De online portal werkt niet altijd even soepel (in elk geval vanaf mijn computer). Ik heb het idee dat dit beter zou kunnen.
Pluspunten
Fijn bedrijf om zaken mee te doen. Mensen hebben verstand van zaken doen. Niets is teveel. En denken goed mee!!
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
Betrokken, behulpzaam en goede communicatie, snelle levertijd
Pluspunten
Wat een top bedrijf! Ik kreeg steeds heel snel reactie op al mijn vragen en er werd heel goed mee gedacht. Het uiteindelijke resultaat is heel mooi geworden. Ik ben dan ook een zeer tevreden klant
VerbeterpuntenNiets
Pluspunten
Personeel is vakkundig, vriendelijk en behulpzaam Goede communicatie Mooie producten Ik ben erg tevreden over de samenwerking met Topgiving!
VerbeterpuntenGeen!
Pluspunten
Nu twee keer gebruik gemaakt van jullie diensten, beide keren met een krappe deadline en goed geholpen. Heel blij mee! :)
Pluspunten
Altijd goed telefonisch bereikbaar voor al je vragen. Zoeken dingen voor je uit. Denken met je mee. Helpen je waar ze kunnen.
VerbeterpuntenGeen één.
Pluspunten
Ik had een vraag en ben vriendelijk te woord gestaan. Afspraken zijn goed na gekomen.
Pluspunten
Super bedrijf! Erg meedenkend en behulpzaam. Pennen ruim op tijd binnen. Top!
VerbeterpuntenVooral zo doorgaan.
Pluspunten
Zeer tevreden. Bestelling verliep snel en goed.
Pluspunten
Zeer vriendelijke en behulpzame medewerkers. Snelle levering. Bestelde producten zien er goed uit. Wij zijn zeer tevreden!
Pluspunten
Vlot kunnen bestellen. Bij vragen meteen een snel antwoord. Last minute aanpassingen leken geen probleem te zijn. En een snelle levering. En uiteindelijk zeer tevreden over het bestelde product.
Pluspunten
Zeer nette afhandeling, betrouwbaar en komt de afspraken na. Ben zeer blij met de levering.
VerbeterpuntenNiet dat ik weet
Pluspunten
Duidelijke communicatie, goede opvolging, snelle verwerking, handig online platform.
VerbeterpuntenDe print op de dopper drinkbussen die we bestelden is goed, alleen zitten er wat rode tinten in de groenige print die we kozen. Daardoor lijkt de opdruk wat gepixeld. Leverden we een foute kleurindeling aan?
Pluspunten
Goede communicatie, duidelijke drukproef en prima resultaat.
Pluspunten
Prettig zakendoen. Het is fijn om met een vast persoon alles te kunnen regelen. Het resultaat is mooie, met ons logo bedrukte veiligheidsvestjes voor de kinderen. Wij zijn zeer tevreden.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goede, snelle communicatie
VerbeterpuntenDrukproef was meerdere keren fout