Snelle reactie op vragen die per mail werden gestuurd. Bijsturingen werden ook vlot afgehandeld. Leveringstermijn was perfect en we zijn ook tevreden van het product zelf.
een late bestelling toch nog perfect op tijd kunnen leveren met een goed product, rekening houdend met de wensen van de klant
Super! Makkelijke communicatie en snelle levering...
Ursprüngliche Bewertung
Super! Makkelijke communicatie en snelle levering...
Heel goed geholpen!
zeer efficient / betrouwbaar en snelle levering
zeer goede ervaring met de bestelling en de levering van het product!
Er was enige souplesse bij het aanpassen van het digitale beeld-van te voren wil je toch zien hoe je tekst op de tas komt te staan. verder probleemloze afwerking en levering.
Ursprüngliche Bewertung
Alles vlot verlopen. Gewone betaling ook tot op ogenblik dat er nog een kleine som moest betaald worden voor extra stuks die ongevraagd waren bijgemaakt. Gezien de vakantieperiode (kerstdagen) was deze termijn veel te kort. Boekhouding was gesloten.
Beste klant, Goed om te horen dat de order naar tevredenheid geleverd is. Wij hanteren het gehele jaar door dezelfde betalingstermijn en kunnen helaas niet met alle vakanties rekening houden. Wij hopen dat u hier begrip voor heeft.
Goede vlotte service. Goede kwaliteit! > Enig minpuntje. Er werden ongevraagd teveel fluostiften geleverd én aangerekend. Oké dat er geen zicht is op het aantal geleverde producten, maar normaliter zou dit niet mogen aangerekend worden!
Beste klant, Goed om te horen dat u tevreden bent over het product! Wij hebben bij een aantal van onze leveranciers te maken met een mogelijke meer- of minderlevering. Dit kunnen wij helaas niet voorkomen vandaar dat wij dit ook duidelijk in iedere offerte vermelden. Wij facturen dan het uiteindelijke aantal, ook als dit bijvoorbeeld achteraf juist minder blijkt te zijn. Ik hoop dat u hier ook begrip voor heeft.
Ondanks onze zeer krappe deadline perfect op tijd geleverd: 1000 pakjes kauwgom (Sportlife) met bedrukte wikkel. Netjes en overzichtelijk in afzonderlijke doosjes verpakt.
Snelle en vakkundige service
Snelle en vakkundige service
Een zeer snel contact, van order plaatsing tot en met het goedkeuren van de proef. En de bestelling ontvangen in een mooie snelle periode! Bedankt!
Snelle service, reageren meteen op vragen, snelle levering.
TopGiving heeft snel geleverd, en goed advies verleend bij het ontwerpen van de give-away. Het resultaat mag er wezen, dit zag er prachtig uit.
snel en kwalitatief!
tevreden over de communicatie en service! snelle levering!
prettige ervaringen, persoonlijk contact en bijzonder snel.
Roel denkt met je mee, weet waar hij over praat, zoekt naar oplossingen voor je en geeft eerlijk en helder advies. Ook krijg ik telkens snel een reactie en heeft hij erg veel geduld met mijn vele aanpassingen.
Snel en gemakkelijk contact, goede levering
Mensen die er alles aan doen om de klant zo tevreden mogelijk te stemmen
Ursprüngliche Bewertung
Bij het bestellen van bedrukte moerassen werd mij verteld dat er altijd wat meer afgeleverd werden omdat het bedrukken niet altijd helemaal goed ging. Ik had er 145 nodig, dus met een gerust hart er ook 145 besteld en daarvoor betaald. Uiteindelijk werden er 143 geleverd😏🤔
Een last minute bestelling werd toch nog op tijd afgeleverd. Prima werk. Prijs was wel relatief hoog.
Ik ben zeer tevreden over TopGiving. Mijn vaste aanspreekpunt denkt altijd met me mee en geeft me nooit het gevoel dat ik alweer bel, met aanpassingen, verbeteringen etc.
500 pennen met bedrijfslogo besteld en voldoen geheel aan de verwachting, zijn er erg blij mee. De pennen zijn van goede kwaliteit en de bedrukking is erg helder. De prijs / kwaliteitsverhouding is uitstekend. A. Boer Brandbewust BHV & EHBO
Fijn contact!!
vriendelijk voortgeholpen aan de telefoon, snelle en correcte levering van onze bestelling. zeker een aanrader!