Pluspunten
Goede en duidelijke communicatie. Ik kreeg snel antwoord.
VerbeterpuntenAangeven bij lasergravure dat het alleen in het wit afgedrukt kan worden.
Pluspunten
Ons logo bleek niet scherp genoeg, dit is als service door Permiumgids aangepast.
Pluspunten
Fijne communicatie, doen wat ze beloven.
Pluspunten
Na het plaatsen van de bestelling werd ik gelijk gebeld voor de juiste informatie. De belofte om voor een bepaalde datum te leveren werd gehaald!
VerbeterpuntenEnkele tassen zijn verkeerd om gedrukt.
Pluspunten
Top! Goede en duidelijke communicatie en service. Levertijden zoals afgesproken.
Pluspunten
De communicatie door het personeel is top! Ze komen hun afspraken altijd na en geven ook altijd even opvolging of terugkoppeling nadat er contact is geweest. De producten waren super snel geleverd, ook al was de bestelling wat aan de late kant.
Pluspunten
communicatie aan de telefoon was zeer prettig en professioneel, ondanks dat we voor de eerste keer bestelden was het niet noodzakelijk om vooraf te betalen. het vertrouwen zeer snel gewekt met de gemaakte afspraken
Verbeterpuntengeen idee hoe het goed te krijgen, maar de getoonde drukproef via internet kwam toch anders over dan de uiteindelijke werkelijkheid. Werkelijkheid was toch net iets minder dan we gedacht hadden.
Pluspunten
Erg vriendelijke en behulpzaam
Pluspunten
reactiesnelheid
Verbeterpunten- duidelijker beeld van te bestellen goederen: graag meteen een afdrukvoorbeeld in bovenaanzicht gezien - duidelijker beeld van levertijden en kosten die bij een gewenste levertijd komen kijken
Pluspunten
bestelling is snel geleverd
VerbeterpuntenBij een klacht ook echt wat ondernemen wat zin heeft voor de klant. Ik heb frequent contact gehad met Roel Tholen over de bedrukking die los laat van de dopper flesjes. Ik heb een doos retour gezonden om te testen er werd niets afwijkends gevonden. citaat van premiumgids: Wij leveren zo ontzettend veel Doppers uit en bedrukken dit altijd bij dezelfde drukkerij om de kwaliteit te kunnen waarborgen en we krijgen hier gewoon geen klachten op. Gevolg: klacht ongegrond verklaard en ik blijf zitten met een ondeugdelijk product. Ik koop NOOIT meer iets bij premiumgids.
Beste klant, jammer om deze reactie op deze manier te krijgen. De klacht die wij vorig jaar mei van u hebben mogen ontvangen is direct opgepakt, ondanks dat de reclamatietermijn reeds verstreken was. Wij hebben een doos Doppers bij ons én bij de drukkerij getest. We hebben de Doppers zelfs in de vaatwasser gedaan, iets wat wij in al onze communicatie afraden. Als er dan geen beschadiging aan het drukwerk optreedt kunnen wij niet anders dan concluderen dat er correct is geleverd. Wij weten immers ook niet hoe de “beschadigde” Doppers door de ontvangers zijn gebruikt. U heeft het over een ondeugdelijk product, echter u deelt er wel 500 stuks van uit. Kortom, wij betreuren uw reactie ten zeerste maar zijn het er volledig mee oneens.
Pluspunten
Alleen maar positieve ervaringen met Premiumgids: bestellingen worden snel geleverd, email contact is snel en professioneel en het materiaal dat geleverd wordt is van goede kwaliteit.
Pluspunten
Snelle respons op onze vragen, vlotte & vriendelijke communicatie. Geleverd product voldoet volledig aan onze verwachting, goede kwaliteit.
Verbeterpuntenik heb een logo geüpload bij het plaatsen van de bestelling. Later werd me toch nog eens gevraagd om het logo opnieuw door te sturen.
Pluspunten
afspraak is afspraak
Pluspunten
Tassen zoals op drukproef. Vlotte levering en communicatie.
Pluspunten
snelle levering, mooi product!
Pluspunten
Super goed en snel geholpen! Bedankt!
Pluspunten
Goede communicatie, en denken mee over ideeen
VerbeterpuntenVind het jammer dat we een sample hebben besteld van een product, en dit niet iets was wat we bedoelde, en daarna een ander product hebben bestel en deze wel aan onze eisen voldeed, deze niet tegen elkaar zijn afgestreept. Als we verder niks hadden besteld was dit prima.
Pluspunten
werd goed geholpen en product is precies wat we wilden, helemaal top