Super blij mee!!

Ik ben blij met de aankoop!! M’n hond wordt maar 1x 5 jaar!!

snelle bezorging en prima artikelen.

Snelle bezorging en prima artikelen!

Slecht

Met vol goede moed de versiering ophangen in ins clubgebouw te ere van het 100 jarig bestaan. Aantal vlaggetjes van de slingers lieten gelijk los!!! En de ballonnen vooral de zwarte knapten al bij het opblazen!!! En leken wel poreus!! Al met al een domper voor de 31,25 Euro die er voor betaald is!! Na mail contact is bovenstaande super snel en op zeer correcte wijze opgelost!! En dat mag best gezegd worden!! En nu zullen wij zeker in de toekomst vast nog eens van u diensten gebruik maken en of aanbevelen bij anderen!!! Met vriendelijke groet, Remco Bos

Keurig verzorgd en snel geleverd

Keurig verzorgd en snel geleverd

Perfect!

Keurig verpakt en snel geleverd!

Op tijd geleverd

Leuke website met groot aanbod aan feestartikelen.

Snelle levering.

Super service

Snelle reactie op mail en prima geholpen

Goede kwaliteit en snelle service

leuke artikelen, gelukkig op tijd besteld want post nl liet het er een paar dagen bij zitten. mooie feestversiering!

mooi en snel geleverd

Spullen zoals afgebeeld. snel in huis

Snel in huis!

Heel veel artikelen en zeer snel in huis. Dat is superfijn!

De spullen waren goed en snel geleverd.

Prima.

Snelle levering. Artikelen zoals afgebeeld op de website. Betaalbaar.

Toppie

Super snelle levering!

grandioos

bijzonder goede service

Snelle levering. Mooi product

Puzzel besteld voor mijn kleinzoon en deze werd bezorgt zoals gezegd word goed op de hoogte gehouden kwa bezorging. Geweldig !!

Na bezorgingsfout door post NL onmiddellijk goed gehandeld

Post.nl was te laat met bezorgen. Feestartikelen heeft artikel direct naar zichzelf laten terugsturen en geld teruggestort op mijn rekening. Veel dank

Vriendelijke service

Fijne ervaring, probleempje gehad met de bezorging van het pakket. Maar vriendelijke en snelle service van de klantendienst die snel reageerden om het probleem op te lossen.

Snel kapotte speelgoed

2 speelgoed artikelen besteld. Waarvan 1 al gelijk kapot ging, Of het is puur toeval, of het gebeurt vaker dat weet ik natuurlijk niet. Maar het bedrijf heeft dit netjes opgelost , en het bedrag terug gestort op mijn rekening.

In een woord , prima

In een woord prima

Wiekenweg 12

8181AX Heerde

Over Feestartikelen.nl

Feestartikelen is al 20 jaar dé specialist in ballonnen, slingers, kinderfeest-, themafeest-, en verjaardagsversiering. Wij verhogen met onze producten de sfeer op ieder feest. Veel producten vind je niet bij de standaard feestwinkel. Voor een echt bijzonder feest ga je dus eerst naar Feestartikelen.nl.