Pluspunten
Snel antwoord op vragen met behulp van de chatfunctie op de website! De digitale drukproef maakte duidelijk hoe het product er uit zou komen te zien, echt prima.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Goed telefonisch contact! Meedenken voor het mooiste resultaat.
VerbeterpuntenDe site komt wat druk over
Pluspunten
De beloofde levertijden worden mooi gerespecteerd, je krijgt snel antwoorden op vragen en het uiteindelijke resultaat stemt overeen met de digitale impressie die vooraf gemaakt wordt.
Pluspunten
Duidelijke communicatie en meedenken.
Pluspunten
Ron was erg behukpzaam, dacht met mij mee en heeft echt moeite gedaan om te zorgen dat aan mijn wensen kon worden voldaan. Complimenten! Alles verliep vlekkenloos. De online tools werken ook erg goed en gebruiksvriendelijk.
Pluspunten
Snelle reactie op mails en bestelling. Vriendelijk personeel. afspraken worden nagekomen.
Pluspunten
Levertijd was snel
VerbeterpuntenVoordat het ontwerp goed was heeft even geduurd. Aantal keer gezegd hoe het ontwerp moest zijn en dit is niet op de juiste manier gemaakt. Uiteindelijk is het ontwerp goed geworden.
Pluspunten
Ik had echt het idee dat jullie met me meedachten en jullie er alles aan deden om de levering op tijd te kunnen doen
Pluspunten
super behulpzame medewerker
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Reageren snel, snelle levering, goede kwaliteit producten.
Pluspunten
Persoonlijk contact Snelle response op vragen of hulp Oplossingsgericht Vriendelijk personeel
Pluspunten
Vlotte commmunicatie, service en levering.
Pluspunten
Snel, goede communicatie, product geleverd opo tijd en in goede conditie. Vriendelijke en professionele contact
Pluspunten
- Zeer snelle reactie op mails en offerteaanvragen. - Producten snel en netjes geleverd.