Snelle en keurige reacties op vragen/mails. Denken echt mee en vlotte levering. Echt een aanrader!
Er valt niets aan te merken. Alles is netjes geregeld, zowel de ontwerp en proefdruk fase als de kwaliteit van het uiteindelijke product.
Eigenlijk zeggen de woorden hierboven genoeg. Ze schakelen snel, reageren snel op berichten, denken mee. In mijn ogen een uitstekende dienstverlening, ik ben geholpen zoals je graag geholpen wilt worden. Kan hen iedereen aanbevelen.
Zowel bij de keuze, de opmaak als de oplevering een perfecte opvolging. Prima keuze.
Zeer goed geholpen met een last minute bestelling! Toppie!
Goede service, goed ter woord gestaan. Het had mooier geweest als de ingrediënten op het kaartje waren gedrukt. En dat mijn eigen ontwerp niet direct kon worden gedrukt, maar werd aangepast door een intern design team. De achtergrondkleur op de kaart komt niet heel mooi over. Het is ontzettend leuk ingepakt. Leuk om uit te delen.
Ursprüngliche Bewertung
Snelle levering van koffiebekers, terwijl dit best lastig was op de korte termijn. Topgiving zocht telefonisch contact hierover. Erg netjes! De levering kwam perfect op tijd.
Ik had met spoed 30 bedrukte Doppers nodig ivm afscheid werk. Topgiving heeft uiterste best gedaan om te kijken of het zou lukken tijdig te leveren. Helaas lukte dat niet, maar kon ik de 30 doppers wel zonder opdruk bestellen (normaal niet mogelijk). Ik heb uiteindelijk de Doppers beplakt met watervaste transparante stickers, dus ze met mijn gewenste tekst cadeau kunnen doen! De collega's vonden het een superleuk cadeau. Dank Topgiving voor het meedenken en - werken!
Ik zou mensen aanbevelen om hier artikelen te kopen, je wordt goed geholpen en je krijgt wat je verwacht.
De medewerkers van Topgiving reageerden snel en adequaat op ons verzoek om snel bedrukte gifts te leveren. Binnen een aantal uur was alles rond (van bestelling tot en met goedgekeurde drukproef) en ruim binnen de aangegeven levertijd waren de gifts binnen.
Hele Fijne partij, flexibel, meedenken!
Mooie bedrukte Dopper flesjes! En zeer goed geholpen door Sean.
Prettig contact, goed advies en snelle levering.
Prima bedrijf met een goed product.
Makkelijk contact en producten op tijd en naar wens ontvangen.
Dank voor alle hulp in het besteltraject.
Topgiving is er klantgericht en geeft je persoonlijke aandacht.
Mijn ervaring is goed, omdat ze alle tijd namen om tot een goed eind product te komen.
Goede snelle communicatie, korte lijnen zowel telefonisch als per mail en er wordt goed meegedacht in de aanvraag die wordt ingediend!
Snelle offerte, goed prijsnivo, prima advies en goed contact met uw medewerker Ron Nowicki.
Een hele prettige ervaring om met jullie samen te werken. Waarom geen 10? Er is altijd ruimte voor verbetering! Maar ik ben zeer tevreden.
Ik ben prima geholpen met goede adviezen en de reactietijd was erg snel.
Pennen besteld met logo erop, die we snel moesten hebben. En dat ging perfect. Na offerte aanvraag via de website was het een paar keer schakelen over logo aanlevering, opmaak en 2 afleveradressen en daarna verliep alles vlekkeloos (en werden de pennen zelfs een paar dagen voor deadline bezorgd).
Ik belde voor een artikel en ik had het drie dagen later in huis.