Snelle levering van de bestelde artikelen. Een artikel was niet compleet, maar na melding hiervan direct nageleverd. Goede service!
Niets op aan te merken
Hij is nog niet eens bezorgd en dan krijg ik al een mailtje of het naar wens is verlopen nou nee dus niet!
Beste Janjohannes, Bedankt voor uw bestelling en uw bericht hierover. Door de drukte in aanloop naar Sinterklaas had uw pakket helaas wat vertraging opgelopen. Toen wij hiervan op de hoogte waren hebben wij uw bestelling direct opnieuw opgestuurd. Gelukkig was deze wel op tijd bezorgd. Met vriendelijke groet Bas van Hoesjesenladers.nl
Goed en snel
Goed.
Mooie website met veel aanbod, product voor een goede prijs gekocht en was naar verwachting de dag erop in huis.
alles naar wens zowel bestelling,betaling als levering
Goede en snelle levering
Wegens de drukte rondom sinterklaas, stuurden ze voor de zekerheid een tweede pakket met een andere bezorgdienst. Daarmee garandeerde ze dat de bezorging op tijd kwam. En dat was ook zo! Fantastische klantenservice.
Directe communicatie over verloop bestelling heel fijn.
naar wen geleverd
snelle service, wordt goed op de hoogte gehouden, prima prijs / kwaliteit verhouding
Mijn eerste bestelling is bij PostNL niet goed verwerkt. Dat werd snel opgemerkt bij Hoesjesenladers. Ik ben hele week op hoogte gehouden en toen bleek dat het er niet op tijd zou zijn, is er proactief een nieuwe gestuurd. Die kwam donderdag binnen waardoor ik geen stress had voor de syrprise-sint-viering. Hoe top is dat?!!!
Precies op tijd geleverd en zitten heerlijk!
pakketje niet bezorgd, contact gehad met klantenservice, goed geholpen.
Originele beoordeling
Pakket niet bezorgd en geen reactie op mail naar de klantenservice..
Beste M., Door de enorme decemberdrukte bij PostNL had de aflevering van uw bestelling helaas vertraging opgelopen. Toen u ons op de hoogte stelde dat u het product snel nodig had omdat het een Sinterklaascadeautje was, hebben wij direct een tweede pakket opgestuurd om ervoor te zorgen dat u niet met lege handen zou staan. Gelukkig was deze wel op tijd bezorgd. Met vriendelijke groet, Bas - Klantenservice
snelle levering van bestelling, en duidelijke en snelle reactie bij vragen.
Nadat mijn pakje na 4 dagen niet was gearriveerd, Mail gestuurd. Bleek buiten jullie schuld om. Snelle reactie, hetzelfde artikel nogmaals verstuurd, na een dag in huis! Dank jullie wel voor de duidelijke, vriendelijke adequate communicatie en oplossing! Kom je nog maar zelden tegen tegenwoordig! 👍🏻
Originele beoordeling
Ik kreeg van u een mailtje dat het pakketje was overgedragen aan PostNL... ik heb echter nooit een track en trace code ontvangen. Het pakketje is na 4 dagen nog steeds niet aangekomen...
Goede service en snelle levering.
Was besteld voor Sinterklaas; of het product goed is krijg ik misschien later te horen aan wie ik het gegeven heb; stond op zijn wenslijstje
Alles keurig afgehandeld
'
Originele beoordeling
Heb vandaag gebeld, men zou er achteraan gaan.
Er was per ongeluk een verkeerd artikel opgestuurd. Binnen 24 uur het goede ontvangen
moet de betaling nog terug ontvangen.
Beste F, Bedankt voor uw bestelling en uw beoordeling hierover. Nadat wij uw retour ontvangen hadden hebben wij deze direct verwerkt. Vervolgens kan het tot 3 dagen duren voordat het aankoopbedrag staat bijgeschreven. Inmiddels zie ik dat het volledige aankoopbedrag gerestitueerd is. Met vriendelijke groet, Bas van Hoesjesenladers.nl
Tevreden