Snelle levering en een fijne samenwerking.
Er wordt met je meegedacht en suggesties aangedragen.
Veel keus, Roel is altijd hulpvaardig. Keuze in aantal is soms te beperkt. Prijs en levertijd soms de reden om niet te bestellen
Website iets minder duidelijk. Telefonisch enorm goed geholpen.
Een goede opvolging + een snelle service :-)!
Luc heeft prettig meegedacht en na een uiteindelijke keuze te hebben gemaakt waren de artikelen snel geleverd. Top!
Ik werk graag samen met Topgiving. Mijn contactpersoon Robbert de Waard in het bijzonder is erg klantvriendelijk, denkt met je mee en zal er van A tot Z voor zorgen dat jouw order tot in de puntjes uitgevoerd wordt. Aanrader!
Ik heb een prima ervaring gehad met Topgiving. Het product wat ik eerst wilde bestellen was helaas niet leverbaar meer, maar het contact via de mail ging erg snel en goed waardoor het omschakelen naar een ander product prima ging. Het product was precies zoals we hadden gehoopt en werd geleverd op de tijd die was aangegeven.
Ik werd vriendelijk te woord gestaan en goed geholpen bij mijn bestelling. De beloofde artikelen met bedrukking zijn netjes voor de uiterste bezorgdatum bezorgt. Waarom een 9 en geen 10. Ik kom er nu achter dat de bedrukking de belangrijke cijfers achter de haren wegvallen. Dat stukje advies hadden ze kunnen geven, maar ze geven wel aan om eerst een proefdruk te nemen voor de zekerheid. Dit had ik niet gedaan.
Perfecte service
We bestelden een kleine hoeveelheid webcam covers. Al ging het over een kleine bestelling, toch verliep de communicatie heel vlot. De levering gebeurde nadien ook vlekkeloos.
Mijn ervaring met Topgiving is dat ze snel reageren op e-mail, duidelijk zijn in de communicatie en dat alles sneller gaat dan ik had verwacht. op moment dat ik mail kreeg dat de producten waren opgestuurd (veel sneller dan geplanned) stond men al aan de deur ;)
Ik ben Pietje precies en heel kritisch met wat ik zoek en bestel. Team top giving heeft mij hierin fantastisch geassisteerd cq geadviseerd. Al met Al top service en een top product geleverd. Ik beveel ze aan mijn contacten.
Altijd een vast contactpersoon, namelijk Roel Tholen en dat werkt perfect. Heel blij met Roel!
Vriendelijke service en goed meedenken. Snelle levering.
Vriendelijk en behulpzaam personeel met snelle levering van de producten.
Super service
Mooi afgeleverd product. Jammer dat ze er later pas mee afkomen dat ze extra exemplaren hadden bedrukt die eveneens betaald dienden te worden.
Beste klant, Goed om te horen dat u tevreden bent over het product! Wij hebben bij een aantal van onze leveranciers te maken met een mogelijke meer- of minderlevering. Dit kunnen wij helaas niet voorkomen vandaar dat wij dit ook duidelijk in iedere offerte vermelden. Wij facturen dan het uiteindelijke aantal, ook als dit bijvoorbeeld achteraf juist minder blijkt te zijn. Ik hoop dat u hier ook begrip voor heeft.
Prettige, snelle en pro-actieve samenwerking
Wij hadden hoedjes besteld en laten bedrukken. Kwaliteit was goed en bedrukking ook, alleen zat het logo wel op een andere plek dan voorzien. Resultaat was prima, bedankt topgiving!
De website is overzichtelijk maar het lukte niet om een bepaalde stap te zetten. Eerst contact via de chat, die vervolgens overging op persoonlijk contact per mail en telefoon. Snelle en accuraat geholpen.
Fijne en snelle service en mooie producten geleverd.
ik had een bestelling gedaan, en later bleek dat we een klein aantal hadden besteld. Even contact opgenomen, en het werd direct fijn opgelost, extra pakketje kwam tegelijk met de rest van de bestelling! Heel snel en goed opgelost.
Ondanks de spoed levering ben ik goed geholpen geweest.
Heel goed geholpen, duidelijke en open communicatie over de producten.