Kreeg het verkeerde hoesje toegestuurd, maar met 1 telefoontje binnen 1 dag een nieuwe. Dat is nog eens Service met een grote S!

Niks op aan te merken

Bestelling geplaatst via makkelijk, overzichtelijke website, netjes op de hoogte gehouden, keurig op tijd geleverd!

Makkelijk bestellen en super snel volgens afspraak geleverd

Zeer goede service

Mijn bestelling was niet op de aangegeven dag geleverd. Na 3 dagen nog niets ontvangen. Gemaild en uitgelegd en zonder probleem nogmaals verstuurd. Dit pakket is wel op de juiste dag geleverd. Dit noem ik nou eens service.

Besteld, betaald en geleverd

Via de sint lootjes eenvoudig op de website gekomen. Bestelproces makkelijk doorlopen en kunnen betalen. Geloof 2 dagen later in de bus. Helemaal prima!

Goed verpakt prima bezorgd ff afwachten of het goed is , is nl voor 5/12

Prima.

Op zaterdag 23-11 2 dezelfde bestellingen ontvangen terwijl ik maar 1 setje oordopjes had besteld en betaald. Mail gestuurd en vandaag 25-11 al een reaktie met een excuus en dat ik het extra pakketje mag behouden. Dat had ik niet verwacht en dat vind ik heel correct, vandaar die 5 sterren.

perfect!

mijn bestelling is prima en op tijd geleverd

Mooi op tijd geleverd!

Goede ervaring met dit bedrijf

Prima.

Zie boven.

Ongehoord

Er zijn maar winig middelgrote en kleine bedrijven die de bestelling de volgende dag al leveren. Daar zijn jullie er 1 van. Top.

Ik weet niet hoe het bevalt.

Dit is een sinterklaas cadeau dus weet nog niet de ervaring.

snelle en goede levering

Goede ervaring

Supersnelle bezorgjng, zeer te vreden.

Bestellen en levering ging prima, makkelijk en snel.

Prima afhandeling.

Correcte mails en een vlekkeloze afhandeling.

Erg snelle levering en goede communicatie over de bestelling

Het pakketje is goed bij mij aangekomen en snelle levering.

Heel goed en gemakkelijk

nog niet ontvangen

teveel besteld na mail correct afgehandeld

Omdat de postbezorging niet op de aangegeven dag werd bezorgd en een bericht van bol.com kreeg stuurde ik een mail en kreeg onmiddellijk een reactie. Aanbod hoefde niet, volgende dag alsnog door de bus gekregen. Product:prima. Service: super.

Dik tevreden

Snel en goed