Bestelling viel tegen

De bestelde artikelen vielen helaas tegen! Kleuren kwamen niet overeen, en kwaliteit was ook niet top vergeleken met wat je moest betalen. Ook zaten er ballonnen met gaten in de verpakking. Klantenservice was wel top! Snelle vriendelijke reactie en voor de ballonnen kregen we korting.

Echt super fijn als je er achter komt dat je een bepaalde spullen nodig hebt en geen tijd meer hebt om naar de winkel te gaan. Supersnel besteld en supersnel geleverd. De volgende dag was alles in huis. Erg fijn

Hele leuke feestartikelen!

Echt een leuk bedrijf.

Snel besteld en Snel geleverd.

Mooi cadeau

Mooi product

ook geslaagd

Goed Geslaagd

Matig allemaal :-(

Bestel 25 grote cijfers, zitten er geen rietjes bij om ze op te blazen of moet je ergens een helium machine erbij gaan zoeken. Mag van te voren wel even aangegeven worden dat je eea 'kaal' geleverd krijgt...

Mijn Halloween was door mijn aankoop bij jullie helemaal geweldig

Goede duidelijke website

Kon snel vinden wat ik zocht!

doen wat ze beloven

hele snelle levering

Snel, goed verpakt , mooi materiaal

Ziet er leuk en keurig uit

Leuke spullen

Was heel snel binnen. En heel leuk en mooi.

Een feestje!

Duidelijke website, prima artikelen en snelle levering.

Snelle en goede verzending

Snel geleverd, goed verpakt. En mooie spullen, dus dikke 10

Een 10!

Goed, snel en voor een redelijke prijs. En een goede website!

Uitstekende kwaliteit!

Prachtige uitnodigingskaarten met voetbalthema! Zeer snelle levering! Wij zijn zonder twijfel zeer tevreden met de aankoop.

Zeer goed.

Zeer snelle levering perfect aangekomen.

Wat een leuke webshop

Ik zocht wat leuke versieringen voor mijn bijna 40-jarige zoon, De keuze was reuze en ik heb enkele dingen aangeschaft, De bezorging was snel en goed en de artikelen voldoen ook aan mijn verwachtingen. Top.

Keurig en snelle service

Besteld en alles naar wens

Leuk en snel

Snel en leuk assortiment.

Vriendelijk en snel

Goed.

Veel keus.De volgende dag bezorgt.Helemaal leuk en kinderen blij.

Snel en betaalbaar

Goede artikelen en snelle levering

Wiekenweg 12

8181AX Heerde

Over Feestartikelen.nl

Feestartikelen is al 20 jaar dé specialist in ballonnen, slingers, kinderfeest-, themafeest-, en verjaardagsversiering. Wij verhogen met onze producten de sfeer op ieder feest. Veel producten vind je niet bij de standaard feestwinkel. Voor een echt bijzonder feest ga je dus eerst naar Feestartikelen.nl.