Fijn en goed bedrijf!

Leuke artikelen, perfecte service!!

Het is prima gegaan

Ruime keus voor een goede prijs

Er was ruime keus voor hetgeen waar ik naar op zoek was. Het artikel had de goede maat met een goede prijs en kwam snel aan. De gelegenheid waarvoor het was, is zeker geslaagd!

snelle bezorging, goed verpakt en zeer tevreden over het bestelde.

snelle bezorging, goed verpakt en zeer tevreden over het bestelde.

Super snel geleverd

Snel en correct geleverd

Snel en correct geleverd,aanrader.

Snel gelevers

Zo leuk. De slingers met kattenthema waren een groot succes op het feest van mijn dochter!

Het is zoals ik het had verwacht, de spullen zien er uit zoals ik had gehoopt. Snelle levering dus al met al geweldig!

Leuke producten, prima prijs.

Divers aanbod waaruit het goed kiezen is. Goede communicatie.

Verschrikkelijk

Bezorging in het portiek meegenomen! Artikelen vd action!

Goede zorg voor mij en voor de geleverde producten

Mijn ervaring met feestartikelen.nl is een zeer positieve. Goede producten, op afgesproken datum, heel vriendelijke service naar mij als klant.

Vlotte service en verzending

Bestelde artikelen makkelijk te vinden en vlot geleverd

Toppie snelle levering.

Ja verder nog geen ervaring. Maar wat we bestellen is prima.

Stoffen vlaggenlijnen

Via de mail netjes geholpen bij het bestellen van een grote partij vlaggenlijnen. De katoenen vlaggetjes zijn van goede kwaliteit, mooi afgewerkt en de stof is mooi dicht, niet doorschijnend. De bestelling werd keurig geleverd. Ik zou zeker opnieuw bestellen bij dit bedrijf!

Heel snel bezorgd,wij zijn blij,goede site.

Snel en toppppiiieeee

Zeer snelle levering Leuke website en ik ben vanaf nu klant voor al mijn toekomstige feestartikelen!!!!!!!

Vlug en snel en netjes geleverd

Ik heb niks ontvangen maar lag niet aan feestartikelen.

Het zou een postpakketje zijn voor in de brievenbus. Datwas het niet.Doorgeven Dat het op pakket punt lag heeft dhl niet doorgegeven Zou bezorgd zijn helaas. Geen badeendjes slingers...desondanks gezellig feestje, met een heel bijzondere afloop ! Nu ga ik de badeendjes slingers maar op mijn slaapkamer ophangen. Of nog maar een feestje geven...

Product voldoet aan alle verwachtingen

Besteld en snel geleverd.

Goede producten en snelle levering.

Goede producten, ruime keuze, goed verpakt en snelle levering

Bestelling viel tegen

De bestelde artikelen vielen helaas tegen! Kleuren kwamen niet overeen, en kwaliteit was ook niet top vergeleken met wat je moest betalen. Ook zaten er ballonnen met gaten in de verpakking. Klantenservice was wel top! Snelle vriendelijke reactie en voor de ballonnen kregen we korting.

Echt super fijn als je er achter komt dat je een bepaalde spullen nodig hebt en geen tijd meer hebt om naar de winkel te gaan. Supersnel besteld en supersnel geleverd. De volgende dag was alles in huis. Erg fijn

Hele leuke feestartikelen!

Echt een leuk bedrijf.

Snel besteld en Snel geleverd.

Zwolseweg 80 C

8181 AJ Heerde

0578 - 690 039

Over Feestartikelen.nl

Feestartikelen is al 20 jaar dé specialist in ballonnen, slingers, kinderfeest-, themafeest-, en verjaardagsversiering. Wij verhogen met onze producten de sfeer op ieder feest. Veel producten vind je niet bij de standaard feestwinkel. Voor een echt bijzonder feest ga je dus eerst naar Feestartikelen.nl.