Na mijn melding werd er snel contact op genomen. Mijn probleem goed in kaart gebracht door uitgebreid bragen te stellen en de werkwijze duidelijk uitgelegd. Per email op de hoogte gehouden en ook via whatsapp. Zoals aangegeven ben ik binnen 24 uur door een advocatenkantoor teruggebeld.
Omnius is very helpful
Alle zaken weggebracht
Fijn ga zeker gebruik maken van de aangeboden diensten
Ik ben nog steeds niet gebeld
Zocht snel hulp, op vrijdag een aanvraag gedaan. En zaterdagmiddag had ik iemand aan de lijn voor een intake. De volgende dag was de zaak al geaccepteerd door de doorverwezen advocatenkantoor. Maandag werd ik gebeld en gelijk een afspraak kunnen maken. Top gedaan.
Ik ben net begonnen met mijn advocaat, en het ligt aan het resultaat van hoe het gaat lopen en ik mijn mening kan geven. Als mijn advocaat voor mijn kinderen en mijn belangen opkomt en als een pitbull naast mij staat, dan ervaar ik dat als goed.
Doordat we een jurist contractrecht nodig hadden, is deze snel door Omnius gevonden en aan onze zaak gekoppeld. Prima service.
Ervaring in een notendop: Zaak aangemeld bij DAS rechtsbijstand, geen dekking. Door DAS doorverwezen naar Omnius. Omnius intake belt eerst op zaterdag, helaas miste ik de oproep. Toen belde zij op zondag, vond ik niet erg prettig maar ik snap het. Tijdens intake merken we samen op dat ik pro-deo mag op basis van inkomsten 2023. Omnius vind een kantoor die de zaak wil toetsen. Ik leg de zaak uit aan kantoor, die aan het einde van het gesprek hun uurloon benoemde, waarop ik uitleg dat ik op basis van inkomenstoetsing pro-deo (onder toevoeging) mag. De dame geeft aan dat hun kantoor dat niet doet en Omnius dat ook niet zo heeft aangemerkt, hier loopt het spoor dood. Omnius weer gebeld, ze gaan de zaak opnieuw binnen het netwerk aanbieden. Binnen een paar uur melding dat ze gaan kantoor kunnen vinden. Bijzonder vervelend, zonde van de tijd en enigszins frustrerend. Ik vraag mij of een grote speler als DAS Omnius nog moet adviseren aan haar klanten. Dat gezegd hebbende, alle medewerkers waren beleefd, dat is de halve punt waard :)
Kunnen zich beter focussen op een andere branche waar ze hun felle accountmanagement kunnen inzetten om geld te verdienen want die is beter dan hun juridische dienstverlening die duidelijk bepaalde zaken wel en niet durven aan te aannemen - zal wel te maken hebben met hoeveel winst ze zelf kunnen behalen uit een zaak die ze aannemen in plaats van echte juridische dienstverlening aanbieden
Beste Marinus, We streven ernaar om iedereen de best mogelijke juridische oplossing te bieden door samen te werken met gespecialiseerde advocaten, juristen en andere juridische experts. Het spijt ons te horen dat je onze bemiddeling niet als een fijne ervaring hebt ervaren. We zouden graag met je in contact komen om deze negatieve ervaring te bespreken en te kijken of we een passende oplossing kunnen bieden. Groetjes, Team Omnius
Ben snel geholpen met het doorsturen.
Beste Anja, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Heel veel succes met je zaak. Groetjes, Team Omnius
Voelde me gehoort en zij hebben meteen gehandeld om mij te helpen.
Beste Ilse, Dit vinden wij fijn om te horen, Bedankt voor je positieve review. Veel succes gewenst met je zaak! Groetjes, Team Omnius
Telefonisch contact gehad, duidelijk gesprek, met een uitleg voor een goede volgende stap.
Beste An, Wat fijn om te horen dat we je goed hebben geholpen voor een volgende stap in je zaak. Veel succes gewenst! Groetjes, Team Omnius
Uitstekend sevice. Snel en goed geholpen.
