Een geweldige bedrijf Stuurde me door naar een advocaat die meteen voor mij klaar stond toen ik mijn verhaal vertelde merkte ik niet alleen dat ze boos werd op de tegenpartij maar ook dat ze me andere dingen liet weten waar het bedrijf zich schuldig aan maakt ze staat klaar om tegen het bedrijf te vechten ik had eerder moeten weten dat jullie bestonden
Beste Sigrid, Wat een geweldige review, bedankt! Fantastisch om te horen dat je zo goed geholpen bent en dat de advocaat zich zo sterk voor je heeft ingezet. We zijn blij dat we je konden ondersteunen in deze situatie. Als je in de toekomst nog iets nodig hebt, staan we natuurlijk altijd voor je klaar! Groetjes, Team Omnius
ik
Beste Pattrick, Bedankt voor je positieve beoordeling. We zijn blij dat je we snel verder geholpen hebben. Groetjes, Team Omnius
Na telefonisch contact zeer snel en adequaat gereageerd. Gelijk actie ondernomen waardoor het conflict serieus is genomen en gelijk is overgegaan tot actie. Waarvoor dank!
Beste Jeroen, Wat fijn om je positieve review te lezen! We wensen je veel succes met je zaak en staan verder altijd voor je klaar! Groetjes, Team Omnius
Snelle reactie en goed geïnformeerd en doorgestuurd
Beste Angelique, We zijn blij om te horen dat we je goed en snel verder hebben geholpen. We hebben je beoordeling doorgestuurd naar onze collega's van de intakebalie. Bedankt! Groetjes, Team Omnius
Ik ben adequaat geholpen! Dankbaar
Beste Raymond, Fijn dat we je verder hebben kunnen helpen. We doen ons best om iedere dag mensen echt te begrijpen en hen zo goed mogelijk te helpen. Fijn om te horen dat je die ervaring ook hebt gehad! Bedankt voor je feedback! Groetjes, Team Omnius
Tijdens het telefoon gesprek ben ik vriendelijk te woord gestaan door een van hun medewerker, in tegenstelling tot onze eigen verzekering! Alles is supersnel geregeld en een half uur later had ik al een advocaat aan de telefoon. Kortom super geholpen
Beste Max, Wat fijn om te horen dat we je snel verder hebben kunnen helpen. We wensen we je veel succes met je zaak! Mocht je verder nog vragen hebben, mag je ons altijd bereiken! Groetjes, Team Omnius
Ik had binnen, 3 dagen na aanvraag een telefonisch gesprek met mijn advocaat
Hi Jos, Wat fijn om te horen dat je snel geholpen bent! We streven er elke dag naar om mensen goed te begrijpen en hen snel verder te helpen. Bedankt voor je positieve feedback! Groetjes, Team Omnius
Krijg een advocaat die niet wilt praten over de zaak maar eerst alleen over zijn geld
Beste Hugo, Het spijt ons te horen dat je deze ervaring hebt gehad. Dit is natuurlijk niet de manier waarop we willen dat onze cliënten worden geholpen. We begrijpen je frustratie en zouden je graag verder willen helpen. Neem gerust contact met ons op, zodat we je verder kunnen helpen. Groetjes, Team Omnius
Ik heb door omnius een advocaat toe gewezen gekregen en deze heeft contact met mij opgenomen en ik heb een afspraak met haar volgende week donderdag. En dat vind ik fantastisch.
Beste Gerry, Wat geweldig om te horen! Fijn dat alles zo snel geregeld is en je een afspraak hebt kunnen maken. We hopen dat je gesprek goed is verlopen. Mocht je nog iets nodig hebben, staan we altijd voor je klaar. Groetjes, Team Omnius
Heel goed geholpen
Beste Cobi, We zijn blij dat we je goed hebben kunnen helpen. Mocht je toch nog vragen hebben staan we altijd voor je klaar! Groetjes, Team Omnius
Sorry 2 uur nodig om een brief op te stellen 325 euro per uur geen intake gesprek of was dat die 5 minuten aan de telefoon en dan nog naar Naaldwijk rijden terwijl ik in Spijkenisse woon
De eerste telefoongesprekken met de assistent en de advocaat waren geweldig! De advocaat verzekerde mij dat hij mij wilde helpen met mijn zaak. Ik ben gestrest, maar ik denk dat ik in goede handen ben. Er staat ons nog veel te wachten, maar met de steun van goede advocaten is geen enkele zaak ons te eng :-)
Beste Anett, Bedankt voor je positieve beoordeling! Fijn om te horen dat de gesprekken geweldig waren en dat je een goede advocaat aan je zijde hebt. We wensen je verder veel succes met de zaak. Mocht je toch nog vragen hebben, weet je ons te bereiken! Groetjes, Team Omnius
Ik den dat ze heel deskundig is
Beste Jeanet, Bedankt voor je positieve review. We streven er elke dag naar om mensen goed te begrijpen en hen deskundig te woord te staan. Voor vragen mag je ons altijd bereiken. We staan voor je klaar! Groetjes, Team Omnius
Zeer snel.reaktie, eerst dame van platform, na intake daar zeer snel een advocaat aan de lijn
Tutti bene
Snel en praktisch, heb me net aangemeld en voel me nu al beschut.
intake gesprek via telefoon vrijdag 10 januari was goed maar was kort maar kwam hoopvol over wordt vervolgd op maandag 13 januari. maar eerst afwachten tot fysiek gesprek.
Aardige mens en snel helpen
Ze luisterde goed naar mijn verhaal en snel al zocht ze naar een oplossing
Vriendelijke medewerker die heldere vragen stelde en daarmee mijn hulpvraag goed boven tafel wist te krijgen. Haar uitleg van het vervolg van de procedure was ook helder. Daarnaast zou ik binnen 24 uur gebeld worden door een advocaat en dat gebeurde dezelfde middag al. Prettig dat ze doen wat ze beloven!
Ik werd zeer accuraat geholpen en had al snel een doorverwijzing, bedankt voor de snelle inzet. Met vriendelijke groet Karin Minks
hulpzaam, maar jammer want woon ik in België, dus mijn zaak kan niet behandelen worden.
Snel contact en nette uitleg en via de stag nog een leuke korting.
Is nog bezig
Zij was met mij goed geholpen