Vertrouwd, correct en snel geleverd

Prettig contact

mooie spullen

Had makkelijk door brieven bus gekund, nu onnodig verzendkosten voor pakket betaald.

Nog even na de bestelling geinformeerd, erg goed mee gedacht over de bestelling. Goede service. Aanrader

Leuke artikelen

Met deze artikelen is het al gauw een feestje! Snel geleverd en goede kwaliteit.

Mooie leuke versieringen.

Vindt de artikelen heel netjes verpakt en snel geleverd.

Tevreden

Alles dik in orde

Fantastisch!!!

Alles goed ingepakt en de volgende dag thuis, geweldig!!!

Prima webwinkel

Snelle verzending, prima prijs/kwaliteit verhouding Hier is bestellen al een feestje op zich!

Snel geleverd en met nog een gratis artikel bijgevoegd. Leuk !

Zeer goede service en snelle levering

Snel geleverd goede kwaliteit extra cadeautje bij bestelling

top

de bestelling werd zoals aangegeven op tijd bezorgd en werd goed ontvangen

Goede service snelle levering goede producten nette prijs en kwaliteit

Veel keuze en snel geleverd

Ruime keuze van artikelen en goede prijs. Snel geleverd.

Super snelle bezorging

Overzichtelijk website. Product voldoet aan verwachting. Fopsnoep heeft veel plezier gebracht.

Tafelkleed van 90 jaar

Wat een slecht tafelkleed met 90 jaar dit verwacht je niet met deze prijs is niet wat je er van verwacht.Bij een keer er iets opzetten was het al kapot.

Veel keuze, super snel Verzonden!!

Ik zocht met spoed feestartikelen voor 40 jaar, de keuze is zeer ruim en verzenden doen ze dezelfde dag als je voor 16.00 bestelt! Artikelen zijn van goede kwaliteit, ballonnen mooi van kleur, stropdas van mooie glanzende stof en de tafelconfetti van stevig papier. Het was een geslaagd feestje, ik kan ze iedereen aanraden!

Thuisbezorgen verliep anders maar goed opgelost

Ondanks keuze en betaling voor thuisbezorgen ontving ik de slinger niet thuis. Feestartikelen loste dit heel netjes op! Ik zou een volgende keer weer bestellen.

Mooie grote servetten en stevig. De kleur taupe was ook prachtig.

Hoedjes van matige kwaliteit

Snel geleverd, hoedjes zien er leuk uit maar voor de prijs wel erg simpel. Draadjes laten snel los en touwtje om te voorkomen dat het hoedje afvalt was al los bij aankomst andere raakte ook snel los.

Alles is goed.

Mooie bedrijf voor feest versiering. Ik raad deze winkel aan.

Snelle levering en goed verpakt.

Het is een mooie vlag.

Zoals verwacht. Goede spullen snel geleverd.

TOP

Super netjes en snel

Leuke artikelen Netjes verpakt en snel bezorgd

Klantvriendelijk en snelle afhandeling

Een snelle service, pakketje was snel binnen en goed verpakt. Na het ontvangen kwam ik er achter dat ik een verkeerd product had gekregen, via mail bericht gedaan en direct een reactie terug gekregen dat ik alsnog het goede product kreeg toegestuurd. Dankjulliewel!

Wiekenweg 12

8181AX Heerde

Over Feestartikelen.nl

Feestartikelen is al 20 jaar dé specialist in ballonnen, slingers, kinderfeest-, themafeest-, en verjaardagsversiering. Wij verhogen met onze producten de sfeer op ieder feest. Veel producten vind je niet bij de standaard feestwinkel. Voor een echt bijzonder feest ga je dus eerst naar Feestartikelen.nl.