Keurig netjes op tijd

Goed!

Snelle levering van de bestelde artikelen. Een artikel was niet compleet, maar na melding hiervan direct nageleverd. Goede service!

Keurig volgens afspraak geleverd

Niets op aan te merken

Onduidelijke bezorging en track and trace zit er niet bij

Hij is nog niet eens bezorgd en dan krijg ik al een mailtje of het naar wens is verlopen nou nee dus niet!

Goed en snelle bezorging

Goed en snel

Goed.

Goed.

Goede prijs en snel in huis

Mooie website met veel aanbod, product voor een goede prijs gekocht en was naar verwachting de dag erop in huis.

geen enkel probleem

alles naar wens zowel bestelling,betaling als levering

Goede en snelle levering

Super service

Wegens de drukte rondom sinterklaas, stuurden ze voor de zekerheid een tweede pakket met een andere bezorgdienst. Daarmee garandeerde ze dat de bezorging op tijd kwam. En dat was ook zo! Fantastische klantenservice.

Directe communicatie over verloop bestelling heel fijn.

naar wen geleverd

goed bedrijf

snelle service, wordt goed op de hoogte gehouden, prima prijs / kwaliteit verhouding

Door Top Service gezellige surprise-Sint.

Mijn eerste bestelling is bij PostNL niet goed verwerkt. Dat werd snel opgemerkt bij Hoesjesenladers. Ik ben hele week op hoogte gehouden en toen bleek dat het er niet op tijd zou zijn, is er proactief een nieuwe gestuurd. Die kwam donderdag binnen waardoor ik geen stress had voor de syrprise-sint-viering. Hoe top is dat?!!!

Precies op tijd geleverd en zitten heerlijk!

Goede service bij complicatie pakketje

pakketje niet bezorgd, contact gehad met klantenservice, goed geholpen.

Goede levering, en snel en duidelijke reactie bij vragen

snelle levering van bestelling, en duidelijke en snelle reactie bij vragen.

Probleem opgelost

Nadat mijn pakje na 4 dagen niet was gearriveerd, Mail gestuurd. Bleek buiten jullie schuld om. Snelle reactie, hetzelfde artikel nogmaals verstuurd, na een dag in huis! Dank jullie wel voor de duidelijke, vriendelijke adequate communicatie en oplossing! Kom je nog maar zelden tegen tegenwoordig! 👍🏻

Uitstekende service

Goede service en snelle levering.

Was besteld voor Sinterklaas; of het product goed is krijg ik misschien later te horen aan wie ik het gegeven heb; stond op zijn wenslijstje

Netjes

Alles keurig afgehandeld

Prima klantenservive

Er was per ongeluk een verkeerd artikel opgestuurd. Binnen 24 uur het goede ontvangen

heb het artikel retour gestuurd

moet de betaling nog terug ontvangen.

lekker vlot geleverd

Tevreden