Na de medewerker gesproken te hebben, is er gelijk actie ondernomen om me te helpen aan product die wij graag wilde bestellen. Klant vriendelijk, behulpzaam en ontvangen van tips van de medewerker. Goede service.
Heel snelle en correcte afhandeling
Goede communicatie, veel mogelijk en meedenkend.
Het was weer prettig samenwerken en snel schakelen. De offerte snel in mijn inbox en de producten 100% naar wens en snel geleverd. Precies wat je zoekt, eigenlijk.
Ik heb zeer goede ervaringen met Topgiving. Ze communiceren goed en snel, producten worden volgens afgesproken termijn geleverd. Prettig samenwerken, ze denken ook goed mee. Een aanrader.
Snel antwoord en snelle levering van de bestelling
Topgiving is een fijne partij om mee samen te werken. Aanrader.
Het contact met Topgiving (Roel Tholen) verliep zeer prettig. Zeer snelle reactie op al onze vragen en kennis van zaken! De levering van de bestelde items was ook bijzonder snel en het geleverde product is van een geode kwaliteit. Samengevat een zeer aangename ervaring!
Van advies tot uiteindelijke bestelling en aflevering van het gevraagde, geweldige service.
Super snelle service en goed advies!
Met Topgiving heb je persoonlijk contact met een medewerker of je bestelt online. Alles wordt keurig afgehandeld en bevestigd gedurende het proces. Levering is vlot.
Erg prettig in communicatie en meedenken, ook proactief, geduldig in helpen en uitleg, prijs denk ik netjes. Soms met proefversie even ook zelf opletten juiste ontwerpversie. Nog geen ervaring met aftersale.
Mijn ervaring met Topgiving en dan met name onze adviseur Ron Nowicki is helemaal prima. Levering altijd super snel
ik heb Topgiving via internet gevonden toen ik in volledige stress zat omdat ik binnen 2 werkdagen een gadget geleverd moest krijgen dat nog bedrukt moest worden en persé op een evenement aanwezig moest zijn. Daar waar mijn vaste leverancier er een week over deed om een correcte offerte uit te brengen maar vervolgens niet wist te leveren, heeft TopGiving mij direct uit de brand geholpen. Niet moeilijk doen, meedenken en schakelen, en leveren! TOP! Ik blij en mijn bedrijf tijdens het event blij. Met speciale dank aan Roel Tholen die mij super geholpen heeft!
Als je zelf even niet oplet denkt Topgiving met je mee. Snelle levering, helemaal Top!
Snelle duidelijke communicatie en levering
Levering niet heel snel, maar je kan duidelijk zien wat en hoe het met je bestelling verloopt.
Ursprüngliche Bewertung
Levering was niet heel snel, maar omdat je perfect ziet wat & hoe is dat geen probleem. De prijs is perfect, maar de afwerking van de items zou beter mogen zijn, wij betalen liever meer en dat we 100% tevreden zijn, dan dat we nu van de 100 geleverde items en toch wel behoorlijk wat hebben die niet zo mooi zijn afgewerkt.
Alles top! Bedankt :-)
Het was erg aangenaam zaken doen met Sean van Topgiving. Op alle vragen volgden snelle en terzake doende antwoorden. Wij waren erg laat met onze bestelling, die een deadline had, desondanks ontvangen we de levering sneller als aanvankelijk aangegeven. Niets dan lof voor Topgiving!
Overzichtelijke website met scherpe prijzen. Daarbij ook nog zeer snel telefonisch en per email geholpen en binnen een week geleverd met opdruk. Ook de printkwaliteit is goed.
Makkelijke manier van bestellen en snel mail of persoonlijk contact met medewerker
Wij hadden een last minute klus en zijn erg kritisch, maar dit was geen probleem. De hipflasks zijn binnen een week met laser gegraveerd en op tijd bij ons binnengekomen. Ron heeft ons van uitstekende service voorzien!
We hadden op korte termijn 500 bedrukte sleutelhangers nodig. Door plotseling wijzigen van ontwerp door ander bedrijf, gezocht naar een andere leverancier. We kwamen bij Topgiving uit. Misschien niet de goedkoopste optie, maar denken wel mee en leveren snel. Helpen echt uit de brand en uiteindelijk is het precies zo geworden zoals we hadden gehoopt.