Beste Zibi, Bedankt voor je positieve review! We zijn erg blij dat we je verder geholpen hebben. Groetjes, Team Omnius
werdt snel en goed geholpen
Beste Johan, Fijn om te horen dat we je goed en snel verder hebben geholpen. Mocht je ons in de toekomst nodig hebben, staan we wederom voor je klaar. Groetjes, Team Omnius
Snel en adequaat.
Beste Dirk, Bedankt voor je positieve beoordeling. We zijn blij om te horen dat we je verder hebben geholpen. Groetjes, Team Omnius
Aan te bevelen aan iedereen.
Beste Bart, Dankjewel voor je positieve beoordeling. We leiden jou en iedereen graag door het juridische doolhof heen. Mocht jij of iemand in je omgeving ons nodig hebben, staan we altijd voor je klaar. Groetjes, Team Omnius
Ik ben zeer goed geïnformeerd, heel erg bedankt
Beste Ruud, Bedankt voor je positieve beoordeling. We hebben dit doorgegeven aan onze collega's van de intakebalie. We doen dagelijks ons best om iedereen zo goed mogelijk te informeren. We worden dan ook blij van je review. Groetjes, Team Omnius
Ben prima geholpen en hebbben een goede advocaat gevonden
Beste Lize Lot, Bedankt voor je positieve feedback! Fijn om te horen dat je goed geholpen bent en dat je een geschikte advocaat hebt gevonden. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of ergens mee zitten, staan we altijd voor je klaar! Groetjes, Team Omnius
Beste team van Omnius, Ik wil jullie enorm bedanken voor de geweldige service die ik heb ontvangen. Jullie zijn zonder twijfel de beste juridische dienstverlener die ik ooit heb ervaren. De professionaliteit, vriendelijkheid en snelle hulp hebben mij enorm geholpen. Ik ben zeer tevreden en geef jullie met volle overtuiging de hoogste score! Nogmaals bedankt voor alles! Met vriendelijke groet, S. Duale
Beste S.Du'ale, Wat een fantastische review, super bedankt! We zijn ontzettend blij om te horen dat je zo tevreden bent met de service die je hebt ontvangen. Het is onze missie om altijd professioneel, snel en betrouwbaar te werken, en het doet ons veel plezier om te weten dat we dat voor jou hebben kunnen waarmaken. Jouw waardering betekent veel voor ons! We staan altijd klaar om je te helpen, dus mocht je in de toekomst weer juridische ondersteuning nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Groetjes, Team Omnius
Redelijk snelle reactie ... morgen 1e gesprek!
Beste Michael, Bedankt voor je positieve beoordeling. We wensen je veel succes! Mocht je nog vragen hebben, staan we altijd voor je klaar! Groetjes, Team Omnius
Wordt snel contact opgenomen, snelle hulp verleend.
Beste Arnolda, Bedankt voor je mooie beoordeling! Fijn om te horen dat je snel en vriendelijk geholpen bent. We doen ons best om altijd snel in contact te komen en je zo goed mogelijk te ondersteunen. Als je in de toekomst nog vragen hebt, helpen we je graag verder! Groetjes, Team Omnius
Een week verder maar helaas nog geen contact met advocaat. Ga zelf op zoek
Beste Helmi, Het spijt ons dat je nog geen contact hebt gehad met een advocaat. Dit is natuurlijk niet de bedoeling. We zouden het graag willen oplossen voor je, dus laat ons weten wat er precies is gebeurd, zodat we je alsnog verder kunnen helpen. Groetjes, Team Omnius
In al mijn paniek en wirwar aan juridische informatie, ben ik door de telefonist (Floris) goed te woord gestaan en tot rust gebracht. Ook kreeg ik het idee dat er begrip voor mijn situatie was en dat er ruimte voor een oplossing zou komen. Inmiddels een advocaat gevonden die mijn zaak wil onderzoeken. Hopelijk is dit alles gauw achter de rug.
Beste mevr. Nijhof, Fijn om te horen dat we je goed hebben kunnen helpen en je gerust hebben gesteld. We hopen dat je zaak snel goed afgerond wordt. Als je in de toekomst nog hulp nodig hebt, staan we voor je klaar! Groetjes, Team Omnius
Goed geholpen en alles is snel geregeld
Beste Arjan, Super om te horen dat alles snel geregeld was. Fijn dat je goed geholpen bent! Groetjes, Team Omnius