Ik had op de valreep nog flesjes water nodig met bedrukte etiketten. Door de snelle service van Ron en en zijn collega's waren deze precies op tijd binnen.
Ik vind het een prima bedrijf, Super goed geholpen!
Tot nu toe altijd goede ervaringen met Top Giving. Er wordt goed meegedacht en goed gecommuniceerd. Aanrader.
Een bedrijf dat het prima voor elkaar heeft.
Geven goed advies, zijn snel en accuraat.
Ik heb geen opmerkingen want ik ben over alles super tevreden!
3500 items besteld voor een groot project bij belangrijke klant. Kreeg uiteindelijk 3485 stuks geleverd, terwijl er op de pakbon 3500 stond. Daar ook voor betaald. Toen ik hierover belde, werden in de eerste plaats mijn woorden in twijfel getrokken. Toen ik daarop uitlegde dat de items onderdeel van een groter geheel waren en wij in de problemen zouden komen als we 15 items te kort zouden komen, vond de meneer met wie ik persoonlijk zaken had gedaan, dat een wel 'erg overdreven schets van de situatie'. Vervolgens verschool hij zich achter het feit dat deze branche tot wel 10% minder items kan leveren en dat een verschil van 15 stuks op een totaal van 3500 eigenlijk niet noemenswaardig is. Nergens vielen de woorden 'excuses' en 'wat vervelend'. Ook kreeg ik te horen dat ze er verder niets aan konden doen. Toen daarop het stoom uit mijn oren kwam, en ik in niet te misverstane bewoording mijn ongenoegen uitte, kreeg ik te horen dat meneer niet van mijn toon gediend was. 'Dan had ik maar duidelijk aan moeten geven dat ik er strak 3500 nodig had gehad'. Met andere woorden: ik moet er meer bestellen (en betalen) dan ik er nodig heb, want 'met ons' weet je het maar nooit. Hij had nog het lef om te zeggen dat wij geluk hadden gehad dat het er niet meer waren dan 15 stuks. Het volledige gebrek aan empathie en sympathie voor de klant is ronduit schandalig. Het feit dat wij dus ook nog eens hebben betaald voor 15 items die we nooit hebben gekregen mogen we op de koop toe nemen. Ik verbaas mij over de gemiddelde hoge score van dit bedrijf op deze pagina, want dit was voor ons de eerste en ook meteen de laatste keer dat wij zaken met Topgiving hebben gedaan.
Beste klant, We vinden het betreurenswaardig dat u ons deze slechte beoordeling geeft. Wij vermelden in alle offertes dat het mogelijk is (tot zelfs 10%), dat er een meer/minderlevering plaats vindt. Dit is volledig gebruikelijk in onze branche. Dat er uiteindelijk 0,004% wordt afgeweken van de bestelde aantallen is helaas niet altijd te voorkomen. Dit is ook in het voortraject helder en duidelijk kenbaar gemaakt. U verwijt mijn collega (uw contactpersoon) dat u geen excuses kreeg aangeboden. Hij heeft dit willen doen maar kreeg hier volgens hem de kans niet voor. Ten laatste vinden wij het ook betreurenswaardig dat u doet voorkomen alsof wij geen compensatie hebben geboden, terwijl wij u netjes een creditfactuur hebben toegestuurd voor de 15 stuks. Jammer dat we u niet naar uw tevredenheid hebben kunnen helpen.
Heel goede service
Ursprüngliche Bewertung
Heel goede service
Snelle en duidelijke communicatie. Nette prijzen met goede levering.
Wij hadden een late aanvraag ingediend doch de bestelling werd op tijd geleverd en het product (ontwerp) was volledig in orde.
Heel snel geholpen, vlot antwoord op mijn vragen.
Ik had een last-minute bestelling geplaatst en er werd direct op gereageerd. Ik had het gewenste product erg snel binnen. Dit ging om een hoge oplage en in deze drukke periode vind ik dat echt super kwaliteit. Het persoonlijke contact vind ik erg prettig. Ik zal zeker altijd bij topgiving blijven bestellen.
Snelle levering, super communicatie. Aanrader!
mooi product, netjes afgeleverd en goede service
Het product dat ik aanvankelijk wilde bestellen bleek niet op voorraad. Telefonisch contact gehad met Ron & een ander product gekozen waarvan ik direct al wist wat de levertijd ging zijn. Gekozen voor een laser gravure, ziet er top uit. Op voorhand ook een sample ontvangen van het product zodat de afmetingen etc duidelijk waren. Tussentijds ook duidelijke updates. Super fijne service! Ik bestel hier zeker weer in het vervolg.
Redelijk aan de late kant een bestelling geplaatst en deze is snel en perfect geleverd. :-)
snelle reactie, goed meegedacht en mooi eindproduct
Topgiving was bijzonder bereikbaar - wat zeer uitzonderlijk is in deze tijden van online services. Daarnaast werd er ook veel moeite gedaan om onze levering tijdig te kunnen doen.
Robbert en Rikky hebben geweldig geassisteerd bij mijn aankopen, ik had de pakjes binnen een mum van tij din huis en alles was keurig verzorgd, precies zoals afgesproken. Ik zou Topgiving daarom aan kunnen bevelen!
Serieus snel en betrouwbaar
Uitstekend geholpen door de klantenservice, goede en nauwkeurige informatie; op zodanige wijze dat onze order ruim op tijd (binnen de beloofde tijd!) binnen is gekomen.
Snel en goed geholpen met een mooi eindresultaat.
We hadden mooi rap de bestelling binnen, het online portaal om de drukproef te bekijken en factuur in te zien is handig.
We hebben theelichtjes met ons logo laten bedrukken. Ik had bij de online bestelling nog wat vraagjes. Telefonisch werd ik snel geholpen. De bestelling is snel gegaan en de theelichtjes zijn heel mooi geworden! Echt een aanrader!
Roel van Tholen heeft me ontzettend goed geholpen en de levering van de artikelen ging vlot. Zeer tevreden!