Prima service en artikelen

product wordt niet op afgesproken dag geleverd

Hierdoor kon ik het cadeau niet geven en moest naar een winkel alsnog gaan om een andere cadeau te kopen. Heel jammer!

Hele goede service, snel geleverd

Klein cadeautje besteld, snel volgens afspraak verstuurd en afgeleverd bij afhaalpunt.

Voldoet aan mij verwachting

Een kerstvrouwpak besteld. De prijs was goed. Het pak was wat ik verwachtte. Succes meegehad!

Zeer vriendelijke en snelle service.

De artikelen die ik besteld heb, zijn van uitstekende kwaliteit. Feestartikelen.nl bleek ook telefonisch zeer goed bereikbaar te zijn en de service was uitzonderlijk vriendelijk en snel.

Super snelle levering en goed verpakt

Supersnelle service !

Ik had een pruikje besteld en vermeld dat ik het snel nodig had. De volgende morgen werd het geleverd Geweldig !

Ik miste een zakje balonnen

Verder goed

Supersnelle levering en goede prijs/kwaliteit verhouding. Helemaal blij met de versiering voor mijn collega, die met pensioen ging.

Een snelle levering en leuke producten

Het bestelproces was makkelijk, het bezorgen was wat onduidelijk maar zeker weken goed gegaan. Helaas waren er 2 ballonnen lek toen we die wouden opblazen. Dus dat is jammer. Maar daar naast was de jongste zoon heel blij met de statue of liberty voor aan de muur. Dus al met al is het allemaal goed geregeld.

Gezocht gevonden

Gelukkig hadden ze de artikelen die ik zocht gelijk besteld en was snel binnen.

Super mooie artikelen, goede prijzen en zeer snelle levering!

Zeer veel keus in thema artikelen. Makkelijk te bestellen en snel geleverd. Ons winterfeest moeten we nog houden, maar de versieringen zijn al aanwezig !!

Fijne ervaring

Snelle levering ondanks de drukke decembermaand

Supersnelle leveri6

Zocht voor mijn 90 jarige vader versiering, binnen 24 uur in huis

Mooie, originele producten

Heel leuk origineel kado gekocht, wel niet goedkoop

Snel en netjes geleverd.

Producten snel en netjes ontvangen.

Bedankt voor de snelle levering.

Alles goed gegaan

Was top

erg leuk artikel en kaart die ik binnen kreeg

Ik weet zeker dat mijn nu a.s. 80 jarige schoonzus dit kado weet te waarderen

Top geregeld. goed op tijd.

Hele mooie feestartikelen. Heel blij mee.

Prima geleverd, lekker snel

Snel geleverd, netjes en vriendelijk bij het afhalen.

Prima snelle levering

Fijn en overzichtelijk

Prettig overzichtelijke website. Goeie artikelen en snelle bezorging. Ik heb de website onthouden. ga hier zeker vaker voor event shoppen!

Mooie slingers

De slingers zijn mooi. Alles was netjes verpakt en de levering ging snel.

Wiekenweg 12

8181AX Heerde

Over Feestartikelen.nl

Feestartikelen is al 20 jaar dé specialist in ballonnen, slingers, kinderfeest-, themafeest-, en verjaardagsversiering. Wij verhogen met onze producten de sfeer op ieder feest. Veel producten vind je niet bij de standaard feestwinkel. Voor een echt bijzonder feest ga je dus eerst naar Feestartikelen.nl.