacties, complete informatie. Luc is altijd bereid om meer zaken uit te zoeken dan bekend is, bij de leveranciers, heel fijn. Dank je wel.
Onze ervaring met Topgiving is goed. Afstemming en advies is prima.
De online proefdrukken vind ik niet altijd even handig!
Inmiddels 2 bestellingen geplaatst! Beide goede service, snelle levering en mooi bedrukt product.
Professioneel en snelle communicatie, wij hebben positieve ervaringen met deze firma en personeel.
Het last minute bestellen en bedrukken van bamboe bekers is perfect gelukt. Binnen een paar uur was alles geregeld en kreeg ik de proefdruk al binnen. Communicatie liep snel en nadat alles akkoord was gegeven, was dezelfde dag de order geplaatst.
Ursprüngliche Bewertung
Een zeer vlotte en snelle levering.
Steeds heldere, duidelijke en goede service
De snelle service en de gedetailleerde info over artikelen zorgt ervoor dat alles binnen no-time is geregeld
Super snelle levering, vriendelijk personeel. Wij zijn tevreden!
Goede ervaring. Contact is prettig en duidelijk verlopen. Afspraken zijn prima nagekomen. Alles duidelijk en helder.
Goede en snelle levering top!
Goede zorgvuldige en zorgzame begeleiding en afhandeling van mijn order. Mijn order was redelijk laat geplaatst en is toch met alle zorgvuldigheid en snelheid op tijd geleverd. TOP gedaan!!
Snelle reactie met volop productkennis.
We waren op zoek naar drinkbussen voor al onze leden van ons jeugdkamp. We hadden ze echter vrij snel nodig. De klantenservice heeft er alles aan gedaan om de bestelling op tijd geleverd te krijgen en waren snel en makkelijk te contacteren voor hulp bij elke stap in het bestellingsproces. Wij en al onze leden zijn ontsettend tevreden met de drinkbussen waar ons logo mooi en duidelijk op staat.