Snel geholpen door een kundige medewerker

Vriendelijke medewerker die heldere vragen stelde en daarmee mijn hulpvraag goed boven tafel wist te krijgen. Haar uitleg van het vervolg van de procedure was ook helder. Daarnaast zou ik binnen 24 uur gebeld worden door een advocaat en dat gebeurde dezelfde middag al. Prettig dat ze doen wat ze beloven!

Deskundig

Ik werd zeer accuraat geholpen en had al snel een doorverwijzing, bedankt voor de snelle inzet. Met vriendelijke groet Karin Minks

Hulpzaam

hulpzaam, maar jammer want woon ik in België, dus mijn zaak kan niet behandelen worden.

Snel en goed advies

Snel contact en nette uitleg en via de stag nog een leuke korting.

Snel en vriendelijk

Is nog bezig

Goeed

Zij was met mij goed geholpen

Snel en prima contact

Zelfs in weekend bereikbaar, Dit noem ik top service

Deskundige en snel

Luisteren naar jou verhaal, goede feedback of het zinvol is om een een specialist te raadplegen. Binnen een uur een specialist gevonden in jou regio die je te woord staan. Dat is klasse.

Geen contact advocaat

Jullie moeten in jullie berichten weglaten dat een advocaat binnen 1 werkdag contact op gaat nemen. Er heeft niemand contact net mij opgenomen

• Dienst is gratis geleverd door Omnius Ja

In de mail lees ik dat het binnen 72 uur wordt contact opgenomen maar ik het is al 4 dagen geen cont

Ik heb nog geen contact gehad Hoe kan ik antwoord op geven

Onvoldoende

Nog steeds geen reactie van specialist

Snel geholpen

Binnen een uur al contact met een Advocaat.

Super goed

Waren snel goed hebben me veel geholpen ben dankbaar dat eindelijk een advocaat kunnen vinden Bedankt

Beste kantoor

Gelijk hulp gekregen bedankt voor alle hulp

Snel dienst!

Ik heb gevonden een jurist dat Engels kan praten en me helpen.

Ik werd snel en goed geholpen

Zeer snelle reactie

Ik vind dat er zeer snel gereageerd wordt en serieus omgegaan wordt met het probleem

• Dienst is gratis geleverd door Omnius Ja

Vlot, fijn en deskundig geholpen

Ik werd direct, vlot en deskundig te woord gestaan en werd daarna ook vlot doorverwezen naar een passende advocaat.

Ik werd snel en goed geholpen

Nadat ik contact had opgenomen kreeg ik nog dezelfde dag bericht en kon ik met iemand afspreken. De volgende dag iemand gesproken die mij door heeft verwezen. De desbetreffende advocaat nam dezelfde dag contact met mij op. Dus snel en goed!!

• Dienst is gratis geleverd door Omnius Ja

Was echt goed , ben meteen geholpen en kreeg alle informatie die ik nodig had

Uitstekend service werd meteen geholpen en kreeg ook alle informatie die ik nodig had en ik raad dit zeker aan iedereen

Goed en snel geregeld

Kon mijn hele verhaal en vragen kwijt kreeg duidelijkheid in alles prima behandeld en binnen 5uur al een advocaat gesproken met vervolg afspraak.

Snel geholpen

Had geïnformeerd naar het oplossen van een juridisch geschil en ik ben zeer snel geholpen met de vervolgstappen die wij moesten nemen. Het blijkt ook een zeer goede vervolgstap te zijn.

Snel en adequaat gereageerd

Ik was plotseling een jurist nodig voor een VSO ( ontslag) . ‘s avonds Online aangemeld , en gelijk de volgende ochtend werd ik gebeld, nadat alle gegevens waren genoteerd, had ik binnen 1 uur mail. Perfect, en snel!!

• Dienst is gratis geleverd door Omnius Ja

Intake prima, daarna nooit gebeld...

Het intake gesprek is prima verlopen, maar ik zou daarna binnen 24 uur gebeld worden. Tot op heden (3 dagen later) nog niets vernomen...

• Dienst is gratis geleverd door Omnius Ja

Accurate snelle afhandeling van mijn dossier

Ik ben snel benaderd na contactaanvraag en heb goede advocaat Hermsen advocatuur toegewezen gekregen. Hij heeft mijn dossier goed en snel afgehandeld.

Papendorpseweg 95

3528BJ Utrecht