Zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen

Besteld perfect uitgevoerd

leuke spullen

goede matrialen

fantastisch

wat een super ervaring, van het bestelling tot levering, geen omkijken naar. top bedrijf

Duidelijk en goed geleverd, dus top!

Duidelijk en goed geleverd, dus top!

Goede service! Snel & correct.

Na levering van bestelde tassen bleek ik de verkeerde besteld te hebben. Voor Yes Gift geen probleem. Terugsturen en de juiste tassen worden correct en snel geleverd.

Een prima ervaring, alles op tijd zoals afgesproken

Super. De materialen, de verzending en prijs kwaliteit verhouding.

Top! Het pakket was voor heel senior Plezier bakt. Keukenschort, bakmuts, pannenlap en ovenwant voor nog. € 4,00 Fantastisch toch. Prima kwaliteit en hagelwit

Altijd vlot en goed.

Vlotte levering en goede producten.

Gewoon goed

Groot assortiment en snelle levering tegen betaalbare prijs.

prima.

Mijn ervaring is prima, fijn vindt ik de proefafdruk van de bestelde pennen met opdruk/logo van ons bedrijf. Minder fijn vindt ik dat jullie totaal niet telefonisch bereikbaar zijn. Het had mij een hoop tijd gescheeld wanneer ik iemand te pakken had gekregen en wanneer die in het systeem had kunnen kijken welke bestelling er in het verleden met welke kleur en opdruk wij hadden gehad. Nu gaf ik dat aan via de mail, helaas werd daar niet op gereageerd, dan had ik gelijk via dat bestelnummer kunnen bestellen en jullie hadden geen proefdruk hoeven te maken. Verder alles prima en zal ik de volgende bestelling gewoon weer bij jullie plaatsen. vriendelijke groet, Olga Oosterhuis

Nette en snelle service

Nette en snelle service. Goed kwaliteit producten en veel keuze.

snel en betrouwbaar!

Snel en betrouwbaar

mooi product, snel geleverd

mooi product, snel geleverd

Goede kwaliteit en snelle bezorging

Altijd goede kwaliteit voor een mooie prijs. Bezorg info was duidelijk en werd netjes op tijd ontvangen.

Uitstekend!

Al twee keer bedrijfsmatig goodybags besteld: elke keer weer een feest om te kunnen bestellen, ze snel te mogen ontvangen en om onze bezoekers ermee te zien stralen de hele dag.

Zeer tevrede

Alles volgens afspraak prijzen zijn goed verzending gaat snel je word tevens ook goed geïnformeerd over je bestelling

Zeer ontevreden

Ik had voor mijn vereniging een aantal truien nodig. Deze zagen er top uit en waren voor een goede prijs te krijgen. De bestelling verliep super en al snel kreeg ik bericht dat het binnen vijf dagen bezorgd zou worden. Na een aantal dagen had ik nog altijd niets binnen. Nu had ik 17 december besteld dus ik dacht dat het wellicht door de feestdagen vertraging had opgelopen. Om dit zeker te weten heb ik de klantenservice gemaild. Deze reageerde erg snel met het bericht dat het bij het afhaalpunt lag (in Haarlem!) omdat ik niet thuis was. Nu had ik nergens een bericht gehad van het feit dat de bezorger langs was geweest en dat ik het kon ophalen. Dit is natuurlijk erg raar want als ik zelf geen contact had opgenomen had ik hier dus niets vanaf geweten, de klantenservice was het hier mee eens. Vervolgens wilde ik weten of een vriendin van mij mijn pakket kon ophalen omdat ik ver weg van Haarlem woon maar dit kon de klantenservice mij helaas niet vertellen. Een paar uur later kreeg ik nog een mail met de vraag of ik nog even kon wachten met het ophalen van mijn pakket omdat de informatie niet bleek te kloppen. Kort daarna kreeg ik bericht dat de fabriek niets had verzonden en de truien pas de 17e (maat S) en onbekend (maat M) weer verzonden kunnen worden. Hier heb ik erg weinig aan want ik heb de truien de 16e nodig. Kortom, de meneer van de klantenservice reageerde snel, was erg vriendelijk en deed zijn best maar het uiteindelijke resultaat en de verwarring zorgde ervoor dat de service van het bedrijf erg slecht is bevallen!!

Top bedrijf!!

Ik heb hier een bestelling gedaan omdat ik het product nergens anders kon kopen. Na mijn betaling zeer snel de producten mogen ontvangen. Ook de klantenservice is zeer snel.

Klantgerichte service

Ik heb meerdere malen besteld en iedere keer was ik weer verrast door de goede service, maar ook de kwaliteit van de geleverde goederen. Prima club om mee samen te werken.

Zeer slechte ervaring! Geld kwijt en geen product!

Ons bestelling werd (zogezegd) verzonden, na een lange tijd zonder nieuws, mail ik zelf om te vragen waar het blijft...krijg ik de respons dat het terug onderweg is naar de firma omdat we niet thuis waren en we het niet gaan afhalen zijn. Er is Hier altijd iemand en we kregen geen afhaalnota! Dus vermoeden dat het nooit verzonden werd. Of dat er niet aangebeld werd. Dit is heel zuur voor ons, want we zijn een vzw en we hebben ons centjes nodig. Er kwam ook geen reactie meer op mijn mail! Dus wij zijn ABSOLUUT ontevreden!!!

perfect

goed, duidelijk, snel, netjes

Heel snelle afhandeling, top!

Snelle afhandeling, levering vroeger dan verwacht. Top!

Ik ben tevreden over mijn ervaring met Yesgifts.

Super.

Leuke artikelen voor een mooie prijs

Goede prijs en kwaliteitsverhouding!

Echt super mooie rugzakjes in verschillende kleuren heb ik ontvangen. Heb alle 210 gebruikt als goodiebag. Iedereen was er blij mee. Super kwaliteit, mooie kleuren en sterk.

Rietveldstraat 8

8013 RW Zwolle