Zeer correcte en snelle service, extra moeite om kwaliteit te verhogen en te garanderen. Zeer goede opvolging via contactpersoon. We zijn zeer tevreden !
Snelle levering, artikelen volgens afspraak bedrukt. Perfect.
Positief
Topgiving denkt met je mee en geeft goede adviezen. Ze hebben een ruim assortiment aan producten en de kwaliteit is goed! Door snel te schakelen heb ik mijn bestelling op tijd binnen gekregen.
zie titel, meer woorden niet nodig!
Perfecte nazorg!
Vlot contact. Er wordt meegedacht met de klant. Klantvriendelijk.
Alles volgens afspraak, handig afrekenen achteraf, en snel antwoord op alle vragen.
We hadden met spoed een tweede levering nodig. Dit werd snel en vakkundig geleverd. Heel fijn! Wederom een mooi product geleverd.
top geregeld de paraplu's door Luc!!
Ik doe graag zaken met jullie. Zeer tevreden. Zie scorelijst
Goede service, snel geschakeld, flexibel met betalen en het product zag er goed uit. We komen zeker terug!
Ik heb goed telefonisch contact met Roel gehad, hij had de oude drukproeven nog bewaard, aangepast naar mijn wens en binnen een week had ik de boekjes in huis. Heel netjes ingepakt.
Mijn ervaring met Top Giving was zeer positief. Prettig in de communicatie en snel handelen. Goed advies!
Goed contact, verstand van zaken, snelle reactie en goede materialen met mooi drukwerk
Zeer tevreden. Er werd creatief meegedacht, gezocht en gevonden ondanks het relatief lage budget. Vooral wat de tweede bestelling betreft: super!
Zeer tevreden over het bestelproces en het telefonisch advies bij het bedrukken van het gekozen product. Het artikel werd netjes binnen de levertermijn geleverd.
Goed contact, nette service en zeer snel geleverd.
Tasjes als een kleine attentie voor 1700 leden: een hele opgave. Maar niet voor Topgiving: een telefoontje met Ron en hij regelt alles in rap tempo, vakkundig en vriendelijk. En de levertijd ? Een week voor de waarschijnlijke leverdatum hadden we ze al in huis !
ik ben erg tevreden. mooie kwaliteit bedrukking en snel geleverd.
prima en vlotte behandeling
Snelle reactie, duidelijke info, vlot overleg, snelle levering
Uitstekend te bereiken via chat, e-mail of telefoon. Gestelde vragen worden snel beantwoord. Telefonisch contact prettig. Snelle levering van bestellingen. Kwaliteit en Nazorg en Garantie kan ik nog niet beoordelen, maar ga er vanuit dat dit ook uitstekend is. Heb voor nu n.v.t. ingevuld. Wel jammer dat de beoordeling via Kiyoh loopt, want zij plaatsen slechte(re) reviews pas na 7 dagen. Dit is niet ok.
Ursprüngliche Bewertung
Uitstekend te bereiken via chat, e-mail of telefoon. Gestelde vragen worden snel beantwoord. Telefonisch contact prettig. Snelle levering van bestellingen. Wel jammer dat de beoordeling via Kiyoh loopt, want zij plaatsen slechte(re) reviews pas na 7 dagen. Dit is niet ok.
Top service, meedenken, snelle levering en mooie kwaliteit!