Laden reviews...
187 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten waarderen over het algemeen snelle en vriendelijke ondersteuning met duidelijke uitleg. De meeste contacten verlopen professioneel en leiden tot snelle toewijzing van een advocaat. Een klein aantal beoordelingen noemt vertraging bij de opvolging of gemiste oproepen, maar de algemene tevredenheid blijft hoog.
Het intake gesprek is prima verlopen, maar ik zou daarna binnen 24 uur gebeld worden. Tot op heden (3 dagen later) nog niets vernomen...
18 October 2024
Maxim
Amsterdam
Ik ben snel benaderd na contactaanvraag en heb goede advocaat Hermsen advocatuur toegewezen gekregen. Hij heeft mijn dossier goed en snel afgehandeld.
17 October 2024
Mau
Bladel
Ik vroeg om hulp bij een hoger beroep inzake valse beschuldiging van mishandeling terwijl ik was aangevallen op straat. Vrij snel kreeg ik de volgende dag bericht dat er een advocaat was gevonden. Die bekeek de zaak en vond de zaak te ingewikkeld en zei daar de tijd niet voor te hebben wegens drukte. Vervolgens belde ik Omnius weer om te vertellen dat de advocaat me niet kon helpen. Dat werd intern niet goed doorgegeven en ik werd de volgende dag weer gebeld en er werd gezegd dat ik gebeld had en men vroeg zich af of ik nog vragen had. Men wist niet dat de advocaat de zaak niet had aangenomen. Opnieuw mijn verhaal gedaan en toen werd na kort overleg besloten dat ik zelf een advocaat moest gaan zoeken omdat dit de enige advocaat zou zijn geweest die had aangegeven mijn zaak te willen aannemen. Omnius kon niks meer voor me betekenen.
16 October 2024
Daan
De Ronde Venen
Belde terug geeg gehoor niemand nam op. Daarna nog een keer gebeld moest wachten was de eerste wachtende duurde lang had opgehangen. Daarna belden ze m8j weer de volgende dag was buiten met de honden had gezegd bel als ik thuis ben terug dus dat gebeurde toen en heb ik naar 2 dagen toch contact gekregen. Advocaat hadden ze snel gewonden binnen 1 dag .
14 October 2024
Debora Van Lambaart
Barendrecht
Aardige en een deskundige aan de telefoon nam de tijd ,hebben gezorgd voor een advocatenkantoor die ons willen bij staan. Binnen een dag heeft het advocatenkantoor contact met ons opgenomen, zaak is nu lopende
12 October 2024
Natascha Clignet
Eygelshoven
Binnen super snelle tijd een advocatenkantoor gevonden. Ook gelijk contact met een advocaat.
10 October 2024
Ingrid
Bilthoven
Wordt snel gereageerd en goed geholpen
3 October 2024
Marcel
Almere
Het doen van de aanvraag was simpel en snel gebeurt. Helaas heeft de advocaat geen contact met mij opgenomen binnen de 24uur die vooraf gesteld is door jullie. Brengt toch weer extra spanning met zich mee, onnodig en weet niet waar ik aan toe ben. Tijdsdruk wordt er vör mij niet minder door, al had de advocaat zelf maar laten weten dat hij later contact met mij op zou nemen had al geruststellend geweest.
28 September 2024
Marc van der Wal
Ouderkerk ad IJssel
Na eerste telefoontje al meteen uitstekend geholpen!
27 September 2024
Mireille
Amsterdam
Vanaf het moment dat ik werd doorgestuurd naar Omnius zat er maar 1 dag tussen toen ze me belde.
22 September 2024
Clement Pluym
Eindhoven
Goed aanhoren van het probleem en een goede doorverwijzing
22 September 2024
J.F. Lozoya Gomez
Dordrecht
Ik kreeg een snelle reactie en er werd direct een advocaat gevonden. Ook deze reageerde heel snel en heel vriendelijk. Hoe het gaat aflopen weten we nog niet maar voor nu zijn we gerustgesteld in een gekke situatie.
20 September 2024
Lydia Scholten
Ouderkerk aan de Amstel
Ben uitstekend geholpen in keuze van advocaat , en deze was menselijk in een woord uitstekend .(en geen overzakelijke geld wolf waar ik eerdere ervaringen mee heb gehad elders)
14 September 2024
Robert
Hellevoetsluis
Het korte gesprek leverde snel resultaat en ben ik dankbaar voor.
9 September 2024
Ronald Rosbergen
Capelle aan den IJssel
Snel contact met de juiste persoon. Perfect
8 September 2024
Andrea
Amsterdam
Snell..Snell gekoppeld aan gewenste starfpleiters
7 September 2024
R.p meijer/Boedelaar
Delft
Mijn ervaring was eigenlijke heerl slecht ik denk dat deze platform is voor mensen die werkzoekende en niet op hoog kwaliteit en service hebben en die zoektocht is naar werk of klanten
5 September 2024
Mohammed
Dordrecht
goed geadviseerd
4 September 2024
C Lm Naarden
Rotterdam
Na het invullen van het online formulier werd er snel contact met mij opgenomen. De medewerker aan de telefoon toonde zich geïnteresseerd in mijn zaak.
24 August 2024
Kwame
Amsterdam
First, during the call with ARAG I specified I wanted to arrange the date and time for the intake call with OMNIUS by email/chat, this because during working hours I'm always in work meetings. However, I immediayely started receiving calls from OMNIUS which of course I couldn't pick up. Three/four calls within few hours for several days: this amounted to almost stalking. After those calls, I got notification via email and via WhatsApp but they are useless because I couldn't reply to them: so, they were just spam. Anyway, after everal days, tired of waiting, I called back and had the intake interview, I was told my case was accepted and soon one of the partners lawyers would have called me back. Two weeks after no one no one has ever showed up so, I contacted another legal office. What a waste of time.
Yes
22 August 2024
Giacomo Albanese
Eindhoven
Ik ben snel geholpen en ook ben ik met de juiste advocaat in contact gebracht.
19 August 2024
A. Aoulad Ali
'S-HERTOGENBOSCH
Allemaal leuk en aardig maar uiteindelijk schiet er niks mee op omdat je ten eerste dat je niét gebeld word maar vervolgens zelf moet bellen met het toegewezen kantoor, en dan te horen krijgen dat je de verkeerde soort advocaat hebt benaderd .. Aan het kantoor ligt het niet, deze zou het doorgeven aan omnius maar daar hoor je niks meer van helaas ! Erg jammer.
17 August 2024
Teleurgestelde klant
Emmeloord
Ik heb vorig jaar binnenshuis een ongeluk gehad waardoor ik vier weken niet meer schoon kon maken en ik run een dierenopvang. Een zogenaamde vriendin heeft dit verlinkt wat heel veel gevolgen heeft. Omnius heeft een oor gehad naar het probleem en een advocaat gevonden die helpt. Ik had dit eerder moeten weten maar hoop nu in verband met de verdere gevolgen op het beste.
12 August 2024
Ella
Winschoten
Ben tevreden en is van harte aan te bevelen
12 August 2024
Bram
Tolbert
Binnen 1 werkdag een reactie en actie, en afspraak met een advocaat geregeld, dus dik tevreden
11 August 2024
Dré